Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:24-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: Per Ussing Nielsen
Dato: 09-03-2003 02:12:55
Emne: En Sø I Jylland.
Hej.
Fiskemagasinets udsendelser er gode ingen ? ved det, men når man ser Gedder på 7-10Kg blive landet vil man jo gerne prøve den sø, men nej nej, det er en hemlihed hvor den sø er, det er sgu da træls, men Mads har lovet, en aftale er en aftale, det er her jeg har en spørgsmål, var det ikke en god ide at fiske Gedder et sted hvor navnen på søen må ofenligøres, samt oplysninger om bådudlejning regler for Søen.
MVH.
Per Ussing



Afsender: martin
Dato: 09-03-2003 10:33:45
Emne: RE: En Sø I Jylland.
Hej Per...

Jeg mener sagtens man kan lave et program, fra en sø der holdes hemmelig, i første omgang må man tænke på programmet, det skal være noget folk gider og se osv.
Der er lavet geddeprogrammer både fra Esrum og gisselfelt før dette program, så hvorfor ikke tage chancen i en sø med så pæne fisk..
At søen ikke bliver offenliggjort, forstår jeg ganske udemærket, hvis der er nogle folk der har fået fiskeretten, er det da naturligt at de passer på vandet, tænk en trafik der ville være hvis alle fik lov at fiske..
Hvorfor er det altid mere spændende at finde vandet når det er hemmeligt, det er mig en gåde, husk der er mange andre gedde vande i DK der huser endnu større gedder, prøv at fokusere mere på disse vande, det er ikke få store fisk der er landet fra de lidt større søer..
Når jeg ser et program som det sidste, får jeg sq feber, men jeg leder ikke nødvendigvis efter det viste vand, men prøver de vande jeg ved der er gedder, det har givet mig mange gode fisk, brug programmerne til at udvikle sit eget fiskeri, det er en enestående chance at se de rigs man læser om, også virker i praksis, der er altid et par fif man kan lure...

Tight lines..

Martin Nielsen.



Afsender: Dorte Fox Maule
Dato: 09-03-2003 12:55:23
Emne: RE: En Sø I Jylland.
Hej, Per.
Jeg må indrømme, at jeg kan heller ikke rigtig se problemet. Ville det ikke være lidt i retning af selvpineri at få at vide, hvor søen er, men samtidig også få at vide, at den er absolut privat?
Jeg er da hamrende misundelig på ham, der har fiskeretten, men det var dejligt, han lod andre få del i sin fiskeglæde.
Hilsen
Dorte



Afsender: Per Ussing Nielsen
Dato: 09-03-2003 16:07:27
Emne: RE: En Sø I Jylland.
Hej begge to.
Jeg beder ikke om at få navnet på den Hemlige sø, hvilken jeg har forståelse for ikke bliver ofenligjort, det er heller ikke nognen PROBLEM for mig, jeg efterlyser programer fra Ofenlige søer med navn, og om de regler der er ved disse søer. trode at fiskemagasinet også var en oplysningsprogram til os lystfisker, i kender jo nok flere gode Gedde søer, jeg kender også nogle, men det er ikke alle, det er jo også sjovt at finde nye gode fiskesteder.
Igen jeg bad ikke om navnet på Søen som Mads Hussing lavedet sin program fra, de havde en aftale om ikke at nævne stedet samt navn, den aftale skal Mads holde, selføglie skal han det, det ville jeg også selv gøre.
Per Ussing







Afsender: martin
Dato: 09-03-2003 16:47:32
Emne: RE: En Sø I Jylland.
Hej Per..

Prøv at se om du kan få fat i nogle af de ældre programmer, der er bla. de geddeprogrammer jeg nævnte i det ovenstående indlæg, jeg ved du kan se dem på DK4 hjemmeside, der er masser af programmer fra offentlige søer.

Venlig Hilsen..

Martin Nielsen..



Afsender: lasse Aabenhus
Dato: 09-03-2003 17:31:13
Emne: RE: En Sø I Jylland.
Hej per.

Der findes masser af gode geddevande i hele dk. Grunden til at jeg ikke fortæller hvor søen er, er fordi søens ejer ikke ønsker det oplyst. Det er en meget uberørt sø, og det vil ejeren gerne have at den forbliver.
Nu går vi geddefiskere en dejlig tid i møde, hvor gedderne er fede og bidevillige.

Knæk og bræk

Lasse Aabenhus



Afsender: Dorte Fox Maule
Dato: 09-03-2003 17:52:58
Emne: RE: En Sø I Jylland.
Hej, Per.
Undskyld, jeg misforstod dig. Når du skærer det ud i pap, så selv en kvindelig fynbo kan forstå det, er vi enige. Men prøv, om du kan komme til at se de tidligere programmer med geddefiskeri, de tåler sagtens et gensyn.
Hilsen
Dorte



Afsender: Per Ussing Nielsen
Dato: 09-03-2003 19:10:43
Emne: RE: En Sø I Jylland.
Hej lasse Aabenhus. Alle sammen
Det er jeg klar over, og det er heller ikke det jeg beder om, for har man en aftale med en privat ejer om at holde stedet for sig selv SKAL men det, dette er en selvføglse.
Martin du skriver at det skal være noget folk gider at se, det har du ret i det skal det være. Å primære, jeg så den, men jeg har ikke set genudsendelsen, så om der bliver brugt 1-2 udsendelser på info om Søer (ikke P&T for dem er der nok af) med fri adgang til, kunne være lige så god en udsendelse som den om Å Primære.
Ja Martin selvføgelig kan man lave en program fra en hemlige sø, det har jeg da heller ikke noget imod, kan man så ikke også lave programer med info om de søer alle kan fiske i.
Jeg skal køre mellem 40-60 Km. til en sø med store Gedder, om jeg skal køre 20-30Km længer rager ikke noget, men det ville jo være dejlig hvis man havde fået lidt info om Søer enden man tog afsted.
Per Ussing.







Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk