Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:17-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: Brian Larsen
Dato: 01-06-2006 22:41:54
Emne: Watermark stangen
Hejsa..
Nogen der kender noget til Watermark stangen som man kan købe igennem fiskefeber: http://www.fiske-feber.dk/prenumeration/watermark.htm
Kvalitet, kastevægt osv. måske et sted der forhandler den så man kunne få lov at kigge nærmere på stangen inden man benytter sig af tilbudet.
Jeg var lidt uheldig at få knækket spidsen på min bedste kyststang for et stykke tid siden, så måske watermark stangen ville være en billig erstatning? og bladene bare et lille ekstra plaster på såret.

Knæk og bræk.
Brian.Afsender: Ryan Jacobsen
Dato: 01-06-2006 23:11:45
Emne: RE: Watermark stangen
Hej Brian.

Jep jeg kender til den stang du omtaler, jeg er den lykkelige ejer af sådan en. Som du nok ved er den jo 4-delt, og det er der jo selvfølgelig både fordele og ulemper ved, Ulemperne er nok mest at ved længere tids brug kommer man til at skulle rette sektionerne ind en gang imellem, da de vrider sig lidt både ved kast og ved indspinning, og så bliver kastelængden også reduceret en smule ved de mange led, men jeg synes ærligt talt ikke det er så stort et problem igen. Fordelen er naturligvis at det er en god stang at have med sig, da den jo ikke fylder ret meget, jeg har næsten altid min med, når jeg er ude og køre, hvis jeg nu skulle få lyst til at fiske lidt..:-)
Kastevægten er 10 - 35 gr. og den er 9 fod lang.
Jeg synes det er en rigtig god stang, og jeg bruger den selv til stort set alle former for spinfiskeri, både ved kysten, åen og i søer ( også p&t ).
Siden jeg skiftede over til denne stang har jeg ikke mistet nær så mange fisk, som jeg gjorde ved den tidligere stang ( Abu pro action 10´ ) Ved ikke om det har noget at sige, men det betyder jo meget at man har tiltro til det grej man bruger.
Og så er fiske-febers blade jo heller ikke de værste blade man kan få fat i..:-)

Med venlig hilsen
Ryan
www.fiskeklub35.dkAfsender: Peter Paranowski
Dato: 02-06-2006 07:32:30
Emne: RE: Watermark stangen
Hej Brian

Jeg har pt. 2 watermark stænger , den ene har jeg haft i lidt over et år og den anden købte ja da vi skulle på ferie her et lille ½ års tid siden.
Stangen er 4-delt dette vil sige at den altid ligger i bagagerummet på min bil og jeg kan derfor lynhurtigt være klar til en fisketur vis chancen byder sig ;-) Stangen følger naturligvis med mig på charterferie ol.
Jeg har været så uheldig at knække den ene af stængerne og der var absolut ikke noget problem med at få et nyt stykke. Jeg ringede bare ind til Fiskefeber og aftalte at jeg ville komme forbi og hente det og så lagde de et frem til mig... Det var kanon service!
Nå om stangen:
.
Det tekninske
Kastevægten er 10-35gram
Længden er 9” eller 274 cm
Korkhåndtag af god kvalitet
Hjulholder af fujitypen
SIC-øjer
hurtig progressiv aktion

Yderligere beskrivelse : http://www.fiske-feber.dk/prenumeration/

Min vurdering af stangen

Til medefiskeri
Her har jeg en positiv oplevelse af stangen, den er ganske fin til flådfiskeri og man kan sagtens få fastflåds tackler der er sat til at fiske i 2-3 meters dybde ud uden de store problemer og skal man fiske dybere end det er det bare at bruge glideflåd.

Til dørgefiskeri – med kunstig agn
Her giver stangen en meget fin indikation af hvad agnen foretager ( nøkker klart i toppen til blinket, woblerens gang).

Til spindefiskeri
Jeg synes stangen arbejder ganske fint når man fisker med de lette agn dvs. spindere, blink ol. Op til en ca. 15 gram, man føler klart og tydeligt agnens gang i stangen og kontakten er helt fin.Bobleflåd og flue synes jeg hellere ikke der er de store problemer med og i øvrigt hellere ikke let pirkefiskeri efter stegetorsk.
Når man fisker med de lidt tungere agn synes jeg dog at stangen bliver lidt for blød/slatten hvilket går ud over følingen med fiskeriet.

Fighten
Når det så kommer til fighten giver stangen en fin kontrol over fisken og jeg synes at den progressive aktion arbejder helt fint under fighten. Jeg har fanget mange forskellige fisk på stangen lige fra sudere og små karper til gedder så igen ørreder i P&T og på kysten og havbars på Tennerif og indtil nu har stangen håndteret disse fights helt fint.

Konklusion
Stangen er en fin allround stang der udmærker sig til alt lettere fiskeri. Den er helt sikkert pengene værd vis altså det er sådan en stang du søger.

Mvh Peter P.
Afsender: Søren Lundgaard Olesen
Dato: 02-06-2006 09:59:05
Emne: RE: Watermark stangen
Hej Brian...

Min makker dennis har stangen fra fiskefebertilbuddet. og det er sku en lækker stang, der fuldt ud dækker alle de normale behov hos en allroundstang.
Brugt meget under geddefiskeri, med storsucces...

Kan klart anbefales, osse fra min side, da jeg jeg har fisket med den flere gange...!

Søren "kokken" Olesen.Afsender: Brian Larsen
Dato: 02-06-2006 19:46:14
Emne: RE: Watermark stangen
Tak skal i have, det bliver jo nok til at jeg må invistere i sådan en stang.
Mvh BrianOpret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk