Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:23-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: Frank Sjøgreen
Dato: 01-03-2006 19:56:02
Emne: Svar på kritik af 13,1 kgs død gedde
Sagt med få ord: Tilslag blev givet efter 5 sekunder, der blev brugt 2 trekroge str. 6 og fighten var hård, men kort for at undgå mælkesyre i fisken. Krogene sad ved landing i mundvigen, og den ene var med et stykke gælle på. der var revet 3 gællebuer næsten over, hvilket betød at gedden blødet voldsomt! Gedden blev forsøgt genoplivet efter en meget kort fotosession, og blev efter resultatløs genoplivning parkeret mellem sivene på 20 cm. vand for at give den en chance for at komme sig.. Efter 1 time da jeg kom tilbage var den væltet på siden og der var endnu mere blod. gedden var uden livstegn, og jeg tog derfor mig tid til nogle bedre billeder, som i har set. gedden blev endnu engang placeret 3 timer i sivene, men var steb´ndød da jeg skulle hjemad. DERFOR TOG JEG DEN MED for at den heller ikke skulle rådne og forurene vandet med risiko for svampeinfektioner på andre fisk!
At Jesper fra Randers så kalder mig Frank fiskemorder på Danske karpefiskeres hejmmeside er meget lavt og minder om personerne i danmark, der har oppisket et had til DK i mellemøsten!!



Afsender: Frank Sjøgreen
Dato: 01-03-2006 20:04:16
Emne: RE: Svar på kritik af 13,1 kgs død gedde
Fisken blev landet med et tag i gællelåget, så gællerne ikke blev berørt, og gedden behandlet, som de 3 andre op til 4,7 kg. der problemløst blev genudsat den dag..
Jesper burde måske også feje for egen dør først, da han selv har afliver en helt rask aborre på over 2 kilo fra en lille mose, der har taget mange år om at lave en sådan... Eller hvad med hans 12,2 kgs gedde fra gudenåen fanget i minus 18 grader, taget med på land, og fotograferet i en fotosession... Jeg har talt med en biolog om denne behandling, og fisk der udsættes bare et minut for disse temperaturer vil næsten helt sikkert skades alvorligt på hornhinderne, hvilket medfører blindhed og dermed at fisken dør en pinefuld sultedød.. Er det god lystfiskeretik???
Jeg håber at andre SERIØSE fiskere er enig med mig i, at fisk, der ikke står til at redde bør hjemtages eller fjernes for ikke at udbrede sygdomme og råd i vandet. Man får jo også en hund, der er stærkt blødende efter en ulykke aflivet for at ende dens pinsler ikke? Jag håber at nogle her vil tænke lidt på fiskene, som levende skabninger, der tåler meget, men ikke skal genudsættes hvis de ikke under nogen omstændigheder kan overleve. Det kan godt være at andre roser en for at have genudsat en fisk, men at udsætte en døende fisk må da give en dårlig smag i munden!



Afsender: Jesper Eriksen
Dato: 01-03-2006 21:09:07
Emne: RE: Svar på kritik af 13,1 kgs død gedde
Jamen det lyder da meget realistisk at vi har fisket i minus 18 grader??? Det er korrekt at der var frostvejr den aften, mener der var 6-8 grader frost. Gedden blev håndlandet, vejet i en karpesack og hængt ud i vandet mens vi drev til land for at fotografere fisken under en gadelampe der står ved en kayakklub, da kameraet ikke ville tage billeder i mørket. Vi tog et par hurtige billeder hvorefter gedden blev genudsat. Jeg mener ikke gedden tog nogen skade af det. Jeg kunne godt tænke mig at vide navnet på din biolog og se en henvisning de til de omtalte videnskabelige facts.

Aborren som Frank snakker om blev fanget for over 5 år siden. Den blev håndlandet og aflivet af min kammerat før jeg kunne nå at protestere, jeg ville ALDRIG aflive sådan en fisk!!!






Afsender: Leif Nielsen
Dato: 01-03-2006 21:11:26
Emne: RE: Svar på kritik af 13,1 kgs død gedde
Hej Frank
Tillykke med din fangst
Nu er det ikke så ofte jeg fisker i søer og moser efter gedder, så jeg burde måske ikke blande mig i denne sag,,, men jeg gør det alligevel.
Det hele havde jo været nemt, hvis der var en lov på området, men det er der jo mig bekendt ikke.
Mig bekendt er en gedde fredet d. 1 April ( ret mig hvis jeg tager fejl )
Jeg har da også en mening om en stor gammel fisk i en mose bør sættes tilbage, så man kan følge den senere i livet...
Men dertil at kalde frank for " fiske morder ",, nej nu må man stoppe... Det kan da ikke være rigtigt at han skal sidde her og bortforklare noget som er fuldt lovligt, men ilde set, blandt nogen lystfiskere...
Misforstå mig nu ikke,, jeg og jeg tror også at Frank mener at de skal og bør sætte ud igen,,, men rolig nu venner,, det her forum skal vel ikke være et sted hvor lystfiskere ikke tør sætte et billede ind af en fangst pga. , hvis nu man bliver set og skal man så til at lave en fristil til en forklaring...
Nej, rolig nu... og fortsat knæk og bræk til alle.....
Leif....



Afsender: peer petersen
Dato: 01-03-2006 21:13:00
Emne: RE: Svar på kritik af 13,1 kgs død gedde
Hej Frank

her skal der nu først høre et tillykke med den fisk, men ham jesper må du da ikke lave dig gå på af . nej hvor er vi snart henne. det ok at kroge en skalle i ryggen og bruge den som leven agn, det ok at Bulefiske efter store gydemoden torsk på øresund . eller hvis man fanger en farvet havørrede på kysten og gokker den så er det også forkert men det ok at knalde den oppe i åen, nej hvor er vi snart henne hvad med at bare glæde sig over at andre fanger en flot fik bare det er inde for loven granser med hensynd til frening perioden . så høre de ikke noget fra mig . så Frank du må bare på den igen Knæk og Bræk her fra



Afsender: Jesper Eriksen
Dato: 01-03-2006 21:42:22
Emne: RE: Svar på kritik af 13,1 kgs død gedde
Tilslag blev givet efter 5 sekunder, der blev brugt 2 trekroge str. 6 og fighten var hård, men kort for at undgå mælkesyre i fisken.

Syntes du skrev du stod med den i 15 minutter???





Afsender: Ryan Jacobsen
Dato: 01-03-2006 22:44:54
Emne: RE: Svar på kritik af 13,1 kgs død gedde
Hej.

Først til leif, gedden er ikke kun fredet d. 1 april, men hele april.... :-) ( går ud fra det er en skrivefejl....:-)

Og til andre, hvorfor hører jeg aldrig nogen der råber op ved alle de store laks og havørreder der rask væk bliver aflivet i vore danske åer, gælder det her om at bekytte de store fisk der er, eller er der udbrudt en mindre krig mellem specimenfiskere.

Forstå mig ret, jeg synes også det er ærgeligt at aflive en stor gedde, og for den sags skyld også en karpe ( det kan jo også medføre nogle vilde reaktioner på div. forums. ) men jeg synes da mindst det er ligeså ærgeligt at en laks, havørred og bækørred bliver aflivet, dem er der da endnu færre af, end det er tilfældet med gedder.....



Afsender: Raymond 
Dato: 01-03-2006 23:43:07
Emne: RE: Svar på kritik af 13,1 kgs død gedde
Jeg syns det er underligt når nogen gange der er store fisk på fangstrapporter, her eller andre forum,Fiskeblade/aviser, at det bliver kritiseret af den ene eller anden grund hvis den er hjemtaget.
Tror nu nok Frank havde sat den ud hvis den efter hans bedste overbevisning ville have klaret den.
Mener mange gange at det nævnes ved store gedder/Aborrer men at der smutter en stor fisk en gang imellem er helt ok, alle har ret til at tage fisk med hjem, også selv hvis de ikke er beskadiget.
Noget jeg forestiller mig skadeligt er den hårde vinter.
Har set mange døde fisk i de lokale moser.




Afsender: Ole Aaslo
Dato: 02-03-2006 02:41:48
Emne: RE: Svar på kritik af 13,1 kgs død gedde
Til Frank

Når man gentagende gange har set billeder, hvor du har slået gedder ihjel, er det svært at tro på denne historie...

90% af de fisk, som du viser i fiskeavisen er slået ihjel og længe før denne gedder (tillykke med den) har der været negative rygter om den måde du slagter mange fine fisk, har set en del billeder hvor du ligger ved siden af en stribe pæne gedder i indkørselen ! Det er ikke god humor for nogen :-(

Måske skulle du høre lidt mere efter de negative røster i denne tråd og begynde at tage bedre billeder af fisk i live ! Vi har alle gjort ting førhen som vi ikke er specielt stolte af - men man skal lære af sine fejl...!

Dette forum synes jeg ikke skal være genstand for mudderkastning af nogen art. Men nu har du hørt hvad et sådanne uheld kan føre til - Så glæder jeg mig til at se flotte fisk fra dig i fremtiden i live *LOL*

Tight lines
Ole



Afsender: Frank Sjøgreen
Dato: 02-03-2006 11:47:21
Emne: RE: Svar på kritik af 13,1 kgs død gedde
Tak for de mange positive tilkendegivelser, der viser, at der er langt flere seriøse lystfiskere end dem der gør fjer til elefanter.. Jag ved godt at jeg for år tilbage har aflivet store fisk. Havde dengang ikke selvudløser på kameraet og fiskede alene - beklager! Har i dag det hele, og sætter meget gerne fisk ud igen hvis de har bare en lille chance for overlevelse. Og kære Jesper. Træd nu ikke mere på den tynde is. Vi har hørt din mening, men lad nu denne debat blive seriøs. Jo. Fighten varede ca. 15 minutter, men i de 8-10 af dem var fisken stillestående i grødekanten mens jeg prøvede at løse, hvordan jeg kom derud uden at risikere mere end et vådt ben.. Der var en bremme af siv og rødder, som den skulle over, og det tog sin tid, men fisken stod stille imens. Jeg skulle måske bare have skrevet at fisken blev genudsat, hvilket den gjorde, og så have undladt at fortælle at den døde kort efter.. Så havde denne diskussion aldrig opstået.
Jeg har lært af fortiden og er tilhænger af C&R, så lad nu debatten hvile i seriøsitet.
Knæk & bræk derude!
Frank



Afsender: Martin Fabricius
Dato: 02-03-2006 15:57:24
Emne: RE: Svar på kritik af 13,1 kgs død gedde
Hej Frank

Tillykke med den flotte fisk.
Det er synd man skal kaldes for "fiskemorder" bare fordi genoplivningen mislykkedes.

Jeg syntes at du/alle skal have ret til at tage fisk med hjem uanset størrelse. Selvfølgelig ikke under mindstemål. For hvis det er forkert så er der pludselig mange ting der kan komme til debat (fx. bulefiskeri, små farvede havørreder på kysten, store vilde bækørreder osv).

Hvad folk hjemtager er op til dem selv, så længe de ikke overtræder regler.
Man skal have lov til at tage en fangst man er glad for med hjem.

Endnu engang tillykke med den.
Martin



Afsender: Frank Sjøgreen
Dato: 02-03-2006 17:46:35
Emne: RE: Svar på kritik af 13,1 kgs død gedde
Mange tak for støtten Martin! - Og alle i andre støtter.

Det varmer, at nogle tror på hvad man siger. Egentlig kunne jeg have skrevet genudsat - som den jo blev - og var så ikke løbet i denne debat, men jeg skrev efterfølgende . død og hjemtaget - efter forgæves genudsætning, og havde da ikke regnet med en så enorm bølge af kritik af noget, som umuligt kunne være gjort anderledes. Til dem der sætter døende fisk ud igen - og føler sig hellige overfor andre af den grund burde revidere deres grund til at de er lyst/sportsfiskere.

mange hilsner

Frank



Afsender: steen knudsen
Dato: 02-03-2006 23:49:38
Emne: RE: Svar på kritik af 13,1 kgs død gedde
Hej Frank Sjøgren.

Tillykke med din døde Gedde.
Det er selvfølgelig ærgeligt nå sådan noget sker.
Hvad der er mere ærgeligt er når man træder på så tynd is,at den uværgeligt brister.
Kort sagt.
Hele din "historie" hænger simpelthen ikke sammen.
I din indledende fangstberetning skriver du at Citat : >Så kom den! Efter b4 timer uden hug kom 4 fisk på land med denne kæmpe på toppen! Den føltes ikke som mere end 3-4 kilo i starten, da den fulgte med ind, men da den nåede 4 meter fra land så jeg en enorm bredside og så stod den helt af med 15 minutters brutale udløb og tovtrækkeri! Jo, jeg er meget glad!<
Hvordan hænger det sammen med den senere forklaring om at Citat :> Jo. Fighten varede ca. 15 minutter, men i de 8-10 af dem var fisken stillestående i grødekanten mens jeg prøvede at løse, hvordan jeg kom derud uden at risikere mere end et vådt ben.<
Du skriver at du "parkerede" fisken mellem siv på 20 cm vand.
Hvis man ønsker at fisken skal overleve,skal den ikke "parkeres" hvor iltforholdende er dårligst.
Dernæst forklarer du Citat :> DERFOR TOG JEG DEN MED for at den heller ikke skulle rådne og forurene vandet med risiko for svampeinfektioner på andre fisk!<
Selvfølgelig skal man tage en fisk med hjem når man har forvoldt dens død.Fisk fødes og dør i det vand hvor de lever.
Der er ikke noget nyt i at store fisk på et eller andet tidspunkt dør,enten af alderdom eller som ofre for lystfiskere,forurening eller som Odderaftensmad ?
De fisk der dør en naurlig død,forurener ikke vandet mere end dem der dør en unaturlig død.
Det der kan forurene et vand er hvis agnen kommer fra fremmede vande (så som sild og andre agnsfisk der IKKE er fanget i samme vandsystem )
Må man forøvrigt overhovedet bruge agnsfisk i Skjern Å??
Endelig begynder du at flytte fokus væk fra din egen "fejl" og skyde på andre med mere eller mindre sandfærdige fangstberetninger ud fra din egen fantasi.
At du ydermere ikke vil svare på Jesper Eriksens spørgsmål om hvilke kilder du sætter til grund for denne udtalelse Citat : > Eller hvad med hans 12,2 kgs gedde fra gudenåen fanget i minus 18 grader, taget med på land, og fotograferet i en fotosession... Jeg har talt med en biolog om denne behandling, og fisk der udsættes bare et minut for disse temperaturer vil næsten helt sikkert skades alvorligt på hornhinderne, hvilket medfører blindhed og dermed at fisken dør en pinefuld sultedød.. Er det god lystfiskeretik???<
I det hele taget kører du så meget rundt i dine egne forklaringer,at jeg efterhånden har meget svært ved at forestille mig andet,end at du har gokket fisken fra start,for at være sikker på at du fik nogle supershots af din flotte fisk.
Hvis hele historien er som du selv forklarer,ja så er den da noget fantastisk,men samtidig et rigtig godt eksempel på hvordan man IKKE skal gøre tingene.

Mvh. Steen V K.



Afsender: Stig Brodersen
Dato: 03-03-2006 03:36:49
Emne: RE: Svar på kritik af 13,1 kgs død gedde
Hej man tør jo næsten ikke åbne munden, så det gør jeg lige. Jeg vil egentlig ikke blande mig så meget i hvordan i fisker jeres gedder, men jeg har lige et par komentarer: Store gedder risikerer at knække nakken, hvis de løftes i hovedet. og det må være klart for enhver, at det er en dårlig ide at lægge en våd fisk på et frossent underlag. ( er man af en anden overbevisning kan man prøve at sætte tungen på et gelænder i frostvejr, og derved selv konstatere det er rigtig dumt :-) Iøvrigt mener jeg at man har pligt til at hjemtage sin fangst, og fabrikerer en god middag af den, hvis uheldet er ude. VH Stig



Afsender: Christian Romanius Jacobsen
Dato: 03-03-2006 09:21:02
Emne: RE: Svar på kritik af 13,1 kgs død gedde
igen vil jeg give stig ret, sådanne gedder skal landes i et ordenligt net.
uhh frank, jeg ryddede op i mine gamle fiskeaviser for nyligt, da fandt jeg et billede af dig med adskillige mørke havørreder"nedgængere" fra mariager fanget på et 21 gr boss blink på en forårsdag. det var en gammel avis så håber da du er blevet klogere som du skriver.

mvh C



Afsender: Frank Sjøgreen
Dato: 03-03-2006 09:28:21
Emne: RE: Svar på kritik af 13,1 kgs død gedde
Tak for ordene Stig, og til Steen.
At du kan eksplodere over en lille og derfor naturligvis udetaljeret beretning om en fangst og fight er mig ganske uforståeligt, men du må jo have tid nok. Tovtrækkeriet under den 15 min. lange fight var der, hvor jeg holdte gedden mod grødekanten, men ikke kunne få den over denne. Fisken fightede ikke i den lange tid, hvor det stod på, men jag kalder det alligevel tovtrækkeri, da jeg havde stram line til fisken. Måske skulle jeg have skrevet at jeg lod den få en lur?? Det er tilsyneladende ligemeget hvad jeg skriver, da der tilsyneladende altid er nogle få, der misforstår og fejltolker alt!
Når jeg skriver parkere er det fordi fisken væltede hvis jeg ikke holdt den. Jeg placerede den derfor mellem sivene med hovedet direlte ud i åløbet for at begge gællelåg skulle kunne virke - i modsætning til, hvis den havde lagt på siden, hvor gællen ikke kunne arbejde.....
Vedr. udsætning af døde fisk kan vi ikke blive enige, men det er dit valg at kunne acceptere at sætte døde/døende fisk ud i stedet for at hjemtage dem. Skal jægerne så også lade skudte dyr ligge i naturen??
Kære Steen. Jeg ønsker ikke mere at kommentere provokerende indlæg i denne debat, da jeg kan se, at der er masser af fornuftige lystfiskere, der er enige i mit indlæg, så jeg ønsker med dette indlæg at afslutte min debat med de personer der er totalt uvillige til at tro på de skrevne ord!
Frank



Afsender: steen knudsen
Dato: 03-03-2006 21:11:08
Emne: RE: Svar på kritik af 13,1 kgs død gedde
Hej Frank.
Nu må jeg undres!!!
Jeg kan ikke helt forstå hvad du mener med at jeg eksploderer og at jeg jo må ha tid nok.
Jeg kan heller ikke helt finde ud af hvor du har dette fra Citat : > Vedr. udsætning af døde fisk kan vi ikke blive enige, men det er dit valg at kunne acceptere at sætte døde/døende fisk ud i stedet for at hjemtage dem <
Jeg har intet skrevet om at jeg acceptere at døde eller døende fisk genudsættes.
Derimod har jeg skrevet at man selvfølgelig skal man hjemtage en fisk når man har forvoldt dens død.
Det eneste jeg sådan set kritisere dig for,er at du desperat forsøger at retfærdiggøre din handling.
Desværre Frank.Det gør du ikke særlig godt.
Faktisk er dine forklaringer efterhånden så udsvævende og forskellige,at jeg snart ikke ved hvad jeg skal tro.
Læser man din fangstrapport i fiskeavisen,ja så gik vægten i bund og du måtte løbe 100 meter op til bilen for at hente bismervægten.
Hvis ellers denne fangstrapport er den rigtige,ja så har gedden da mindst været på land i 2-3 min.
Derefter har vi parkeringen på 20 cm vand,hvor du holder dens hoved op i strømmen.
Hvad er det for en strøm du omtaler i Skjern Gammel Å,er det ikke en blind kanal?
Jeg kan forstå på dig at du ikke længer vil kommentere på denne tråd,men jeg syntes nu alligevel du skal gøre et forsøg på at få sagt sandheden.
Du mangler også at svare på de stadig åbne spørgsmål vedrørende hvilken biolog du har oplysningerne fra om fisk og frostskader.
Hvordan er det med agnsfisk i Skjern Å?
Slutteligt vil jeg da lige slå fast,at du ikke har gjort noget ulovligt da du gokkede gedden..
Og så lige et godt råd.
Da du jo skriver til børn på B&U siderne i fiskeavisen bør du holde dig til sandheden fra starten.Den er meget nemmere at huske.
Mvh. SVK.



Afsender: Tom Nielsen
Dato: 03-03-2006 22:44:43
Emne: RE: Svar på kritik af 13,1 kgs død gedde
Et eller andet må du have gjort galt i din håndtering/fight af fisken jeg har selv fisket gedder i en del år og har en stor omgangskreds der dyrker dette fiskeri og jeg har aldrig hørt om at en gedde har fået revet en eller flere gællebuer over under fight/fotosession eller vejning så måske det er på tide at du tænker over hvad der gik galt hvis du forsat har et ønske om at fiske C & R
Jeg kan selt ikke se hvad hvorfor at du skriver om hvordan Jesper Eriksen har håndteret sine fisk den der med at "de andre gjorde det også" eller "den og den gjorde noget noget der var værre" er en undskyldning børnehavebørn bruger ikke voksne mennesker





Afsender: Frank Sjøgreen
Dato: 04-03-2006 10:01:12
Emne: RE: Svar på kritik af 13,1 kgs død gedde
Hej Steen og Tom
Ja, noget må være gået galt i håndteringen. Gællebuerne blev revet i stykker ved tilslag. Det der er galt er, at jeg fiskede med kroge - som alle andre også gør. At jeg så var så svineuheldig at gedden denne gang, som den eneste iblandt de nok 50 gedder jeg har fanget det seneste ½ år fik ødelagt gællerne er ærgeligt. Lad os nu lægge denne debat på hylden.
For lige at kommentere det sidste. Gl. skjern løber lige ud i Skjern å, og da den blev fanget 10 meter fra udløbet i åen var det ikke svært at finde et sted med god strøm til at "parkere fisken" Mens jeg løb til bilen var gedden placeret i et vandhul, som er, hvor stien er trådt under vandoverfladen.
Biologen bor i Kolding, men ønsker ikke at få sit navn i denne debat, da han ønsker at bevare det seriøse (Jeg forstår ham godt..) Du er velkommen til selv at kontakte biologer og forhøre dig.. Vedr. Toms kommentering af mine ord om Jesper, er forklaringen såmænd, at når man på den urigtige og ikke voksne måde bliver omtalt i et medie, som dette, så bliver man nødt til at forklare sagens handlinger - og derfor også fortælle lidt om personen, der har indledt hele debatten. Jeg går ikke ind for mudderkastning, men blev meget stødt da jeg så ordene på karpesiden - Hvem ville ikke det?
Endnu engang: Lad nu debatten falde til ro. Jeg synes heller ikke at jeg kan se andre der gider deltage mere.
Slut herfra
<")))><
Frank



Afsender: steen knudsen
Dato: 04-03-2006 15:45:05
Emne: RE: Svar på kritik af 13,1 kgs død gedde
Hej Frank.
Okay,så må vi hellere lade sagen falde og lade dig få fred.
Jeg er lidt skuffet over at du ikke kan give en bedre forklaring,da du selv har indvilliget i at svare på de spørgsmål og "angreb" du er blevet udsat for.
Faktisk kunne du fra starten have valgt at nægte at kommentere hele sagen,da du jo ikke har gjort noget ulovligt.
Kort sagt kunne du have fortalt at gedden desværre ikke overlevede,hvilket jo kan ske når man fisker.
Istedet har du valgt en masse forklaringer der har efterladt mig og sikkert også andre med et lidt blandet billed af det hele.
Hele forløbet ridset op i enkeltheder bliver for mig således.
Død sild med dobbelt krogsæt str 6 trekroge.
Fisken hugger og tilslag falder efter ca 5 sek.
Fisken følger med mod land og først derefter starter figten der varer ca 15 min.hvoraf 8-10 min er "tovtrækeri"hvor du holder den på stram line for at finde et egnet landingssted.Så du undgår at få våde ben.
Fisken landes og vejes,men vægten går i bund.
Fisken placeres i et vandhul/vandpyt og bismervægten hentes i bilen ca 100 meter væk.
Fisken vejes igen og derefter tager du lidt hurtige billeder med dit kamera med selvudløser.
Så forsøges fisken genudsat,men den vælter hele tiden om på siden,så du holder den i en time i sivene på 20 cm vand med hovedet op mod strømmen.
Fisken bløder stærkt fra de overrevne gællebuer,men du efterlader den for at fiske videre.
3 timer senere kommer du tilbage og fisken er død.
Du tager den op og tager dig tid til lidt beder billeder (dem som vi har set) hvorefter du igen forsøger at genudsætte fisken,men den er død og du vælger at tage den med hjem,for at undgå at den skal forurene vandet når den rådner.
Jeg er godt nok noget forvirret over det hele,men det var måske også meningen.
Lad mig lige slå en ting helt 100% fast.
Jeg er ikke ude på at lade dig riste over en sagte ild,men jeg ser gerne at du acceptere det fact at man som "offentlig" person,risikere at blive kritiseret for ALT hvad man gør.
Du står for B&U siderne i fiskeavisen,hvilket du gør ganske udmærket.
Det der så er knap så heldigt er,at du ikke magter at tage kritikken fra andre lystfiskere,der mener du har gjort noget galt.
Det er selvfølgelig knap så flatterende at blive kaldt Frank fiskemorder,men det er jo prisen man må betale når man stiller sig op og vifter med en død fisk,uden at fortælle den er død.
Jeg er helt sikker på at der er mange der har oplevet noget der ligner det du beskriver.
Jeg er også helt sikker på at dem som seriøst bedriver C&R fiskeri,sørger for at det ovennævnte hændelsesforløb aldrig skal ske.
Resten af dine svar eller mangel på samme vil jeg ikke kommentere,men måske biologen her på fiskemagasinet kan verificere frostskadeteorien.
Mvh SVK




Afsender: Frank Sjøgreen
Dato: 04-03-2006 16:48:34
Emne: RE: Svar på kritik af 13,1 kgs død gedde
Hej Steen
Jeg er glad for at du accepterer at debatten nu får ro. Jeg ved at jeg, som "offentlig" person risikerer at blive kritiseret for alt hvad man siger og skriver. - Og accepterer dette. Jeg skulle dog, som du så rigtigt skriver - have skrevet at gedden desværre ikke overlevede, men det var jo der problemet opstod.
Jeg kan foratå at vi forstår hinanden på flere punkter.
Faktum er, at jeg fisker videre i Skjern gl. å m.fl. og fortsætter med at tage fisken med hjem hvis den dør under/efter genudsætning.
Jeg vil ikke fremover deltage i debatter på samme måde, som denne.
Jeg accepterer at andre fiskere mener, at jeg har gjort noget galt, men når man ved at man ikke kunne have gjort tingene på en mere human måde er det trælst at blive anklaget for dyremishandling mm. - Selvom man er "offentlig".
Du lyder faktisk til at være en meget behagelig person, og jeg beklager, hvis jeg har stødt dig under denne debat, men denne debat er min debut, og jeg har derfor revideret mit reaktionsmønster, og taget dette til efterretning.
Mange hilsner - og God weekend!
Frank



Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk