Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:20-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Sandart i karry
Indsendt af:Thomas
dato:10-10-2002
Ingredienser:4 sandartfileter af ca 100 gr pr stk. 25 gr smør 1 dl hvidvin salt peber 2,5 dl fiskefond 2 spsk madeira 1 finthakket skalotteløg 1 tsk karry 25 gr koldt smør i tern
Opskrift:Varm de hele 25 gram smør og hvidvin op i en gryde eller pande og pochér sandartfileterne heri, de skal lige akkurat være møre. Tag dem op og hold dem varme. Kog væden lidt ind. Kom skalotteløg og karry ved og rør rundt. Pisk fiskefonden i sammen med madeiraen. Pisk tilsidst det kolde smør i tern i lidt efter lidt, så saucen får en glat konsistens. Læg fileterne på varme tallerkener og hæld saucen over. Pynt med lidt grønt, dild eller brøndkarse er godt. Bliver saucen for tynd kan den jævnes forsigtigt med lidt maizena.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk