Januar 2019 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Fiskewok | | Indsendt af: | Niels | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | ca 400 gram fast hvid fisk, evt torsk
1 spsk soya
1 tsk stødt ingefær
½ tsk cayennepeber
salt og peber
2 løg
3 peberfrugter (1 rød, 1 grøn, 1 gul)
sesamolie
2 dl grøntsags- eller fiskebouillon.
chilisauce
maizenamel | Opskrift: | Bland soya, ingefær, cayennepeber, salt og peber i en skål. Skær fisken i fileter og skær fileten i mindre stykker. Mariner stykkerne i soyablandingen i køleskabet i mindst ½ time. Hak løggene og skær peberfrugterne i strimler. Varm olien i en wok og kom løg og peberfrugter på, de skal steges hurtigt i ca 5 minutter. Tag fisken op af marinaden og steg den med til den er færdig. Bland bouillonen med chilisauce og lidt maizena og hæld det i wokkwn under omrøring til det er jævnet. Tilsæt evt. marinaden fra fisken og servér straks med ris og salat. | Bemærkning
|
|
|