Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:23-02-2024
Menu
Kalender
Februar 2024
MaTiOnToFr
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Dampet multe
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:1 renset multe med skind uden skæl, hoved og hale. 1 glas tør hvidvin 1 citron 2 laurbærblade 25 g smør salt peber SAUCE: ½ liter creme fraiche 18% saften fra ½ citron fint hakket frisk basilikum 2 fed fint snittet hvidløg salt og peber karry 1 tsk stærk sennep TILBEHØR: cherry tomater halve kogte æg sort kaviar peber frugter i strimler dild persille purløg små kogte kartofler
Opskrift:For et ovnfast fad med bagepapir og læg fisken heri. Hæld vinen over og pres saften af citronen henover og drys med salt. Læg laurbærbladene og smørklatter ved. Dæk fisken med alufolie og damp den til den er mør, ca 35 minutter ved 225grader. Afkøles i fadet. Bland alle ingredienserne til saucen og smag til med salt, peber og citronsaft. Stilles i køleskabet indtil servering. Gør fisken istand ved at fjerne skind og ben. Læg så de to fileter på et stort fad og hæld saucen over. Læg også tilbehøret på fadet og server straks.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk