Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:26-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: T-Rex
Dato: 08-09-2003 21:41:03
Emne:
Hej Preben,

ved ikke rigtig om der muligheder for noget surfcasting - men prøv at ringe til sandormkiosken i Hvidesande de skulle vist have styr på det. Hvis du er mobil er der jo altid slusen i Hvidesande der er fint makrel fiskeri for tiden... bunden af Ringkøbing fjord har også fint fiskeri - godt medevand hvor der også er gode muligheder for gedde, ål og havørred! Endvidere er der også en masse p&t søer i området.

Hilsen Tino



Afsender: Dorte Fox Maule
Dato: 09-09-2003 17:04:06
Emne: RE:
Hej.
Der er også Henne Mølleå ved Henne Strand. Fiskekort købes hos Købmand Hansen i Henne Strand.
Nu må åenvel være fri for grøde.
Hilsen
Dorte



Afsender: simon
Dato: 09-09-2003 20:56:15
Emne: RE:
hejsa.
Mine forældre har nu haft sommerhus ved vejers i hele mit 23 årige liv, og der er faktisk ikke noget at komme efter.
Stranden er ikke særlig god, og det eneste man kan fange i de forskellige søer ( udover den elendige put and take ved grærup strand, hvor der stort set ikke er fisk) er små tusindbrødre aborre.
Det bedst fiskeri du kommer i nærheden af på den egn, er ved hvidbjerg strand ved blåvand. Der er ok fiskeri efter fladfisk.
MVH
Simon Bomholt



Afsender: Rudskalle
Dato: 03-10-2003 17:34:40
Emne: RE:
Hej, jeg er ny bruger her, og har allerede et spørgsmål; hvad menes der med "synkeline"? Det står i denne forbindelse;

"Havørreden kan fanges på flue, spin eller naturlig agn i såvel ferskvand som saltvand. I åen fanges mange havørreder på flue i aften-, natte- og morgentimerne, hvor lyset er svagt og fiskene mest aktive. Da er fluefiskeri ofte det eneste mulige, og de bedste fluer er store og sorte sager med en kraftig profil – fisket højt på en flydeline. Forår og efterår, hvor vandet er højt, koldt og ofte uklart, fiskes med synkeline og store fluer i krasse kulører. Spinnefiskeren tyr i regelen til en opstrøms spinner eller en nedstrøms fisket flydende wobler, når der skal havørreder på land i åen. Medefiskeren fisker stort set udelukkende med regnorm på krogen – under et vippende flåd, hvis vandet ikke er alt for dybt. Fra kysten fanges de fleste havørreder på spin – en metode, som muliggør affiskning af store områder på kort tid. Lange og smalle blink, der efterligner tobiser, står for en stor del af fangsterne. Kompakte og langtkastende kystwoblere ligeledes. Sidstnævnte har den fordel, at de kan fiskes langsomt i koldt vand uden at gå i bunden. Flere og flere fluefiskere søger ud til kysten for at friste havørrederne, når de er inde på kastehold af den lange fluestangs korte kast. I vinterhalvåret er det farvestrålende fluer – gerne fluorescerende – der bør sidde på forfanget. I sommerhalvåret er der brug for mindre og mere afdæmpede imitationer af naturligt forekommende fødeemner. Medefiskeren kan fange salte havørreder på levende tobiser eller nøjes med orm på krogen. Sidstnævnte kan være nereider og sandorm eller almindelige regnorm. I regelen bruges et bobleflåd til dette fiskeri".

Grunden til at jeg gerne vil vide det, er at jeg snart skal ud at fiske lidt i smaragdsøenB) og jeg har set på internettet, at der er havørreder i oktober. Så hvis der er nogen der kan forklare mig hvordan man fisker med flue og synkeline, vil jeg gerne høre fra jer.

mvh Glenn J:ph34:



Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk