April 2017 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Hvidvinsdampet sej | | Indsendt af: | Michael | dato: | 08-01-2006 | Ingredienser: | 500g Hvid eller gråsej (filét)
5dl. hvidvin (tør eller sød)
2 lime eller 1 citron
1 bundt. Forårsløg
1 buket Persille
Salt og peber
| Opskrift: | Fisken skylles i vand, og lægges i et ildfast fad, løg og persille og citrus lægges mellem fiskestykkerne, hvidvinen hældes i fadet, salt og peber drysset over, det hele dækkes til med et låg eller folie, og stilles i en forvarmet ovn på 200C, tilberedes i ca. 20min. serveres med Kartofler. | Bemærkning
|
|
|