April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Rødfisk med tomat | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 2 rødfisk med skind, uden skæl
1 bdt frisk timian
250 g cherrytomater
1 salatløg
saft fra ½ citron
olivenolie
salt og peber
| Opskrift: | Varm olivenolie på en pande og steg fisken med skindsiden nedaf. Læg en lille tallerken henover fisken så den ligger helt plan på panden. Dette gør af skindet bliver sprødt. Lad fisken blive gennemvarm på denne måde. Tilsæt timian, salt og peber. Halver cherrytomaterne og vend med snittet salatløg, citronsaft og lidt olivenolie. Krydr med salt og peber. Server til den gode fisk.
| Bemærkning
|
|
|