Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:25-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Stegt fjæssing
Indsendt af:Heidi
dato:30-01-2004
Ingredienser:4 fjæsing´er 1 gulerod i tynde strimler 1 porre i tynde strimler friske krydderurter (frosne kan også anvendes) ½ l. fiskefond ½ l. hønsefond ½ l piskefløde
Opskrift:Fisken fileteres ud som med laks. Grilles eller steges på en varm pande, drysses med salt og steges færdig i ovn ved 180 C i ca. 4 min. Lad den trække i 5 min. før servering. Urtecreme suppe: Urterne skylles og hakkes fint i en blender, tilsæt lidt hønsefond og køres fint. Tilsæt urterne i hønse- og fiskefond og kog op ved svag varme. Tilsæt fløden og lad det koge i 5 min. Smag til med salt. Porre og gulerod dampes i let saltet vand til de er møre. Anrettes i varme tallerkner med porre og gulerod i bunden, fisken stilles ovenpå og tilslut suppen. 4 kuverter
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk