Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:17-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: Mads Hussing
Dato: 07-05-2005 16:45:27
Emne: Referat Af Møde Den 30. April


Vi havde en del emner at snakke om, og her er hvad der blev fortalt og diskuteret, samt besluttet.


1) Bagagestørrelse

Der er kun et ord under dette emne, og det er "begrænsning"! Vi har en bus, og der skal alt altså være i... Så når man står og pakker og tænker, "får jeg virkelig brug for denne her?", så skal den altså ikke med :-)

Jeg forhører hs busselskabet om der er skiboks bagpå til holdalls.

2) Mad

Jeg opfordrer alle til at få det mad ved søen, det er godt, billigt og nemt... :-) Ellers er der mulighed for nogle gange at få købt ind for sig dernede, og lave sin egen mad.

3) Søen

Det ligner en almindelig dansk skovsø, derfor er der flere steder blade og andre ting der ligger på bunden. Der er ikke mange snags, og det er derfor ikke nødvendigt at tage de store forholdsregler i den retning.


4) Pladsvalg

Der er 2 måder at fordele pladser på. 1 ved at trække et nummer, og så vælge pladser i den rækkefølge. Den anden er ved at pladserne har numre, og så trækker man et nummer og den plads ligger man så ved. Der var fuld enighed om den sidste løsning, da man mente at det var det letteste. Der bliver iøvrigt lavet flere pladser end vi er hold, og derfor vil der i en vis udstrækning være mulighed for at bytte plads.


5) Fiskeriet

Det er ligesom at fiske i Danmark, og det er bare med at bruge det samme grej. Der er fisk op til over 20 kg, så selvfølgelig skal det kunne holde til en del. En generel ting er naturligvis at man skal tage hensyn til hinanden. Det gode gamle ord "pli" skal i brug her, for det gælder om at alle får en god tur, og derfor skal vi tage hensyn og ikke fiske hen over hinanden.


6) Både

Der var fuld enighed om ingen både, kun bait boats. Derfor er der ingen grund til at tage en gummibåd med. Det er for at der ikke skal plaske 30 mand rundt flere gange dagligt ude på søen, og fordi der ikke er plads til 15 gummibåde i bussen.


7) Antal stænger

Der kan fiskes med 3 stænger per næse, men man må godt mede- eller geddefiske med en 4. stang, hvis ikke det generer ens naboer.


8) Diverse

Jeg undersøger om der er 3-mandspladser, om der kan blive opsamlig på Midt-Sjælland et sted, om vi skal holde et stop ved et supermarked i Polen og om vi kan købe partikelagn dernede. Det vender jeg frygteligt tilbage med senere.


og husk hvis I har spørgsmål, så vær venlig at skriv dem herinde, så alle får glæde af dem

Mange hilsner

Mads Hussing

Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk