Maj 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Havkat med champignoner | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 1 havkat i 2 filetter uden skind ca 1 kg ialt.
300 gr champignon
3 dl hvidvin
50 gram margarine
1 bouillonterning
½ l. fløde
150 gram revet ost
50 gram rasp
salt og peber
| Opskrift: | Skær filetterne i 8 stykker og læg dem i et ovnfast fad. De krydres med salt og peber. Champignonerne ernses og skæres i kvarte der sauteres i ca 50 gram margarine, overhældes med hvidvin og smages til med bouillonterningen. Koges i ca 10 minutter, hvorefter fløden hældes ved. Koges herefter i ca 20 minutter. Smages til med salt og peber, hældes over fisken, drysses med revet ost og rasp og sættes i ovnen ved 180 grader i ca 30 minutter. | Bemærkning
|
|
|