Marts 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Grillet hornfisk | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 1 hornfisk pr person
1 bakke friske champignoner.
1 rød peber
1 grøn peber
1 gul peber
4 løg
3 fed hvidløg
olivenolie
salt
peber
persille
spidskommen
frisk basilikum
creme fraiche
1 bakke cherry tomater
tørret chili
karry
soyasauce | Opskrift: | Skær fisken i passende stykker og pensel den med en blanding af olien, hvidløg, salt, peber, chili, soyasauce og karry. Skær peberfrugterne og løg i stykker og træk dem på spid med tomaterne og champignonerne, pensel også disse med olieblandingen. Begge dele grilles i ca 15 minutter. Rør creme fraichen med spidskommen, hakket persille, hakket basilikum og hakket hvidløg, lad den trække i ca ½ time. Serveres sammen med kølig hvidvin. | Bemærkning
|
|
|