Maj 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Havørred med ris | | Indsendt af: | Thomas | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 200 g havørred filet
1 lang rasmaringren
1/2 dl vand og lidt salt
1/2 citron
Ris:
50 g ris
1 1/2 dl vand
1 laurbærblad
lidt olie
Sauce og graniture:
2 dl rødvin
1 stort løg
75 g usaltet smør | Opskrift: | Risene svitses i olie med et laurbærblad, tilsættes vand og koges i 15-20 min.
Rødløget pilles og koges i rødvin. Løget tages op og vinen reduceres til det halve.
Herefter piskes rødvinen op med koldt smør.
Fisken foldes som en paupiette. Rosmarinen stikkes gennem fisken. Herefter placeres fisken i vand med lidt salt og citron og sættes i ovnen ved 180 C. | Bemærkning
|
|
|