Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:25-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Fiskegryde med gedde
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:2 kg geddefilet skåret i tykke stykker. 225 gr smør 2 spsk olivenolie 4 finthakkede skalotteløg 1 flaske tør hvidvin 1½ dl creme fraiche 2 fed hakket hvidløg 4 skiver lyst brød 1 dusk finthakket persille salt friskkværnet peber
Opskrift: Pocher forsigtigt fiskestykkerne i 5 minutter i 4 dl vand. Tilsæt olien og 30 gr smør. Tag fisken op af pocheringsvandet, læg den på et serveringsfad, drys med salt og friskkværnet peber og hold den varm. Skum evt. fedt af vandet. Smelt 30 gr smør i en stor gryde og sauter skalotteløgene heri. Tilsæt hvidvin og pocheringsvandet. Bring det i kog og lad det koge ind til ca 1/4. Pisk creme fraiche i og tilsidst 150 gr smør i små stykker. Smag til med salt og peber. Gnid brødstykkerne med hvidløg, skær dem i tern og steg dem gyldne i resten af smørret. Lad dem dryppe af på køkkenrulle. Hæld saucen over fiskestykkerne og drys med hakket persille, læg brødcroutonerne ved og server.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk