Maj 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Havbars med tomatragout | | Indsendt af: | Heidi | dato: | 30-01-2004 | Ingredienser: | 4 havbars fileter eller rødfisk ( á ca. 200 g)
300 g skalotteløg
2 spsk. hvidvinseddike
1½ dl tør hvidvin
40 g smør
1 tsk akaciehonning
salt og peber
2 tomater
1 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
lidt friske eller tørrede oreganoblade
| Opskrift: | Skær de pillede skalotter i skiver og damp dem i vin og eddike, til dette er næsten fordampet. Tilsæt 2 dl vand, kog videre i 20 min. og smag til med smør, honning, salt og peber.
Skær tomaterne i kvarter og kasser indmaden.
Hak hvidløget og sauter hvidløg og tomatkød i olien i 5 min.
Smag til med salt, peber og oregano.
Læg fiskestykkerne i et smurt ovnfast fad og dryp med olie, salt, peber og oregano. Sæt dem i 210 C varm ovn i 10 min. og server straks med tomatragout og sursøde løg samt kogte ris.
| Bemærkning
|
|
|