Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:17-12-2017
Menu
Kalender
December 2017
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Karpekotelet
Indsendt af:banditsvend
dato:25-11-2006
Ingredienser:karpe gåsefedt selleri-pastinak-agurk rød-/hvidvin friskskårne krydderurter
Opskrift:Med en skarp kniv, skæres hovedet af karpen og resten af karpen skæres ud i skiver på ca. 4 cm tykkelse. Disse koteletter saltes på hver side og trækker 1 til 2 timer. På panden hældes gåsefedt, og når det er brændende varmt, lægges koteletterne på. Efter ca. 1½ til 2 minutter vendes de. Efter 1½ til 2 minutter på den anden side, tages de af og lægges som tagsten i et ildfst fad. Dette sættes i en 120 grader forvarmet ovn. På samme pande ristes fine terninger af rå selleri-pastinak-agurk. Så snart grøntsagerne giver væde, hældes de over fisken i ovnen. Kog panden af med lidt vin - rød eller hvid, alt efter temperament. Hæld denne rødvinssky over fisken og server straks - overdrysset med friskskårne krydderurter. Serveres med f.eks. pureé af kartofler og kålrabi.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk