Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:26-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: Mads Hussing
Dato: 02-09-2004 23:36:11
Emne: Sandorme
Hej alle!

Jeg har fået et spørgsmål på mail om hvordan man salter sandorme... Er der nogen her der ved noget om det, eller har nogle erfaringer med det??

På forhånd tak
Mads



Afsender: Clouseau
Dato: 05-09-2004 01:31:08
Emne: RE: Sandorme
Hey!

Det kan jeg ikke hjælpe meget med!
Jeg kan dog ud fra egne erfaringer sige, at friske/levende sandorm er langt mere effektive!



Afsender: Mads Hussing
Dato: 10-09-2004 15:04:02
Emne: RE: Sandorme
Jeg er heller ikke sikker på metoden, men det er klart at frisk agn altid er det bedste! Det gælder selvfølgelig også inden for fiskeri efter fladfisk..

mvh
Mads



Afsender: Clouseau
Dato: 15-09-2004 21:31:22
Emne: RE: Sandorme
Hej igen!
Jeg har læst mig frem til på diverse hjemmesider, at det foregår helt enkelt. Man lægger simpelthen bare sandormene over i noget avispapir, og så drysser en halv håndfuld salt ud over dem.
Man kan selvfølgelig godt regne sig til, at det trækker saften ud af dem.
Personligt troede jeg, at der var mere der skulle gøres - men det er der åbenbart ikke!



Afsender: spirk
Dato: 29-10-2004 15:57:53
Emne: RE: Sandorme
Ang saltede sandorm Det er ren spild af tid. (skal både saltesog fryses) Det fisker virkelig ringe. Har du ikke friske sand/børsteorm så brug sildestykker eller regnorm eller kunstagn. Pirk en lille ising med et lille sølvblankt blink og skær den i smalle strimler.

Spirk



Afsender: Jørgen sørensen
Dato: 12-10-2010 17:39:54
Emne: RE: Sandorme
jeg har de sidste 5 år kun fisket med saltet sandorm og har fanget lige så mange fladfisk hvis ikke flere end dem som bruger friske sandorm jeg salter dem selv de friske orm ligger du på avis papir med groft salt helst i solen drys groft salt over ormene og lad dem stå ca 5 timer alt efter hvor meget sol der er de må ikke tøre helt ind når de så er færdige stil dem i en bøtte med låg og i køleskabet og ikke i fryseren så har du altid rigtig gode saltet sandorm de kan holde sige lang tid



Afsender: Leonard Muys
Dato: 28-11-2010 16:37:18
Emne: RE: Sandorme
Som de fisker i Holland , hvis man fisker med fladfiske skeen er det nok at kun skindet bruges til fladfiskeriet , nogen trykker saften ud af sandormenen.
Men jeg har også gode resultater med saltetede sandorm eller frosne ..jeg købte en del frosne og de kan fryses ind igen ... saltede sandorm , lige før jeg hænger dem på krogen lægger jeg dem i et glas vand ..så bliver de sandorm igen blødt og nemt at sætte på krogen.
men jeg fortrækker også levende sandorm . Hvis man bruger en rignål til at rigge sandormen på krogen bliver de godt på krogen og så sparer man mange sandorm i løbet af en fiskedag ..
Mvh Leonard



Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk