Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:28-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: Mads Hussing
Dato: 29-12-2005 13:23:36
Emne: Fiskecuppen.dk
Fiskecuppen.dk kører jo som bekendt videre i 2006, og vi skal i den kommende uge finde ud af hvilke regler der eventuelt skal laves om, og hvilke fiskearter der skal udgå og hvilke der skal ind på listerne.

Hvis der er nogen der har kommentarer til det, så er I meget velkomne til at skrive det herinde.

Der er iøvrigt spænding til det sidste, specielt i P&T-kategorien, hvor Dennis Bakke er komet fra baghjul og gået op på 2. pladsen. Og har proklameret at der kommer et par fisk mere, der måske rykker rundt på det hele....

Men som skrevet, hvis I har kommentarer til Fiskecuppen.dk, så skriv bare løs!

Mvh
Mads



Afsender: Christian Klagenberg
Dato: 29-12-2005 17:14:35
Emne: RE: Fiskecuppen.dk
Jeg syntes der ska være fler penge premier i stedet for alle de kasketter




Afsender: Mads Hussing
Dato: 29-12-2005 17:20:42
Emne: RE: Fiskecuppen.dk
OK!

Der er rigtig mange kasketter med i konkurrencen, for det får de første 500 der tilmelder en fisk til konkurrencen.

Jeg kan sige at det formentlig bliver nogle andre kasketter til næste år :-)

Mvh
Mads



Afsender: Dorte Fox Maule
Dato: 29-12-2005 18:54:50
Emne: RE: Fiskecuppen.dk
Jeg hører til de dødkedelige mennesker, der synes, man fisker for sjov. For min skyld behøver der ikke være større pengepræmier - vi har jo glæden ved at fange fisken, og det er vel også noget værd.
Angående kasketterne, så er det da fint, at et firma "smider kasketter i grams", og man skulle da selv henvende sig, hvis man ville have dem, så det er op til en selv.
Jeg har ikke haft mulighed for at fiske ret meget i år, så jeg kan ikke komme i betragtning til noget overhovedet, men jeg har fanget gode fisk, og det er jeg da glad for.
Mvh
Dorte



Afsender: Mads Hussing
Dato: 29-12-2005 22:39:53
Emne: RE: Fiskecuppen.dk
Heldigvis er vi jo forskellige :-) Jeg har aldrig deltaget særlig meget i konkurrencer, men jeg har altid været fascineret af dem, og synes at de var meget spændende. Jeg er glad for at Fiskemagasinet.dk nu har en så stor og bred konkurrence som det er tilfældet og jeg er glad for at Grejsiden.dk er med på at give en masse gode præmier.

Flere har sagt til mig, at hvis man ét sted kårer en danmarksmester i fiskeri, så er det i Fiskecuppen. For det nytter ikke noget at man kun fisker et sted, eller efter få arter, man skal virkelig være alsidig for at vinde. Det siger også lidt at Henrik Hansen, der ser ud til at vinde har 406 point i den samlede stilling. Det er reelt set 10 point hver eneste kategori. Det er imponerende!

Jeg håber at det igen i 2006 vil være alle der tilmelder deres fisk, om så man kun fanger et par stykker der kan komme på listerne, eller om man prøver på at gå hele vejen!

Der har været lidt i løbet af året med at man kunne fange fisk i Norge og de så konkurrede med de hjemlige fisk. Nogle har syntes at det har været uretfærdigt. Er der nogen der har en mening om det?

Mange hilsner
Mads Hussing



Afsender: Dennis Bakke
Dato: 30-12-2005 16:35:55
Emne: RE: Fiskecuppen.dk
jeg syntes måske, at der skal kildeørred på, ved put and take konkurensen,
da den er meget almendelig i de fleste ørredvande
mvh
Dennis



Afsender: Ryan Jacobsen
Dato: 30-12-2005 17:40:42
Emne: RE: Fiskecuppen.dk
Hej Mads.

Jeg synes for så vidt at cuppen kører fint som den er, der er kun et par arter jeg mangler lidt, nemlig stalling og så som nævnt kildeørred.

Mht. at fisk fanget i Norge og sverige tæller med, ser jeg ikke umiddelbart som et stort problem, det er vist kun et par arter v. havfiskeri der gør sig gældende i år, og mht. både saltvandsfisk og laks, så bliver der jo fanget lige så store herhjemme, det er jo bare et spørgsmål om at komme ud med snøren...:-)

Men en ting har jeg lagt lidt for meget mærke til, og nu får jeg nok nogen på nakken, men jeg bliver altså nødt til at komme ud med det...:-) Hvorfor ikke holde sine fisk ordentligt når der bliver taget billede, man ser det igen og igen, ikke bare her i fiskecuppen, men overalt, at fisken bliver proppet helt op i kameralinsen, mens fangeren læner sig så meget tilbage som muligt, og gemmer fingrene ind bag fisken, hvorfor ikke bare holde fisken naturligt og vær glad og tilfreds med at man har fanget en flot fisk, istedet for at gøre den meget større end den er...
Nå det var bare en lille side kommentar, ellers synes jeg det er en fin konkurrence i har fået stablet på benene...

Knæk og bræk
Ryan



Afsender: Christian Klagenberg
Dato: 30-12-2005 18:23:43
Emne: RE: Fiskecuppen.dk
det er sku da vigtigt at man ka se fiskens tegninger osv. Og det opnår man sku kun ved at gå tæt på fisken i stedet for at ta nogle skod billeder hvor man kun ka se en der sidder og krammer livet ud af en stakkels fisk..
Klagenberg



Afsender: Mads Hussing
Dato: 30-12-2005 21:03:29
Emne: RE: Fiskecuppen.dk
Til Dennis,

Der kommer kildeørred på til næste år, det er en af de arter der er nye på listerne. Ellers er der ikke afklaret så meget endnu, men det kommer naturligvis. Stalling er også en god idé, og bør egentlig også være på listerne!

Mvh
Mads




Afsender: Ryan Jacobsen
Dato: 30-12-2005 22:54:38
Emne: RE: Fiskecuppen.dk
Hej Christian.

Ja jeg var nok klar over at der ville komme en reaktion på mit indlæg, og jeg tager da selvfølgelig din kommentar til efterretning. Jeg sad så lige og så på nogen af dine fangstrapporter, og jeg kan ikke forstå hvis du bliver stødt af mit indlæg, for du holder jo fiskene fint nok, med både dig og dine fingre klart synlige, og man kan jo også tydeligt se dig bag fisken. Det jeg mener er at jeg synes det kan og bliver overdrevet lidt nogle gange, når folk strækker armene helt frem, og gemmer fingrene væk bag fisken. Jeg synes at et billede der er taget på den måde kommer til at virke utroværdigt, men okay vi har jo alle vores mening og det skal der jo også være plads til...:-)

Nu ved jeg ikke om du hentyder til nogle af mine fisk/billeder mht at kramme livet ud af en fisk, men hvis det er tilfældet, må du meget gerne sige det, så jeg kan enten forsvare det eller tænke over det næste gang...

Knæk og bræk..
Ryan

Og til dig mads, så håber jeg da at stallingen kommer med til næste år..:-)



Afsender: Mads Hussing
Dato: 31-12-2005 00:27:20
Emne: RE: Fiskecuppen.dk
Jeg synes faktisk ikke at jeg kan pege nogle billeder ud fra konkurrencen i år hvor det ser helt galt ud. Et af skrækeksemplerne er nok det øverste billed på denne side:

http://www.carpgate.de/en/index.php?id=1,58,0,0,1,0

Det er en kæmpefisk, det er faktisk verdensrekord, men den er holdt ustyrligt meget frem her, og den ligner en fisk der er større end manden, og som sagtens kunne veje 80-100 kg.

De fleste af billederne er heldigvis gode, hvor man virkelig kan se at det er en kæmpefisk, men hvor proportionerne er iorden.

Mvh
Mads



Afsender: Ryan Jacobsen
Dato: 31-12-2005 11:30:25
Emne: RE: Fiskecuppen.dk
Der er faktisk en ting jeg har tænkt lidt over, der står ikke noget i reglerne om hvordan en fisk skal være fanget, eller jeg har ikke set det i hvert fald.
Jeg går ud fra at fisk fanget i ruder og garn ikke kan tilmeldes, men hvad hvis de er fanget ved tatning, eller med hænderne. Det er nu ikke fordi jeg gør så meget ud af nogen af delene, men kom bare til at tænke på det.. :-)

med venlig hilsen
Ryan



Afsender: Christian Klagenberg
Dato: 31-12-2005 14:21:02
Emne: RE: Fiskecuppen.dk
Til Ryan... Det me at kramme fiskene er ik myntet på nogen specielt...
det me at holde fiskene frem er jeg ellers blevet beskyldt for af andre så det er der for det blev taget en smule personligt, har lige haft den diskution et andet sted.....
Godt nytår...
Klagenberg



Afsender: Mads Hussing
Dato: 04-01-2006 12:52:03
Emne: RE: Fiskecuppen.dk
Så bliver Fiskecuppen.dk 2005 afsluttet i morgen, og den nye konkurrence er for såvidt allerede gået i gang. Men der bliver nogle ændringer, der kommer blandt andet nogle nye arter med, som stalling, knude og P&T-kildeørred.

Hvis der er nogen der har nogle forslag nu, så kommer de stadig med i overvejelserne!

Mvh
Mads



Afsender: Mads Hussing
Dato: 05-01-2006 14:41:16
Emne: RE: Fiskecuppen.dk
Som man kan se under nyheder er der kommet nogle ændringer ud af de henvendelser der er kommet her i forummet. Hvis der er nogle der har flere gode idéer, så er man selvfølgelig velkommen til at komme med dem. Vi kan sagtens ændre småting i reglerne løbende!

Mvh
Mads



Afsender: Ole Aaslo
Dato: 05-01-2006 18:21:04
Emne: RE: Fiskecuppen.dk
Synes ikke man skal lave løbende regler ?

Det er ikke fair for dem som har tilmeldt fra starten af....!
så hvad småting er, så skal det nok ændres fra begyndelsen

Ses derude





Afsender: Mads Hussing
Dato: 05-01-2006 19:23:04
Emne: RE: Fiskecuppen.dk
Vi er fuldstændig enige! Der var dog et problem i midten af 2005, hvor nogle gjorde opmærksom på at de ikke fiskede 3 sammen, og da der skulle være to vidner, havde de en del fisk der ikke kunne tilmeldes. Der ændrede jeg i reglerne, og gav frit lejde til alle der havde fanget fisk de ikke havde tilmeldt på grund af det problem.

Jeg håber at de fleste børnesygdomme ved cuppen er væk, og at der ikke bliver brug for at justere noget som helst!

Mvh
Mads



Afsender: Mads Hussing
Dato: 14-02-2006 23:27:46
Emne: RE: Fiskecuppen.dk
Hej alle,

Så har vi lige en ting mere vi gerne vil have diskuteret :-)

Vi vil gerne have stalling med som art, men hvor skal vi sætte den hen?

Det teknisk korrekte vil være at putte den i ferskvandskategorien, og det argumenterer min webmaster for.

Jeg mener at den hører hjemme i saltvandskategorien, af "fiske-mæssige" hensyn. Fordi jeg tror at det er de samme mennesker der fisker stalling i åer, som også fisker havørreder i åer og ved kysten.

Hvad synes I?

Mvh
Mads



Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk