Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:28-03-2024
Menu
Kalender
Oktober 2018
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Brittas ørredsuppe fra www.lystfiskerguide.dk
Indsendt af:Leif
dato:24-12-2005
Ingredienser:Bornholmerørred
Opskrift:Brittas fiskesuppe m. Bornholmerørred 2 spsk. olivenolie 5 springløg eller 1 stort løg 3 fed hvidløg 5 gulerødder i tændstiktynde stave 1 tsk. karry 1 liter fiske- eller grøntsagsboullion 1spsk. gurkemeje 2 spsk. bornholmerdrømme (krydderiblanding fra HB i Nexø) eller 1½ spsk. finthakket purløg, ½ spsk. persille og ekstra hvidløg. peber salt 2½ dl. fløde 13 % 1 spsk. citronsaft 1½ tsk. timian ******************** 1 kg. ørredfilet skåret i terninger ******************** evt. rejer evt. kogte kartofler i små tern, hvis suppen skal være en hovedret. ******************** Løg / springløg, gulerødder, hvidløg og karry svitses i olien. Boullionen tilsættes. Derefter tilsættes resten af ingredienserne og suppen koger i 3 minutter inden ørreden tilsættes. Kog ved svag varme til fisken er mør ( ca. 3 minutter ). Rør meget forsigtigt i gryden så fisken ikke går fra hinanden. ******************** Tilsæt evt. rejer og kogte kartofler lige inden serveringen. Giv brød til suppen – evt. hvidløgsflutes.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk