April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Skrubber med varm kartoffelsalat | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 4 Skrubbefileter
æg
rasp
salt
peber
smør
VARM KARTOFFELSALAT:
10 gram smør
2 løg i tynde skiver
2 dl fløde
1 spsk revet citronskal fra en økologisk citron.
300 gr skrællede kartofler i skiver
1 spsk citronsaft
TOMATSALAT:
3 faste røde tomater i grove tern
2 forårsløg i tern
2 fed presset hvidløg
et par dråber tabasco
1 spsk citronsaft
salt og peber
| Opskrift: | Smelt 10 gram smør i en gryde og vend løget heri. Tilsæt fløde og reven citronskal og damp løg og kartofler møre under låg. Smag til med salt, peber og citronsaft. Kom tomaterne i en skål. Tilsæt forårsløg og de pressede fed hvidløg. Stænk med tabasco og citronsaft. Vend fileterne i æg, rasp, salt og peber og steg dem i smør. Serveres med kartoffelsalaten og tomatsalaten. evt drysset med lidt kapers. | Bemærkning
|
|
|