Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:25-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: Ryan
Dato: 10-10-2004 21:50:19
Emne: Turbåde
Hej medfiskere.

Igennem de sidste 3 år har vi på min arbejdsplads haft den glimrende ordning med 2 fisketure fra turbåde hvert år, og ligeledes 1 tur med den fiskeklub jeg er medlem af, og samtlige ture er gået til lillebælt, med udsejling enten fra Skærbæk, Fredericia og Middelfart.

Men selvom det er blevet til en del ture, er det altid de samme småfisk der bliver fanget. fladfisk der lige akkurat kan holde mindstemålet og torsk under kiloet, og nu er tiden kommet hvor vi gerne vil prøve for en gangs skyld at fange lidt større fisk, og jeg er nu kommet i bestyrelsen i fiskeklubben og i personaleforeningen på arbejdet, så jeg er med til at bestemme hvor turene skal gå hen i fremtiden..

Meeeeen... nu er det sådan at jeg aldrig har beskæftiget mig så meget med fisketure med både, og derfor ikke kender ret mange, så derfor vil jeg høre om i kender nogle turbåde i området fra Djursland og ned til omkring Aabenraa enten på Jyllands østkyst eller fyns nord, eller vestkyst, som sejler steder hvor der er større chance for at få nogle pæne fisk. Jeg tænker selvfølgelig ikke på torsk over 20 kg, og fladfisk på størrelse med bordplader, men gerne fisk i 3-6 kg. klassen.

med venlig hilsen
Ryan



Afsender: Gæst_allan
Dato: 21-10-2004 21:35:31
Emne: RE: Turbåde
Jeg må desværre skuffe dig med at hvis du vil fange 3-6 kilos fisk,så er dine ønskepositioner nok ikke stederne da der faktisk ikke er noget at komme efter.
Neptun fra skærbæk har i en årrække sejlet fra Grenaa sommeren men Henrik gider ikke bruge tid på det mere,da der er 5-8 timers sejlads ud hvor der er mulighed for fangst i kattegat,og det er ikke engang sikker der er noget at komme efter.
Nordfyn er heller ikke nogen succes og på vestfyn sejler turbådene også rundt i Lillebælt.
Du må nok tage på vestkysten,hvis du vil fange andet end stegetorsk,for godt nok er der nogen der fanger fine fisk i storebælt,men der er gudhjælpe mig langt mellem snapsene.
Med vestkysten mener jeg ikke nødvendigvis det gule rev for der er mange turbåde længere sydpå,hvor fiskene godt nok er mindre men så er der til gængæld flere.
Mindboen fra Thorsminde,Emmaline fra Thyborøn og Skagerak fra vorupør er udmærkede både at forsøge sig fra.
Der er flere,men dem har jeg ikke kendskab til.
Hilsen Allan




Afsender: spirk
Dato: 21-11-2004 11:46:16
Emne: RE: Turbåde
Det er rigtigt, at der ikke er flere brugbare torsk i Kattegat og Lillebælt. Det mest sikre, i kan gøre, er at lave en tur på Øresund om sommeren juli ell august.Det er vigtigt, at i ikke lægger turen i September eller Oktober, for der er ingen torsk i de to måneder. Kun sild i ufattelige mængder. Få et busselskab til at køre jer derover (find et billigt et med lidt ældre busser)Der er nogle Fiskegrejsbutikker i Odense, der laver ture derover. Det må også kunne gøres fra Trekantomr. Der er mange 1-8 kilos fisk i sundet om sommeren, og det er lidt sjovere end det noget opreklameret vinterfiskeri.
Vesterhavet er en anden mulighed, men vejret kan drille. Endelig er der til tider godt fiskeri i Langelandsbæltet og i den vestlige Østersø helt ind syd for Fyn. Bornholm er også et godt sommerhit til torsken, men der er lidt langt.

Spirk



Afsender: johnnie nielsen
Dato: 29-06-2007 10:27:32
Emne: RE: Turbåde
hej jeg er selv i en fiskeklub og er en del på hav vi tager mange ture med ms fie fra spodsbjerg der fanger vi pæne store flade samt torsk på et par kilo og så er der skipper og fruen de er bare friske altid i godt humør altid parat til at hjælpe denne båd de har er til 12 personer dejlig plads velholdt og kan meget varmt anbefales samtidig er de bilige at sejle med prøv kontakt dem og få en ufoglemmelig oplevelse er bare kanon pøj pøj med din søgen vi i klubben har været 1000 procent tilfredse



Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk