Marts 2018 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Havkatte koteletter | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 4 koteletter af havkat (katten skåret i skiver...)
2 dl hvidvin
2 skalotteløg
2½ dl fløde
dild
purløg
karry
salt og peber
50 gr koldt smør
| Opskrift: | Snit løggene fint og rist dem i lidt olie. Tilsæt hvidvinen og kog ind til det halve hvorefter fløden hældes ved og koges videre til den er tilpas tyk. Del saucen i 2 lige store portioner. Den ene halvdel tilsættes karry den anden purløg og dild. Karrysaucen koges videre i ca 5 min og tages af varmen. Urtesaucen blendes grøn og hældes tilbage i gryden. Begge saucer gøres tykkere ved at røre det kolde smør i. Steg koteletterne i olie til de er gyldne på begge sider. Kan evt. serveres med ris. | Bemærkning
|
|
|