Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:26-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: søren routh
Dato: 01-09-2003 16:45:43
Emne: Geddefiskeri
hej jeg er lige begyndt at fiske igen efter lang pause, har mest fisket efter ørred. Jeg er ikke vild med at spise fisk så fisker udelukkende for hyggen og kampen om at få fisken i land (stort set alt ryger ud igen)

derfor er jeg gået over til at fiske gedder, smager ikke godt men god kamp ;o)

hvilke metoder er mest effektive når det gælder fiskeri efter gedder, og hvordan er det lige det forgår når man fisker med Død/levende skaller??

Vh. søren


ps. tak på forhånd







Afsender: Medefiskeren
Dato: 01-09-2003 17:22:28
Emne: RE: Geddefiskeri
Hej Søren.

Det med den bedste metode: Det kommer an på hvilket vand du fisker i. Er der en milliard skaller, så er det nok ikke en god ide. Så er det jo bar heldigt hvis gedden skulle tage din agn-skalle. Men i vande med ikke så mange skaller. Eller selvfølgelig er der jo stadig en del skaller somreelt, men det gør ikke noget. Men hvis der nu er en milliard skaller, er det måske en god ide at fiske med en farvet wobler, et blink eller en spinner.

Men det med at fiske med agn: Der er nogle forskellige metoder. Den jeg foretrækker er, at: Et flod, et forfang, og en trekrog eller to. Om vinteren foretrækker jeg: Et stort bly, et forfang, en trekrog eller to og et stykke flamengo i røven. Jeg plejer at sætte en trekrog i ryggen, så er flydeblæren sprunget, så derfor et stykke flamengo.

Jeg håber du kunne bruge min hjælp.

Hilsen Medefiskeren.



Afsender: kim aalborg petersen
Dato: 02-09-2003 13:54:46
Emne: RE: Geddefiskeri
mht styropor, så finder jeg det nemmest at lægge et lille snit i bugen på agnfisken (død selvf.) og derefter proppe den fornødne mængde flyde-stads derind. total gemt væk, og meget effektivt.
fungerer godt ved fiskeri i grødefyldt vand, hvor man helst ikke vil have agnen helt ned og gemt væk. behøver ikke så meget bly - bare nok til at trække agnen ned i vandet, og evt. som kastevægt.
mvh. Kim.



Afsender: Medefiskeren
Dato: 02-09-2003 21:26:28
Emne: RE: Geddefiskeri
Hej Casper.

Det ska likke på linen. Det skal i røven. Brug evt. den metøde Søren skriver. Bare stop det godt ind i røven. Så skulle den være der.

Hilsen Medefiskeren.



Afsender: Michael Boysen
Dato: 12-09-2003 18:57:10
Emne: RE: Geddefiskeri
Hej drengene

Undskyld jeg blander mig lidt sent i denne debat, men jeg må lige høre Jer, hvad I forventer der sker med de agnfisk som enten ryger af i kastet eller under en fight?

Jeg kan godt svare - De bliver selvfølgelig også spist.
Derfor skal man som ansvarlig sportsfisker ALDRIG fylde agnfisk med "opdriftsmaterialer", men derimod altid "vedhæfte" dem, så gedderne ikke får fyldt maven med flamingo osv.

Ikke fordi jeg er den store konge ud i geddefiskeri, men jeg har skrevet en mindre artikel som du (Søren) evt. kan læse, som svar på dit indlæg:
http://www.rokkerne.dk/artikler61.shtml

Venlig hilsen
Michael Boysen



Afsender: Jan Fahlgren
Dato: 18-09-2003 14:50:47
Emne: RE: Geddefiskeri
Så kan jeg da lige supplere med lidt skalle tips!

Rudskallen: Fisker du i en sø med kraftig bundvegetation (& lavvandet ) kan rudskallen anvendes. Den lever i de øvre vandlag og derfor ikke vil søge i bunden/grøden som en gråskalle.
Gråskallen: Ønsker du at fiske f.eks. 1 mtr over bunden i en dyb sø (>5mtr) skal du vælge en gråskalle. Den vil som regel svømme mod bunden for at søge skjul og på den måde ved du at den opholder sig i den rigtige dybde.

Forsøger du at fiske en rudskalle på 5 mtr´s dybde, kan du godt regne med at den vil forsøge at komme til overfladen og laver ofte ”fuglerede” ud af dit forfang.

Knæk & bræk
Jan Fahlgren
www.rokkerne.dk




Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk