April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Fiskekrebinetter | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | til 4 personer:
400 gr fiskefars af torsk, sej eller lange.
1 løg
2 gulerødder
200 gr kogte kartofler
1 æg
1 spsk fiskesennepsmel
½ spsk paprika
50 gr mel
2 spsk smør til stegning
Peberrodssauce:
1 dl yoghurt naturel
1 tsk fiskesennepsmel
1 spsk rødvinseddike
2 spsk fintrevet peberrod
Citronskiver og persille til pynt | Opskrift: | Hak fiskekødet fint med en skarp kniv. Hak løgget fint. Riv gulerødderne. Mos kartoflerne med en gaffel. Bland fiskefarsen med kartoffelmosen, løg og gulerødder, æg, sennepsmel, paprika, 1 tsk salt og ½ tsk peber. Form farsen til 8 flade krebinetter. Vend dem i mel og steg dem i smør 5 min på hver side. Til saucen blandes yoghurt, sennepsmel, eddike og peberrod, smages evt. til med salt og peber. | Bemærkning
|
|
|