Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:23-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Laksetatar
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:500 gr helt frisk laks eller havørred. Hold en pinligt ren køkkenhygiejne under tilberedning af denne opskrift da der er tale om rå fisk... Frys evt. fisken i et par døgn inden tilberedning. 1 skalotteløg 150 gr røget laks eller havørred hakket purløg efter smag salt og peber cayennepeber 1 tsk reven skal fra en økologisk citron Saften fra citronen dild lakse/havørredrogn eller kaviar fra stenbider lidt rucolasalat blade DRESSING: 2 dl creme fraiche 18 % salt og peber noget af saften fra citronen
Opskrift:Hak skalotteløget meget fint. Skær røgede laks i små tern og hak derefter den ferske fisk fint. Bland herefter løg røget og fersk laks med purløg. Smag til med salt, peber, cayennepeber, citronskal og citronsaft. Form tataren til små bøffer og flad dem ud på en tallerken. Bland ingredienserne til dressingen og fordel den udenom. Pynt med lidt rucolablade og læg lidt kaviar på toppen. Drysses med purløg.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk