April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Kinesiske fiskefrikadeller | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 200 gr fiskefars af torsk eller anden fast hvid fisk.
3 forårsløg
3 fed hvidløg
½ rød peberfrugt
2 gulerødder
½ frisk chili
2 tsk ingefær
1 tsk majsstivelse
1½ dl grøntsagsbouillon
1 tsk vineddike
2 spsk sojasauce
½ spsk olie
2 tsk rørsukker
salt og peber | Opskrift: | Hak peberfrugten fint. Rør fiskefarsen sammen med peberfrugten, finthakket chili, ingefær og de knuste hvidløgsfed. Tilsæt vineddike, 1 tsk sojasauce, 1 tsk sukker, ½ tsk salt og ½ tsk peber. Form farswn til ca 8 frikadeller. Varm olie på en pande og brun frikadellerne ca 1 min. på hver side. Skær gulerødderne igennem på langs og derefter i tynde skrå strimler og kog dem næsten møre i bouillonen. Tilsæt 1 spsk sojasauce og 1 tsk sukker. Rør majsstivelsen ud i lidt koldt vand, og hæld jævningen i saucen og lad den koge igennem. Tilsæt groftsnittede forårsløg og smag til med salt og peber. | Bemærkning
|
|
|