Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-03-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: Rasmus Pindstrup Jensen
Dato: 16-11-2006 13:43:31
Emne: ATT ole/mads
Af ren nysgærrighed:
Er det manglende længde der gør, at min helt er slettet fra fiskecuppen?
Der har tidligere været meget debat omkring reglerne (som jeg i øvrigt mener er helt ok) og omkring ens konsekvenser i forbindelse med fisk der ikke overholder reglerne.
Mht dette indlæg: Det er naturligvis i orden, at fjerne fisk fra konkurrencen, når de ikke overholder alle krav. Men hvorfor er der så stadig adskillige fisk, der ikke fremgår nogen længde på???



Afsender: Mads Hussing
Dato: 16-11-2006 14:01:25
Emne: RE: ATT ole/mads
Hej Rasmus,

Det er blandt andet manglende længde, men også manglende billed og manglende historie der gør at en del er blevet slettet. At der er nogen der er blevet slettet gør at der er nogen der er rykket op på listerne, og der er formentlig nogen at dem der heller ikke opfylder alle krav. Derfor tager vi en ny runde senere i dag og i morgen.

Det her er blevet varslet flere gange her på siden, det har stået på forsiden af Fiskecuppen.dk i halvanden måned og det har været med i 4 nyhedsbreve udsendt fra Fiskemagasinet.dk. En side man skal være tilmeldt for at melde fisk til fiskecuppen, derfor burde alle have fået informationen. Og vi synes at halvanden måned var tid nok til alle for at få rapporterne rettet.

Mvh
Mads




Afsender: Rasmus Pindstrup Jensen
Dato: 16-11-2006 15:27:40
Emne: RE: ATT ole/mads
Jeg er helt med på, og enig i, at alle har haft rigeligt tid til at få rettet deres rapporter. Jeg mener i har været meget rimelige.
Jeg tolker dit svar, som at i blot ikke har nået at kontrollere alle rapporter og det er grunden til der stadig er fisk der ikke overholder kravene. Det er da også ok. Det stadig et flot stykke arbejde i gør med disse sider!

En side bemærkning: Tror i selv, at de længder der er blevet tilføjet efter en rapport er indsendt i første omgang holder vand? Jeg kunne jo også sagtens have fundet på et realistisk tal og skrevet det. Det vil jeg dog ikke nedlade mig til...



Afsender: Ole Aaslo
Dato: 16-11-2006 15:54:56
Emne: RE: ATT ole/mads
Hej Rasmus....

Synes også der er flot du ikke bare indsatte et tal i feltet med cm... Der ligger jo statistisk materiale nok over fisk fra Susåen og man kunne nok hurtigt regne ud hvor stor din helt har været… Usikkerheden er alligevel stor på on-location målinger..
Nogle måler ved at lægge fisken på målebåndet og andre lægger målebåndet henover fisken og derved grundet fisken brede/volumen bliver den tit ligt længere. Den korrekte måde er dog den første. I tilfælde af tvivl vedr. om folk bare har indsat et tal, så har vi muligheden for at bede om målebåndsfoto. Vi har tidligere benyttet os af denne mulighed og skulle der komme en klage til dommerkomiteen over en fisks længde, så gør vi det igen… Folk skal bare huske, at hvis nogen bliver taget i bevist snyd er det ikke muligt at deltage i fiskecuppen – Heller ikke året efter som nogen gerne prøver (desværre)

Tight lines..
Ole




Afsender: Christian Romanius Jacobsen
Dato: 16-11-2006 18:29:44
Emne: RE: ATT ole/mads
kiggede lige på Moten saxtorph nielsens steelhead, billedet indholder ikke et målebåndsfoto eller et billede med fisk og fanger?

mvh C



Afsender: Ole Aaslo
Dato: 16-11-2006 18:35:10
Emne: RE: ATT ole/mads
Hej Mads....

Vil du lige fjerne Morten Saxtorph Nielsens fisk - Du fik vist kun slettet den ene... Desuden er det også sådan nu og i fremtiden at Morten Saxtorph Nielsen ikke kan deltage på fiskecuppen

Mvh
Ole



Afsender: Ole Aaslo
Dato: 16-11-2006 18:42:44
Emne: RE: ATT ole/mads
Hej Christian...

Det med at fangstrapporten kun indeholder et billede af fisk bliver dog accepteret i 2006. Ved gårs dagen oprydning blev der slettet over 110 fisk. Det er kedeligt at skulle afvise så mange fisk og især alle dem som kunne ha vundet et gavekort på 500,- eller mere... Bare fordi man ikke tager tiden til at udfylde sin rapport korrekt.

Men jeg håber det bliver til glæde for alle fiskemagasinets bruger, når vi for hævet standarden og der kommer en masse fangstrapporter i fremtiden.

Men finder I bevist fejl så kontakt os og vi kigger på det - det er menneskeligt at fejle

Ole



Afsender: Ryan Jacobsen
Dato: 16-11-2006 19:58:08
Emne: RE: ATT ole/mads
Man må da beundre Morten lidt.. han er blevet udelukket fra fiskecuppen 3 gange i år, alle tre pga snyd, og alligevel forsøger han lige en gang mere... det er da gåpåmod der vil noget....:-)

Anyways... jeg synes det er flot at se at reglerne bliver håndhævet, omend jeg havde da aldrig forestillet mig at det var så slemt... 110 fisk der ikke overholder reglerne er jo skræmmende... men glæder mig over at reglerne fremover gælder alle, det er lidt sjovere at deltage så...

Mvh
Ryan



Afsender: Jesper Pedersen
Dato: 16-11-2006 23:29:48
Emne: RE: ATT ole/mads
Jeg fik slettet en fisk, som jeg har fanget i april måned, hvor der ikke var angivet længde på fisken, det er i sig selv fair nok, men hvordan skulle jeg kunne skrue tiden tilbage for at måle den?

-Jesper



Afsender: Jesper Johannesen
Dato: 17-11-2006 07:53:02
Emne: RE: ATT ole/mads
Jeg kan se at de fleste af mine fisk er slettet pga. manglende længdeangivelse. Jeg kan ikke rejse tilbage i tiden og finde disse mål og vil ikke bare skrive tilfældige tal ind. Det er selvfølgelig i orden at regler skal overholdes men synes det er lidt tyndt at bede om at folk skal kunne fremskaffe data på fisk som er fanget mere end et halvt år siden. Der har jo været rigeligt tid til at efterspørge disse data.

Jeg vil gerne bede Mads om at slette resten af mine fisk fra cuppen. Gider ikke fremstå som en snyder.

Vh

Jesper Johannesen



Afsender: Mads Hussing
Dato: 17-11-2006 09:25:30
Emne: RE: ATT ole/mads
Hej Jesper,

Der er ingen i det her der bliver anklaget for snyderi. Det hele kommer af at dommerkomiteen kunne se at folk gjorde mindre og mindre ud af deres fangstrapporter, og når de skrev med de samme rapporter til andre medier kunne man godt finde ud af at sende det hele med. Det ærgrede os og dommerne - med støtte fra undertegnede - tog den beslutning at alt skulle være i orden, og at folk skulle have en chance for at rette tingene.

Jeg er taknemmelig over at man ikke bare har skrevet tilfældige tal på selvom det er fristende. Og jeg er rigtig ked af at nogen bliver irriterede over det her. Jeg håber dog at det gør at vi får en bedre konkurrence fremover.

Hvis du stadig ønsker det kan jeg godt slette dine fisk, men jeg synes ikke at der er nogen grund til det. Vi anklager ikke nogen for noget, dommerne synes bare at alle regler skal overholdes, og det gælder også længden.

Mange hilsner
Mads



Afsender: Jesper Pedersen
Dato: 17-11-2006 10:40:41
Emne: RE: ATT ole/mads
Det er helt ok at i vil have længde med på alle fisk, men jeg synes det rimelig dumt at i laver den ændring nu, hvorfor ik bare vente til 1. januar 07?

Personling havde jeg en fisk som lå nr. et i en katagori, og den er nu blevet slettet. Jeg ville hellere end gerne taste et mål på fisken ind, men det kan som sagt ikke lade sig gøre da den er fanget i april, og som Jesper Johannesen
vil jeg heller ikke fremstå som en snyder.

Jeg havde ellers set frem til en lille gevinst, men nej.

Jesper



Afsender: Søren Grothe Petersen
Dato: 17-11-2006 11:03:59
Emne: RE: ATT ole/mads
Var det ikke en lille opgave for webmasteren at sørge for, at fangstrapporter til Fiskecuppen, hvor de nødvendige oplysningsfelter ikke var udfyldt, automatisk blev afvist indtil alle felter var udfyldt?
Det er vel teknisk set en forholdsvis overkommelig opgave, som kunne have sparet nogle af deltagerne for den ærgelse at blive udelukket af konkurrencen.
Rent personlig er jeg ret kold, for jeg havde jo bare kunne læse reglerne!! - og fulgt dem, men det gad jeg altså ikke!!



Afsender: kim petersen
Dato: 17-11-2006 12:15:48
Emne: RE: ATT ole/mads
Hejsa.
Som udgangspunkt er dommerne på fiskecuppen ikke ansvarlige for indtastninger der ikke overholder reglerne, det er indtasteren.
Hvis man deltager i en gratis konkurrence, må det forventes at man overholder de skrevne regler.
Grunden til at reglerne er blevet trumfet igennem i år, istedet for den tidligere omtalte løsning med at vente til næste år - er fordi vi ikke ønsker at vente med at signalere budskabet, at reglerne er til for at blive overholdt.
Desuden mente vi at det var forsvarligt at lade brugerne have 1 ½ måned til at få rettet de småting der eventuelt måtte være i vejen - det har det så for fleres vedkommende ikke været, men det er ikke dommernes skyld.
At skulle tænke tilbage på en fisks længde burde ikke være nødvendigt, når der i reglerne står angivet at en længde skal være til stede ved indtastning - så, man kan ikke klandre dommerne for ikke at have efterlevet reglerne i første omgang.
INGEN bliver kaldt snydere i dette foretagende - rapporter er slettet fordi oplysninger mangler, så´n er det.
Vi kan nu alle glæde os over at have en jævnbyrdig, fyldestgørende, fair og overvåget konkurrence - hvor sløseri, portaftaler og snyderi ikke bliver tolereret.
Alt i alt til alles fordel, selvom det selvfølgelig er sørgeligt at der er en del gode fangster der på nuværende tidspunkt er gået tabt i konkurrencen.
Mvh. Kim Aalborg Petersen.
1/3 af dommerpanelet.




Afsender: Rasmus Pindstrup Jensen
Dato: 17-11-2006 15:02:52
Emne: RE: ATT ole/mads
Det er efterhånden noget af en stribe kommentarer, der er dukket op her. Heldigvis forbliver debatten saglig, selvom der jo tilsyneladende er flere, der lå til at få et gavekort...
Med hensyn til kommentaren om at have ventet til årsskiftet med at gå til reglerne som det nu er gjort: Det havde måske været rimeligt. Naturligvis er reglerne gældende og det mener jeg sådan set også er i orden. Men når man sammenligner med, hvor mange førstepladser, der i 2005 ikke overholdt reglerne mht. længde, kunne man måske have accepteret det i år og ventet til januar, hvorefter fisk, der ikke overholder reglerne slet ikke bliver registeret...

Det er let at være bagklog. Jeg mener overordnet set, at dommerpanelet har gennemført nogle hensigtsmæssige tiltag, men muligvis på et uheldigt tidspunkt...



Afsender: Ryan Jacobsen
Dato: 17-11-2006 15:13:37
Emne: RE: ATT ole/mads
Hej alle.

Det har jo været diskuteret om og om igen gennem hele året. Dommerne har sågar været fremme og spørge i forum om reglerne skulle håndhæves nu eller vente til d. 1. januar og der var stemningen at det skulle gerne ske med det samme. Så alle der har fået slettet fisk der ikke var registreret helt efter reglerne har jo haft rig mulighed for at komme med deres syn på sagen, så hvorfor først vente til nu.
Endvidere kan man jo kigge på sit målebåndsfoto hvis man er i tvivl om længden på en fisk, for sådan et har det jo været et krav at man skulle have ved alle fisk der er tilmeldt konkurrencen.
Jeg synes det er unfair at begynde at klandre dommerne for at man har fået slettet fisk, reglerne har været de samme hele året.
Hvis man vil deltage i en konkurrence er det mindste man kan gøre vel at sætte sig ind i reglerne.

Med venlig hilsen
Ryan



Afsender: Jesper Johannesen
Dato: 17-11-2006 17:33:58
Emne: RE: ATT ole/mads
Jeg har lige kigget nogle af tilmeldingerne igennem og der er en del der mangler længde incl. de sidste få fisk jeg selv har tilbage. Og hvad med reglen om at der skal en fyldig fangstrapport med tilmeldingen, skal den regel ikke også have tilbagevirkende kraft?

Jeg er stadig af den opfattelse at når en tilmelding har stået på fiskecuppen i mere end et halvt år uden kommentarer fra dommerne så er den godkendt. Det er jo ikke første gang fiskecuppen ændre regler eller form midt i det hele. Husker at der blev tilmeldt ne knude som blev tastet under en forkert art fordi på det tidspunkt var knuden ikke en fisk der kunne deltage og vupti så blev der oprettet en ny art midt i en løbende konkurrence.

Jeg har desuden været tilbage og tjekke mine fangster og fundet mål på nogle af fiskene, men et målebåndsfoto har jeg ikke. Hvor mange har mon det? Jeg synes dommerne bør kræve målebåndsfoto af alle fisk hvis man ønsker at gennemføre denne håndhævelse af reglerne nu. Så er alle på lige fod og ingen kan nøjes med at skrive et tilfældigt mål ind.

Og Mads, husk at fjerne resten af mine tilmeldinger.

God weekend

Jesper



Afsender: kim petersen
Dato: 17-11-2006 17:51:09
Emne: RE: ATT ole/mads
Hej Jesper.
Skæringsdatoen var d. 15/11-2006 - så om rapporten har stået et halvt år eller en uge, spiller ikke den store rolle.
Rapporterne bliver løbende læst igennem, og dem der ikke overholder reglerne vil blive slettet.
Mht. knuden: Det var inden dommerpanelet blev oprettet, og netop dén slags gør at der var behov for samme.
Vi kan kræve et målebåndsfoto hvis der rejses tvivl om oprigtigheden af en fangst.
alle deltager på lige fod, bare den fornødne info er leveret.
Du burde have fundet målene på de fisk for et par dage siden, så kunne vi have undgået at slette dine fangster.
Du må også have en god weekend :-)
Mvh. Kim Aa.





Afsender: Mads Hussing
Dato: 17-11-2006 18:58:16
Emne: RE: ATT ole/mads
Bare lige for at kommentere at der stadig er fangster uden de relevante oplysninger. Der er jo slettet en del fisk, og derfor kommer der nye op på listen. De er nu gået igennem, og dem der ikke er gode nok bliver slettet, Det bliver vi ved med indtil alle fisk på listerne opfylder de få krav der er stillet.

Alle kan selv framelde deres fangster fra Fiskecuppen, og hvis nogen har lyst til det, er de velkomne. Det bestemmer jeg ikke over, men jeg synes selvfølgelig ikke at det er en god situation, og jeg håber ikke at det sker.

Det her kommer, som Ryan også har skrevet, af en diskussion i forummet om vi skulle starte 1. januar eller om det skulle være allerede fra nu. Og der var stemning for at det skulle gælde fra nu, og det er det dommerne er gået efter.

Mange hilsner
Mads





Afsender: Ole Aaslo
Dato: 17-11-2006 19:15:27
Emne: RE: ATT ole/mads
Hej alle...

Der har igennem længere tid været en debat på dette forum om at fiskecuppen manglede seriøsitet og samtidig var der er stort ønske om en generel opstramning mht. at dem som tilmeldte fisk også skulle efterleve reglerne.
For at komme dette til livs og samtidig været totalt neutral på dette punkt, valgte Mads at nedsætte en dommerkomité bestående af 3 medlemmer…
Vi har i samråd med flere brugere af fiskemagasinet.dk besluttet at øge håndhævelsen af de regler som hele tiden har været gældende….!
Det er jo ikke fordi vi har opfundet nye spilleregler – De har faktisk været gældende hele tiden… Havde reglerne været fulgt fra starten af, så havde vi ikke måtte slette alle disse fisk. Et arbejde som har taget Mads og undertegnede et par timer hver eller mere, timer som vi hellere ville ha brugt på andre ting.

Mvh Ole




Afsender: Jesper Johannesen
Dato: 18-11-2006 06:42:22
Emne: RE: ATT ole/mads
Jeg er da enig i at regler skal følges og ved da godt at det er mig selv der har glemt at skrive cm på rapporterne. Man bliver bare lidt ærgerlig når alle fisk skal slettes og uanset hvad der bliver sagt står med en følelse af at man ikke har rent mel i posen. Det er da pisse irriterende, især når jeg ikke har haft mulighed for at rette mine rapporter i tide. Er lige hjemkommet fra længere tids rejseri, men ved godt at det ikke er dommernes problem.

Jeg har ellers bakket op om Fiskecuppen lige siden den startede på trods af begynder vanskeligheder og diverse mangler, men gider ikke rigtigt mere da jeg føler lidt at jeg har spildt min tid.

Mvh

Jesper



Afsender: Raymond 
Dato: 18-11-2006 11:13:55
Emne: RE: ATT ole/mads
Det er måske ærgeligt at der er nogen der ikke gider mere pga af de nye opstramninger og føler de af forskellige årsager ikke gider mere.
Til gengæld kan det være at adskillige nye som har kigget med på sidelinjen gennem længere tid nu vil deltage netop pga. af de opstrammede regler samt dommerpanel.
Det kan jeg kun bakke op om.
Raymond



Afsender: Ole Aaslo
Dato: 18-11-2006 19:06:07
Emne: RE: ATT ole/mads
Hej Jesper Johannesen og flere

Det ville været ærgerligt, at skulle miste fangstrapporter pga. de stramninger som er indført på de sidste.. Jeg indrømmer gerne som den først at jeg har fuld forståelse med de fangere, som har fået slettet deres fisk, står tilbage med en grim smag i munden... I den forbindelse vil jeg gerne pointere at mht. de sletninger som har foregået de sidste dage, INTET som helst har med snyd at gøre på nogen måde.. Men så må I også lade mig at det er ren og skær sløseri at fangstrapporterne ikke er korrekt udfyldt… Flere af de fisk som er slettet deltager også i andre konkurrencer og der undre det mig at se, hvor meget de er udfyldt der.
Men jeg kan også se at der netop er tilmeldt en torsk på 4,95 kg – Prøv at se hvor intetsigende den fangstrapport er – Det er da en pæn torsk, men heldigvis ikke stor nok til at komme på fiskecuppen, ellers havde jeg også måtte bede den slettet.
For at tage de sidste rapporter så har Christian Romanius Jacobsen også lige smidt en bækørred på – Bemærk lige forskellen!! Selv om det nok ikke har taget mere end et minut mere, så er den betydeligt sjovere at læse, samtidig med der er et godt billede (af fisk & fanger). Men selvom lærepengene er dyre for os alle, så synes jeg hellere vi burde kigge fremad og skabe Danmarks bedste fiskekonkurrence… Jeg håber da at se Jesper og flere af dem som går og er lidt skuffede vise vejen og især deres flotte fisk nu og i 2007

Til at slutte af vil jeg lige opsummere – Jeg har gennemlæst alle de rapporter som er slette og der er IKKE fundet nogen med snyd.. Der til er der for mange vågne brugere at dette forum… Skulle der evt. være sket en fejl i forbindelsen med disse sletninger, så tager vi gerne stilling til den enkelte rapport. Men som jeg har udtrykt for enkelte… Vi kan som dommere ikke tage hensyn til hvorvidt folk har vist besked om disse sletninger skulle ske og med tilbagevirkende kraft. Vi føler vi med 1½ måneds varsel har været mere end large, samtidig med at der er blevet varskoet i flere nyhedsbreve og på både fiskemagasinet og fiskecuppen….

Med Venlig Hilsen
Ole Aaslo




Afsender: Christian Romanius Jacobsen
Dato: 18-11-2006 21:30:34
Emne: RE: ATT ole/mads
ja det gør virkelig en forskel, og det tog ikke længere tid end normalt at indtaste fangsten. jeg har da også mistet lidt point pga manglende længde/ dovenskab fra min side, men det skal da aldrig ske mere!!!
jeg forstår alles utilfredshed, men forstår også godt dommerpanelet! der har været mange KEDELIGE rapporter i år efter min mening.



Afsender: Ryan Jacobsen
Dato: 18-11-2006 21:41:58
Emne: RE: ATT ole/mads
Hej Christian.

Ja jeg kunne da lige få lov til at ligge på førstepladsen i P&T kategorien i 2 dage hva......:-) :-) Nå jeg tager en tur imorgen så skal jeg nok få min førsteplads tilbage....:-) håber jeg da...:-)

med venlig hilsen
Ryan



Afsender: Christian Romanius Jacobsen
Dato: 18-11-2006 21:59:13
Emne: RE: ATT ole/mads
ja jeg skammer mig sku ;o)
prøv Lindballe!!! ;o)
der er også en del mindre karper.

mvh C



Afsender: Ryan Jacobsen
Dato: 18-11-2006 22:11:58
Emne: RE: ATT ole/mads
Kender godt lindeballe, har fisket meget karper dernede, og også fået et par pæne med tiden. Ifølge ejeren skulle der være nogle meget store bækørreder i søerne, men har ikke selv fanget nogle af dem..:-)

Mvh
Ryan



Afsender: Christian Romanius Jacobsen
Dato: 18-11-2006 22:17:44
Emne: RE: ATT ole/mads
god tur imorgen, tror selv jeg vil ud efter en geddemadamme hvis jeg kan fange mig en skalle eller to.
ja det er nogle rigtig fede søer, har bare lidt langt fra aalborg, og så er jeg også lidt for nærig. hellere bruge alle mine penge på grej end fiskekort. 200 for 24timer er lidt hampert.

mvh C



Afsender: Ryan Jacobsen
Dato: 18-11-2006 22:39:39
Emne: RE: ATT ole/mads
ja det er en seriøs betaling han tager sig derude, tør slet ikke tænke på hvad jeg har lagt i hans pengekasse de sidste 3 år..:-)

Knæk og bræk med gedderne...

Mvh
Ryan



Afsender: Christian Romanius Jacobsen
Dato: 18-11-2006 22:54:00
Emne: RE: ATT ole/mads
tænkte mig ikke om der. brugte sku da 130kr for blot 5 timer i en put sø, det er sku da meget mere rystende!!! kan sku godt forstå kæresten tit ryster på hovedet at mig og alle mine udgifter. han burde lave weekend kort dernede.



Afsender: Ryan Jacobsen
Dato: 19-11-2006 13:52:23
Emne: RE: ATT ole/mads
Nå du får lov at beholde din førsteplads i p&t konkurrencen lidt endnu, det gav sgu ingen fisk idag....:-) hehe...

Mht. Lindeballe, så er det muligt at forhandle med ejeren om et weekendkort. Jeg har en enkelt gang forhandlet mig frem til 2 dages fiskeri for 1 dags pris, men det kræver nok at man kommer der lidt ofte..:-) og ikke mindst at han stoler på en, han har haft nogle uheldige episoder førhen med karpefiskere der har neglet hans karper, derfor har han også indført forbud mod at opbevare fisk i keepnet..



Afsender: Christian Romanius Jacobsen
Dato: 19-11-2006 16:01:57
Emne: RE: ATT ole/mads
lyder godt, det prøver jeg i det nye år.



Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk