Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:19-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: nidkin
Dato: 22-04-2003 14:49:38
Emne: Fiskerikontrol
Vil starte med at sige at jeg gladeligt betaler de 100 kroner det koster at fiske herhjemme, og jeg vil heller ikke have noget imod at betale det dobbelte, så længe jeg er sikker på at pengene går til fiskenes ve & vel.

Men er der nogen af jer andre der nogensinde er blevet kontrolleret? Jeg har ihvertfald aldrig oplevet det. Til trods for at jeg har fisket en del både i sø og hav. Ganske vist med en pause på nogle år midt i det hele, men alligevel...

Spørgsmålet her er oprettet pga. nysgerrighed over effektiviteten af fiskeriministeriets overvågning.


//Nicky



Afsender: lassebo
Dato: 22-04-2003 15:04:58
Emne: RE: Fiskerikontrol
Hej

Jeg har fisket en del i og omkring århus havn og ofte blevet tjekket.

Hilsen Lasse Aabenhus



Afsender: Dorte Fox Maule
Dato: 22-04-2003 17:40:47
Emne: RE: Fiskerikontrol
Hej.

Jeg er blevet checket på en turbåd af skipper selv, inden han sejlede ud (ikke bare mig, det gjaldt alle).
Ved kysten og på havet er jeg aldrig rendt ind i konrol, men til gengæld ofte ved åen (Odense Å), hvor der er mange kontrollanter.
Hilsen
Dorte Fox Maule



Afsender: Øjvind Bejstrup
Dato: 25-04-2003 20:08:28
Emne: RE: Fiskerikontrol
Hejsa

Jeg er sikker på at dem der er blevet kontrolleret f.eks. ved Munkholmbroen, ved Kronborg eller på Sjællands Odde ikke synes at der mangler kontrol fra Fiskeriinspektoratet. Det står faktisk af og til at læse i de lokale aviser når der har været kontrol.

Det er dog med kontrol her som så mange andre steder, f.eks fartkontrol, at der er mennesker der kører for hurtigt hele deres liv uden at få en eneste bøde og så er der andre der stort set får en om året ;-(

Med hensyn til søer og vandløb, er det meget sjældent at vi ser fiskerikontrollen, om nogensinde, fordi denne kontrol er som regel udlagt til lokale kontrollanter, der udpeges af de foreninger der har fiskerettighederne og som der er hjemmel til i Ferskvandsfiskeriloven. Tidligere kunne disse kontrollanter, der var udstyret med et betjentskilt, lave kontrol alle steder og de kunne også indkaldes som reserve for fiskerikontrollen, men det faldt bort med den seneste lovgivning.



Afsender: Planck
Dato: 26-04-2003 07:51:16
Emne: RE: Fiskerikontrol
Jeg må også tilstå, at jeg aldrig nogensinde er blevet tjekket!...... Men på den anden side, så køber jeg ikke mit fiskekort for at blive tjekket, jeg gør det for at sikre at vi stadigvæk vil have noget at fiske efter i fremtiden.



Afsender: Allan
Dato: 30-04-2003 23:15:25
Emne: RE: Fiskerikontrol
Som Øjvind skriver er det ikke i de privatejede fiskevande fiskerikontrollen opererer,men kun i de offentlig tilgængelige fiskevande,og jeg er blevet tjekket 2 gange i mit liv og begge gange har jeg fået en bøde på 50 kr,for ikke at medbringe mit lovpligtige fisketegn,den ene gan havde jeg det med men kunne ikke finde det da jeg blev overrasket over at se fiskerikontrollen ved min lille lokale å.

Når man bliver taget uden gyldigt fisketegn,får man stukket et girokort på 200 kr i hånden,men hvis man så sender en kopi af sit gyldige fisketegn ind inden en uge bliver bøden reduceret til en 50'er.

Men fiskerikontrollen er jo også ramt af de offentlige besparelser,så der bliver desværre ikke kontrolleret så meget som der burde og det er ærgeligt,for når silden er inde i Vejle Havn og der kommer en bil der står fiskerikontrol på,har man pludselig det meste af havnebasinnet for sig selv.

De penge staten sparer på nedskæringerne,kunne de godt bruge på skiltning ved de forskellige havne,med information af fisketegn og mindstemål på diverse fiskearter,for så har nasserøvene og de "uvidende" ikke nogen undskyldninger.

MVH
Allan Vejle



Afsender: nidkin
Dato: 03-05-2003 02:48:45
Emne: RE: Fiskerikontrol
En bøde på en 50'er er egentligt fair nok for at glemme sit fisketegn.

Jeg kan kun undre mig over at folk ikke er villig til at ofre de sølle 100 kr det koster. Det er jo ikke fordi det vil vælte den private økonomi.

Kan godt savne at der ligesom i S-tog, kommer en kontrollør forbi jævnligt, og folk ikke har den store mulighed for at "stikke af".


//nicky



Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk