Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:20-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Torsk med sennepssovs
Indsendt af:Heidi
dato:30-01-2004
Ingredienser:Fisk: 600 g torskefilet 1 tsk salt peber Sennepssovs: 5 dl letmælk 15 g margarine 3 spsk hvedemel 1-2 spsk. fiskesennep evt. eddike salt Tilbehør: 1 kg frosne kartoffelbåde 2 hårdkogte æg 2 dl syltede rødbeder 1 dl revet peberrod
Opskrift:Kartofler: tilbered kart.bådene i ovnen, som anvist på pakningen (el. i friture-gryde) Torsk: skær torskefileterne i 6 cm brede stykker, og læg dem i et ovnfast fad. Drys med salt og peber. Sæt fisken i ovnen de sidste 10 min. af kartoflernes stegetid. Sennepssovs: sovsens tilberedes mens fisk og kartofler steger. Hæld mælk, margarine og mel i en tykbundet gryde, og pisk det sammen under opvarmning. Kog sovsen igennem, og smag til med fiskesennep, salt og evt. lidt eddike. Tilbehør: Hak de hårdkogte æg, og hak rødbederne, og anret dem sammen med resten af tilbehøret i skåle ved siden af fisken, når retten serveres. OBS i stedet for torsk kan bruges filet af mørk-/lyssej, kuller, kulmule og lange, ferske eller frosne. Retten kan også serveres sammen med kogte kartofler (beregn ca. 1,2 kg med skræl) Brug væden fra den stegte torsk til at komme i sovsen, giver mere smag. Arb. tid: 15 min. Tilberedningstid: 30 min. Antal kuv.: 4 personer.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk