April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Torsk i fad | | Indsendt af: | Tina Bæk | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | De 2 filetter fra en god kysttorsk på ca 2-3 kg.
olivenolie
salt og peber
1 pillet appelsin
sprød salat
DRESSING:
olivenolie
soyasauce
appelsinsaft
citronsaft
knust hvidløg
salt og peber
| Opskrift: | Læg filetterne i et ovnfast fad og pensel dem med lidt olivenolie. Krydres med salt og peber og stilles i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca 20 min. Når de er færdige og kølet lidt ned ligges de på en tallerken. Dressingen blandes sammen og hældes over, appelsinstykkerne drysses også over.
Er bedst med godt italiensk brød (og evt. vin) til. | Bemærkning
|
|
|