Februar 2018 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Torskerogn | | Indsendt af: | Thomas | dato: | 17-11-2005 | Ingredienser: | ½ kg. torskerogn.
Creme fraiche eller mayonaise.
Salatblade.
Rød kaviar.
Dildkviste og citronbåde.
| Opskrift: | Ca. ½ kg. torskerogn koges i kogepose i letsaltet vand ca. 20 minutter.
Efter afkøling røres rognen op med creme fraiche eller mayonaise efter smag og serveres på ristet kuvertbrød.
Pynt med salat, rød kaviar samt dildkviste og citronbåde. | Bemærkning
|
|
|