Februar 2018 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Bagt havkat | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 2 stykker af havkat, ca 200 gram
2 røde peberfrugter
2 dl tør hvidvin
½ citron (saften)
1 spsk kapers
1 spsk smør
salt og peber
| Opskrift: | Læg fisken i et ildfast fad og bag den ved 180 grader i 10 - 12 minutter. Krydr med salt og peber. Snit peberfrugterne og sauter dem i smør. Tilsæt hvidvin og kog det igennem. Smag til med citron og tilsæt kapers. Kog det igen og smag til med salt og peber. Server til den gode fisk og med kogte ris eller kartofler.
| Bemærkning
|
|
|