Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:17-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: jakob madsen
Dato: 19-02-2005 17:01:28
Emne: Madeira
Hej vi er nogle gutter, der skal til madeira i sommerferien vi skal selvfølgelig fiske big game, men dog mest fra kysten!
Er der nogen der ved noget om kystfiskeriet dernede???
venlig hilsen
jakob

skriv venligst også eventuelle svar på: ardsen@yahoo.dkAfsender: spirk
Dato: 08-03-2005 12:59:09
Emne: RE: Madeira
Hej jeg var selv dernede for ngl år siden. Marts, det var lidt for tidligt i forhold til sæsonen. Det skulle ellers være et godt sted i sæsonen.
Få barracudaer og havål i Funchal havn. Gå ud på enden af den lange højre mole. Herfra en lang stige ned til platform (husk reb til at fire grej ned). Blæksprutter og små fisk er gode agn. Woblere kan også bruges til barracuda. Fiskene købes om morgenen på fiskemarked i Funchal centrum. Det var ikke muligt at købe agnfisk andre steder på øen da vi var der.
I Machico på østenden af øen kan der fanges enddog kæmpe store rokker fra land. Stå på den lille mole til venstre for havnen. Surfgrej og hele småfisk. Andre steder på øen var resultatløse. Det behøver ikke at være tilfældet senere på året, da de ellers var indbydende nok.
Befolkningen taler ikke engelsk. billeje billigt, men de kører som vanvittige. Det er virkelig farligt.Afsender: jakob madsen
Dato: 01-05-2005 14:41:19
Emne: RE: Madeira
Det lyder meget godt spike, har du evt. nogle billeder fra din tur? jeg ville være yderst interesseret i at se dem!
Tror også det er bedre når vi skal derned så er der varmere osv.
men tak for hjælpen

jakob madsen

P.S kontakt mig på ardsen@yahoo.dkAfsender: Johan
Dato: 01-05-2005 14:48:25
Emne: RE: Madeira
Hej mads samt alle andre...

Jeg skal med min famillie til madeira da de skal holde der sølvbryllup der. Men jeg skal da ud med en Big game båd nogle dage. Kan du fortælle mig hvilket prisleje jeg skal regne med for dette!?

Andre som har haft erfaringer med kystfiskeriet? Måske man lige skulle tage en stang med til dette...

Mvh

Johan AndersenAfsender: Johan
Dato: 01-05-2005 15:01:50
Emne: RE: Madeira
P.S

Andre generelle rå modtages med kys hånd..

Mvh

JohanAfsender: Mads Hussing
Dato: 01-05-2005 23:20:43
Emne: RE: Madeira
Hej Johan

Jeg mener at Big Game-fiskeriet lå på omkring 700 dollars om dagen for hele båden. Man kunne også gøre det en halv dag, eller man kunne leje 1 stang på en tur, og så håbe på at der var andre der også gerne ville ud den dag.

mvh
MadsAfsender: spirk
Dato: 27-05-2005 15:53:47
Emne: RE: Madeira
Hej Jakob Madsen og andre. Jeg har desværre ingen billeder fra turen, men håber at i har haft glæde af mine oplysninger.Afsender: JacoB Bechmann
Dato: 29-05-2005 20:45:08
Emne: RE: Madeira
Hej Jakob

Jeg var madeira for en tre - fire år siden. Formålet med turen var at forsøge at fange en hammerhaj fra land. Lad mig sige med det samme at jeg havde ikke kontakt med haj. Jeg mener dog at ved en ihærdig insats er det ikke umuligt at fange en kyst haj.

Desværre løb der en orkan ind over øen, kun en dag efter jeg ankom. Det var så slemt at øen faktisk blev nævt i nyhederne i DK. Denne orkan medførte store regnskyld, der fik øens småbække til at svulme op, hvorefter havet omkring øen blev totalt ugenemsigtigt af jord og ler ført ud i havet. Desværre forblev havet beskidt i samtlige to uger jeg var på øen.

Det lykkes mig dog en af de første aftner inden uvejret for alvor tog fat at fange en ørnerokke i Funchal havn. Jeg havde i løbet af dagen fundet ud af at der skulle være en del rokker i haven og jeg havde heller ikke nået at fiske mere end en times tid før fisken huggede.

Jeg brugte en let karpestang og en Ambassadeur 5000, hvilket absolut ikke kan anbefales. På trods af at fisken ikke var større end 4,5 kg, fightede den fuldstændigt sygt.

Efter at have landet den fisk og samtidig fået at vide at der var rokker på 50+ i havnen, skiftede jeg det lette grej ud med en kraftig mallestang og og et Penn 330 gti med 80 lbs fletline. Jeg vil absolut ikke anbefale lettere grej end dette.

Jeg fik desværre ikke flere rokker, hvilket jeg forbinder med det dårlige vejr. Jeg er overbevist om at målrettet fiskeri med halve eller hele agnfisk nok skal give rokker, men husk det er fortrinsvis om natten det foregår.

Du vil med fordel kunne bruge en rubby dubby til at lokke rokker til med. Rokkerne reagere ligesom hajer på døde fisk og indvolde.

Fiskeriet er let at gå til, jeg bruget et alm glide rig og en halv sardin som agn. Enkelt kroge er at foretrække og ikke størelse haj, da rokkerne har en relativ lille mund.

Agnfisk kan du som nævt andetsteds i tråden købe på fiskemarkedet, men de kan også købes i supermarkederne hvor fiskene ligger på is og er med indvolde.

Håber du får noget ud af det, mulighederne er der...

Med venlig hilsen

Jacob BechmannOpret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk