April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| franske jomfruhummerhaler | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 400 gr butterdej
200 gr hummerhaler
5 dl fløde
1 tsk rosmarin
1 rød peber
1 tomat
3 fed hvidløg
1 spsk hakkede sorte oliven most med olivenolie og basilikum til pesto
saften af ½ citron
salt og peber
lidt reven parmesanost. | Opskrift: | Del butterdejen i tre dele, og rul dem ud til ½ cm tykkelse. Bag stykkerne ved 180 grader i ca 20 min., lad dem køle af ved stuetemperatur. Skær peberfrugten, hvidløg og tomat i små stykker. Mix grøntsagerne med olivenpestoen, citronsaften og halvdelen af fløden i en blender. Blend herefter forsigtigt resten af fløden med jomfruhummerhalerne, der skal stadig være små stykker af hummer i blandingen. Vend de to blandinger sammen og smag til med salt og peber. det skal anrettes i tre lag. Start med en plade butterdej med blandingen på derefter endnu en plade og en blanding slut med en plade butterdej, toppet med reven parmesanost. | Bemærkning
|
|
|