Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Lakserilette
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:400 gr laksefilet eller havørred 200 gr røget laks uden ben 2 skalotteløg 50 gram rogn fra laks eller havørred 1 limefrugt 1 bundt purløg 1 pasteuriseret æggeblomme 1 tsk dijonsennep ½ dl olivenolie 75 gr smør salt peber
Opskrift:Læg fileterne i en gryde med koldt vand og salt. Varm den op til det koger og tag den straks af varmen. Lad fisken køle af i vandet. Skær den røgede fisk i små stykker og kom den i en skål sammen med klippet purløg. Den kogte fisk plukkes i stykker og kommes ved. Riv det grønne af skallen på limefrugten. Saften presses og skallen blancheres heri i ca ½ minut. Hak skalotteløgene fint. Æggeblommen kommes i skålen med laks og røres sammen med sennep, salt, purløg, skal og saft fra limefrugten, løggene, rognen og det bløde smør. Smages til med salt og peber. Stilles i køleskabet i en time. Skal smøres på ristet brød ved serveringen.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk