Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:23-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: carp.diem
Dato: 19-04-2005 23:06:14
Emne: Ultimate Bidmelder
Hej lystfiskere

Er der nogen der har kendskab til en bidmelder af mærket ultimate.
Den skulle være hollandsk og være i topkvalitet og billig i forhold til FOX.
Jeg har ikke selv testet denne, men vil gerne høre fra andre med erfaring.Afsender: Niels
Dato: 20-04-2005 09:52:12
Emne: RE: Ultimate Bidmelder
Den er helt klart billig i forhold til Fox, men den er ikke i topkvalitet. Det er karpegrej i den billige ende, både prismæssigt til os forbrugere, men også i produktionsleddet. Det er i samme kvalitet som andre billige mærker herhjemme, men ikke i samme kvalitet som de dyre.

Hvis du skal lede efter en bidmelder er der Delkim som helt suverænt er den bedste. Den er også dyr. Hvis du vil have en billigere, så vil jeg helt klart anbefale et par bidmeldere fra grejsiden.dk, hvor du kan få dem i alle prisklasser. Der er blandt andet 4 med trådløs sounderbox for 1199,- og det er et rigtig godt tilbud!

Det er ikke ment som reklame det her, det er bare oplysning til spørgeren!

Venlig hilsen
NielsAfsender: Gæst_Anders
Dato: 21-04-2005 22:29:07
Emne: RE: Ultimate Bidmelder
Hej Mads

Det undrer mig lidt, hvis grejsiden køber varerne direkte i Østen, og dermed kan sælge det billigere end andre... Eller det undrer mig egentligt ikke - dét der undrer er, hvorfor alle andre ikke gør det samme så?? Dybest set er importører og grossister vel bare en slags omdelere, der lever af at sælge videre til en relativt dyrere pris, fordi de kan aftage større mængder + noget fortjeneste selvfølgelig.

Egentlig burde de være unødvendige, for dét de lever på, er deres lokalkendskab til markedet osv. - men dette marked bør butikkerne (eller kunderne) jo kende endnu bedre, og derfor kunne videregive dette direkte til producenterne, eller hvad?

Jeg har som økonomistuderende også længe tænkt over disse ekstraomkostninger, og undrer mig over de mange mellemled - og der findes jo varer, hvor der er langt flere led end mht. fiskegrej.

Men helt enig i, at der er (og altid vil være) en ret tydelig sammenhæng mellem pris og kvalitet. Regn ikke med at få den 100% pålidelige bidemelder, der holder til alt slags vejr i 8-10 år for 200 kr....

Hilsen Anders
Afsender: Mads Hussing
Dato: 24-04-2005 22:54:00
Emne: RE: Ultimate Bidmelder
Hej Anders!

Det er mange gange ildsjæle der kører forretningerne, og de skal både købe ind, sælge, lave regnskab og alt andet der nu har med forretningen at gøre. Derfor springer man nogle gange over hvor gærdet er lavest, og det er ved at købe de varer der bliver reklameret for, og som de kan få hjem fra dag til dag og som de kan sende til reparation hvis de går i stykker.

Det kræver jo lidt ekstra at få lavet sine egne ting eller selv at bestille fra fabrikkerne, og det er der formentlig ikke det store overskud til.

Det hele bliver dog nemmere og nemmere og jeg tror at flere og flere butikker vil gøre sådan i fremtiden!

mvh
MadsOpret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk