Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:18-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: Ronnie Bull
Dato: 09-04-2010 23:43:54
Emne: Jagt og Fiskerimesse i Odense
Så har fiskemakkeren og jeg været til fiskemesse, og eneste råd vi kan give til jer andre, inden i planlægger en tur til messen er: LAD VÆRE..!!

Da vi kom indenfor døren, var der en kastebane, en grej-tombola, noget om trolling-fiskeri, Odenses lokale fiskeforening samt en ubemandet stand fra DSF. Vi var det hele igennem på 2 minutter, og besluttede os så for at gå videre og kigge på, hvad der ellers var... Da vi havde travet samtlige haller spækket med jagt-artikler igennem 2 gange, og det eneste vi havde fundet var en stand fra Fisk & Fri, hvor der stod 1 person med nogle blade, så henvendte vi os i receptionen, for at høre hvor resten var - Men det var så det, der var ikke mere. Nogle af de lokale grej-pushere havde meldt afbud, og hele hallen som skulle indeholde fiskegrej var blevet sløjfet.!?

Stærkt fortørnede gik vi tilbage hvor vi kom ind, for lige at se, om vi havde overset noget - Men ak.!! Det endte med, at jeg talte i telefon med hende der havde arrangeret hele messen, hvor jeg vist på knap så konstruktiv vis fik forklaret hende, at vi ville have de 200,- kr for indgangen tilbage, da vi endnu ikke havde set den fiskemesse, som hun havde reklameret med.!?

Dette nægtede hun dog, da hun mente at vi skulle spørge ved nogle flere boder, da hun med sikkerhed kunne sige, at bl.a. Nordmark havde læssevis af fiskestænger med, men at de måske ikke stod så synligt. Samtalen gik i ring, og jeg fik vist sluttet af med, at det sidste ord ikke var sagt i denne sag endnu (var vist lidt utilfreds over at have kørt 150 km til en fiskemesse, og at det bestod af et badekar med guldfisk i).

Da vi efterfølgende spurgte omkring herunder hos Nordmark, så var der ingen, der havde noget fiskegrej med, og eneste sted man kunne erhverve sådan noget, var ved tombolaen med "børnegrej"...!

Konklusion: Om jeg så tilfældigt stod udenfor messehallen, og tilfældigvist opdagede, at der sad en 100,- kr seddel fast under sålen på min sko, så ville jeg hellere gå til nærmeste grejbiks, end at betale for indgangen til den L*RTE-MESSE (undskyld)...



Afsender: Mads Hussing
Dato: 09-04-2010 23:47:12
Emne: RE: Jagt og Fiskerimesse i Odense
Ærgerligt at fiskegrejsbranchen ikke er mere tilstede sådan et sted, men det bør man naturligvis have af vide inden man spenderer penge på at komme ind for at se noget, der ikke er der...



Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk