Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:20-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Fisk med spinat
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:450 g blancheret hakket spinat 600 g torsk 150 g rejer 1 ds asparges 1 tsk sukker Salt og peber 25 g margarine 2 spsk mel 1 dl mælk/fløde
Opskrift:Spinaten optøes og drænes. Lægges ud i et smurt ildfast fad. Sukker og salt drysses på. Fisken lægges ovenpå. Tilbered sovs af væden fra aspargesene. Varm væden og rør en meljævning af mel og lidt vand. Tilsæt margarine og kom evt. lidt mere mælk/fløde i, sovsen skal være tyktflydende. Asparges og rejer lægges over fisken og sovsen hældes over. Bages i ovnen ca. 25 min. ved 200º. Serveringsforslag: Fiskefad med kogte kartofler eller flûtes. Fiskefadet kan serveres som hovedret eller en ret til ta` selv bordet. Pynt med dild og citron. I stedet for hakket spinat kan helbladet spinat anvendes.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk