April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Stegt stenbiderfilet | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 600 g stenbiderfilet
20 g smør
salt
peber
Marinade:
4 rensede ansjosfileter
1 citron
1 spsk kapers
3 spsk olivenolie
½ tsk hvid peber
Porrer:
4 store porrer
dild
persille
purløg
esdragon
salt
peber
kuvertflutes
| Opskrift: | Drys lidt salt og peber på stenbidefileterne og steg dem i smør på en pande i ca 10 min. på hver side. Lav ansjosmarinaden ved at hakke ansjoserne fint og presse saften af citronen. Rør marinaden sammen af ansjoser, citronsaft, kapers, olivenolie og peber. Skær flutesene igennem på langs og smør ansjosblandingen på og rist i ovnen ved 220 grader i ca 10 minutter. Hak de friske krydderurter fint og skær porrerne i tynde skiver og kog dem i en gryde letsaltet vand. Kog under låg i ca 2 minutter og hæld eventuel overskydende vand fra. Vend krydderurterne i og smag til med salt og peber. Læg fileterne på et fad med krydderurteporrerne over og flutesene ved siden af. | Bemærkning
|
|
|