Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:24-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: ulrik Andersen
Dato: 26-10-2006 11:27:05
Emne: Hvad sker der med Tystrup-Bavelse!!

I de sidste 15 år har jeg fisket på Tystrup, og fanget mange store gedde og sandart. Der med vil jeg også sige at jeg har døjet med smerter at se Erhvervsfiskeren plaster søen ind i garn! Garn på flere 100 meter!!
For ca. 5-6 år siden stoppet den gamle Erhvervsfisker til glæde for os alle... Der gik lige et par år før jeg virkelig kunne mærke at Erhvervsfiskeren var stoppet. En gennemsnits dag lå på omkring 4-7 fisk i båden og 2-3 mistede hvor der altid var 2 fisk over 5+ her taler jeg også Sandart.
Ja og hvad skete der så! her for ca. halvanden år siden kom en ny Erhvervsfisker på banen!!! Jeg hørte ellers han var blevet smidt ud fordi han også fisket i de fredet områder! Men nu er han der sku´ igen-igen med sine lorte gran over alt.. Jeg tro Tystrup slår Karbæksminde fjord i aftal af garn!

Er der nogle der ved noget om dette? elle ved hvor lang tid han har skrevet lisens til?

Ps. Det skal lige siges der lang mellem snapsene 1-2 fisk mellem 2-3kg pr. tur her i september-oktober.



Afsender: Ole Aaslo
Dato: 26-10-2006 12:04:41
Emne: RE: Hvad sker der med Tystrup-Bavelse!!
Jo - Tystrup fiskes meget hårdt af erhvervsfiskeren og mange af de store fisk er allerede væk...

Hørte på et tidspunkt hvor galt det var - Med den mængde rovfisk der fjernes fra søen i perioder, så går det mange år efter en sådan rovdrift for du skal satse på kapitalfisk...

I min vildeste fantasi forstår jeg ikke at der skal være erhvervsfiskeri i vores freskevand og slet ikke efter rovfisk !?!?!

Så slippede vi også for biomanipulering af fredsfisk og udsætning af geddeyngel i stor stil !

Men når erhvervsfiskerne ikke overholder fredningstider og områder - så hjælper en lille bøde ikke på noget....!

Har oplevet rigtig lange gran plantet på kryds og tværs på bankerne i Tystrup - til sidst gider man næste ikke mere...

Der er stadig en chance for en god gedde over 10-12 kg - men vent ikke for længe for så er den eksporteret til syden :-(

Tight lines

Ole Aaslo

"Forbyd alt fiskeri med gran & ruser i freskevand !!"



Afsender: Christian Klagenberg
Dato: 26-10-2006 18:03:03
Emne: RE: Hvad sker der med Tystrup-Bavelse!!
det er enormt sørgeligt at høre :( det samme problem er der på tissø men der er svinet(erhvervsfiskeren) begyndt at smadre søen travl, det ka fanme ik være rigtigt at han får lov til det der flyder me døde småfisk efter båden når han kommer sejlene i hans lorte kutter.



Afsender: Ole Aaslo
Dato: 26-10-2006 18:14:00
Emne: RE: Hvad sker der med Tystrup-Bavelse!!
Tissø lider også af det problem med for mange garn...

Der er samtidig en stor bestand af især brasen som en stor bestand af gedder og sandfisk skulle æde - disse er dog stadig at finde i en pæn bestand, men der kunne være mange flere !!!

Så havde vi måske undgået at hele nedre Halleby Å nærmest er død pga for mange alger... Bedre bliver det nok ikke når der kommer en mindre mængde vand igennem når Åmoseprojektet med våde enge starter op of en del af øvre åmose spærres...

Når man som jeg er jæger, så har man accepteret vildreservater og fuglebeskyttelsesområder - hvorfor X#@!! beskytter man så ikke vores ferske vande mere ?? En idiot at en erhversfisker kan ødelægge en sø for evig ved overfiskning efter rovfisk - i den sidste ende kommer staten til at betale for genopretninger - det vil sige alle os som hovedrystende ser naturen ødelægges !

I stor stil købes kuttere og erhversfiskeres tilladelser på på salte vande - Der gælder egendomsretten heller ikke - men hvad sker der med de utallige ruser som står i vores åer ? hvad med garn på store søer ?? Er der ingen som tænker sig om og ser hvad der sker ??

Ole



Afsender: Christian Klagenberg
Dato: 26-10-2006 18:23:01
Emne: RE: Hvad sker der med Tystrup-Bavelse!!
som det fremgår af mit indlæg har jeg været på tissø en del gange og fiskeriet er blevet mærkbart dårligere efter ham tossen er begyndt at trække sin lorte garn pose rundt i søen, han smadre alt hva der er på bunden det er galskab at han har lov til det. hvis han over hovedet har det??



Afsender: Jens Jørgen Jacobsen
Dato: 26-10-2006 19:26:34
Emne: RE: Hvad sker der med Tystrup-Bavelse!!
tja nu kender jeg ik noget til søen men helt ærligt det lyder sku helt trist at man bare kan sætte garn i søerne omkring der er også nogle søer i det jyske med samme problem trist trist siger jeg bare



Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk