Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:18-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
franske jomfruhummerhaler
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:400 gr butterdej 200 gr hummerhaler 5 dl fløde 1 tsk rosmarin 1 rød peber 1 tomat 3 fed hvidløg 1 spsk hakkede sorte oliven most med olivenolie og basilikum til pesto saften af ½ citron salt og peber lidt reven parmesanost.
Opskrift:Del butterdejen i tre dele, og rul dem ud til ½ cm tykkelse. Bag stykkerne ved 180 grader i ca 20 min., lad dem køle af ved stuetemperatur. Skær peberfrugten, hvidløg og tomat i små stykker. Mix grøntsagerne med olivenpestoen, citronsaften og halvdelen af fløden i en blender. Blend herefter forsigtigt resten af fløden med jomfruhummerhalerne, der skal stadig være små stykker af hummer i blandingen. Vend de to blandinger sammen og smag til med salt og peber. det skal anrettes i tre lag. Start med en plade butterdej med blandingen på derefter endnu en plade og en blanding slut med en plade butterdej, toppet med reven parmesanost.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk