Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:18-05-2024
Menu
Kalender
Juni 2024
MaTiOnToFr
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Kogte saltål.
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:4 ål ialt ca 800 gram 150 gr groft salt 1 l vand 2 laurbærblade 1½ dl fløde revet peberrod lidt eddike lidt sukker 4 store tomater 1 bundt persille
Opskrift:Skær ålene i stykker af ca 5 cm. og drys dem med saltet. Stilles i køleskabet natten over. Tør dem herefter let af for salt og læg dem i en gryde. Hæld vandet ved, kom laurbærbladene i og kog dem i 10-15 min. Pisk fløden til flødeskum og vend forsigtigt den revne peberrod i. Smages til med eddike og sukker. Skær et lille låg af tomaterne og udhul dem med en ske, fyld peberrodsfløden heri. Hak persille fint og drys det på tomaterne. Serveres til ålene sammen med nye kartofler.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk