Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:26-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: henrik nielsen blohm
Dato: 18-11-2006 19:10:17
Emne: Vigtigt alle bedes læse dette !!

Klage omkring fiskecuppen !!!!!

Jeg har ligget på 1. pladsen stort set hele året, og førte med over 40 piont til nærmeste koncurrent ved dommernes håndhævelse dato.
For jer bruger der har fuldt med i cuppen ved nok at der har været mange problemer med at Mads ikke har kunne håndhæve reglerne godt nok, først da dommerne panelet kom til skete noget i den positive retning.
Mit problem er at jeg ikke har modtaget nogle form for advarelse pr. mail som alle andre har koncurrenter har ! Jeg lå på første pladsen og ville helt sikkert ville have regergeret hvis jeg viste noget omkring mine fisk ville blive slettet fra listen !!
Det skal lige indskydes at jeg hellere ikke har set den ” vigtige meddelelse fra dommerne ” da jeg logger direkte på ferskvandsfisk når jeg tilmelder mine fisk !!!
Jeg burde måske have haft søgt på mere info på omkring cuppen (det er min fejl), men der sker jo meget på siden og har desværre ikke tid til at holde øje med alle debater da jeg er selvstædig = travlt hele tiden.
Man burde gå ud fra at man kunne regne med hvad dommerne og Mads har udtalt sig i debaten .

Se citat ( 07-10-2006 09:15:54 - Indsendt af: Mads Hussing
Hej alle,

Den eneste grund til at vi ikke har holdt det i hævd efter at dommerne er kommet til, er at det ikke har været taget så nøje hidtil hvor meget der stod i en rapport. Derfor ville vi ikke fra dommernes dag 1 fare ud med brask og bram og ændre den praksis der har været hidtil.

Men er det ikke bare at lave et statement på Fiskecuppen.dk og her på Fiskemagasinet.dk om at fra 15. oktober eller 1. november så skal reglerne overholdes, og hvis ikke de bliver det, så kan fiskene ikke godkendes..?? Og at det gælder ALLE regler..!

Mvh
Mads )

Disse udtalelser tolker jeg som at Mads fortæller brugerne af cuppen, at hvis de ikke overholder reglerne fremover vil fiskene ikke blive godkendt. Jeg har efterfølgende fuldt reglerne til punkt og prikke efter dette indlæg fra Mads.
Der stod intet om i reglerne på daværende tidspunkt at den nye håndhævelse ville virke med tilvirkende kræft.
Jeg lå stort set til at vinde cuppen (ferskvand )med mange point til nærmeste konkurrent, og søger brugernes mening/sympati om dette virkeligt kan passe det her ???
Her i dette forum er det jo brugerne der bestemmer, (citat fra Mads ansvarlig fra cuppen) , og jeg vil hermed bede alle brugerne om deres mening om denne sag, så jeg evt. kunne vende tilbage til cuppen ved en bruger mening …..
Det skal lige indføjes at jeg hat kørt denne debat i over 2 dage med både Mads og dommerne uden det store fremskidt i sagen og håber meget på brugerne kan hjælpe mig positivt i denne sag ???
Hvis brugerne ikke synes jeg at skal have mine fisk tilbage vil jeg godt have at dommerpanelet fjerner resten af mine fisk fra cuppen…..

P.s denne meddelelse er kun til bruger af fiskemagasinet.dk og ingen andre !!!!!!!!





Afsender: Ryan Jacobsen
Dato: 18-11-2006 20:34:41
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Hej Henrik.

Det der undrer mig mest i denne debat er at så mange ikke har gidet at læse reglerne inden de begyndte at tilmelde fisk til fiskecuppen. De står i venstre side af fiskecuppens forside, lige under linket til præmierne.
Reglerne har været de samme hele året, og havde man bare fulgt de få regler der er sat for deltagelse, ville dette problem aldrig være opstået.

At du ikke har set den meddelelse fra dommerne er selvfølgelig uheldigt, men den har altså stået på forsiden af fiskecuppen i over en måned, den er blevet sendt i 3 - 4 nyhedsbreve fra fiskemagasinet, og den er blevet opslået på forsiden af fiskemagasinet.dk. Så kan ikke se hvad dommerne eller mads kunne have gjort anderledes for at gøre mere opmærksom på det. De kunne selvfølgelig have ringet rundt til hver enkelt bruger af fiskemagasinet, men der er jo som bekendt mange, over 3000, og det må vel være deltagernes eget ansvar at overholde de regler der er sat for deltagelse i en konkurrence.
Jeg stoler på dig når du siger du ikke har set den, og kan godt se problemet fra din side i dette tilfælde.

Dommerne har selv spurgt brugerne af fiskemagasinet om hvordan og hvornår reglerne skulle håndhæves, og blandt de få der gav deres mening til kende var det stemningen at det skulle ske i år, og ikke fra d. 1. januar 2007, så alle har haft mulighed for at komme frem med deres mening. Det var der stort set ingen der gjorde, og derfor handlede dommerne ud fra det som brugerne havde givet udtryk for. Og først nu kommer flere til tastaturet og brokker sig. Hvorfor først gøre det nu, og ikke da der var mulighed for det???

Med venlig hilsen
Ryan



Afsender: henrik nielsen blohm
Dato: 18-11-2006 20:51:36
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Hej Ryan

Problemet er bare jeg ikke fået de samme vilkår som de andre brugere af cuppen, da jeg ALDRIG har modtaget mailen med advarsel fra fiskemagasinet...
Jeg har endda fået en it-specialist til at tjekke hele min computer, spamfiltre, og alle indgående mails og jeg har aldrig modtaget mail har han konstateret... !!!!!
Jeg lå på en første på en 1 plads og derfor burde de have været endnu mere opmærksom på at jeg fik mailen....
jeg har desvære hellere ikke set advarsel på siden, da jeg kun kommer ind på siden via http://fiskecuppen.fiskemagasinet.dk/site/379, og her logger jeg direkte på og tilmelder alle fisk !!!
Jeg har skam set reglerne og indrømmer at jeg ikke altid har været lige god til at skrive tekst, jeg syntes bare ikke det er rimeligt at fiskene kan slettes på tilbagevirkene kræft !!!

Hilsen Henrik



Afsender: kenneth andersen
Dato: 18-11-2006 21:26:13
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Hejsa..
Har lige læst henriks klage og kan kun sige at han har min fulde opbakning, det giver da slet ingen mening at manden får fjernet sine fisk med tilbagevirkene kræft! Syntes det stinker lidt det her!
Syntes der skal tjekkes op på det med at han ikke har fået jeres mail, for hvis han ikke har det så er det jo det rene fusk der foregår herinde!
Henrik var den helt suvuræne vinder af ferskvand cuppen men bliver frarøvet den på et så latterligt grundlag! KORUPT hvis i spørger mig!
Min stemme går helt klart til henrik nielsen!

MVH Kenneth Andersen



Afsender: Ole Aaslo
Dato: 18-11-2006 23:43:47
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Hej Kenneth...

Synes du skifter mere end vinden.
Du har personligt til mig udtrykt at du ikke ønskede at deltage i fiskecuppen da du ikke mente reglerne blev taget seriøst og hvis der skete en general opstramning på fiskecuppen ville du med glæde deltage i cuppen...
Så forstår jeg ikke denne kovending ?!?!

Henrik står tilmeldt til at modtage nyhedsbrevet fra fiskemagasinet og disse er blevet tilsendt ham jf de oplysninger jeg har modtaget fra webmaster.
Desuden har det også været annonceret flere gange herinde og der er et tydeligt makeret afsnit fra dommerkomiteen.
Jeg ville ikke benytte mig af det ordvalg du bruger, da der på ingen måde er sket noget som ikke er i overensstemmelse med reglerne, som du tidligere ønskede opstrammet !!

Henrik har været klar over disse regler og en klar tilsidesættelse af disse regler har medført af en del af hans fisk er slettet - mange andre er også blevet ramt og der er ikke langt fingre imellem nogen...

Jeg har forklaret Henrik at dette og vi har talt meget sammen de sidste dage. Vi har ingen mulighed for at ændre reglerene bare fordi han lå nr 1 på freskvandssiderne... Lille som stor er alle ens herinde

Mvh Ole
Bruger af fiskemagasinet



Afsender: henrik nielsen blohm
Dato: 19-11-2006 00:50:25
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Du skifter også mere end vinden Ole.
Dette var din ide om at brugerne skulle komme med deres mening, og du sagde at brugernes mening skulle være bestemmende for hvad der skulle ske med mine fisk !!( citat mads dette er brugernes forum, de bestemmer ).
Jeg syntes ikke det er spor rimeligt at du så blander dig i denne debat, når du skal holde dig 100% neutral.... Det er meget uprofessionelt af dig som dommer !!!
Problemet er en i denne sag af jeg har bedt Mads flere gange om en smtp udskrift eller se log filerne(= en form for underskrift så man kan se om modtager har modtaget sin mail), hvis jeg eller andre kunne se dette kunne denne sag komme ud af verdenen og en af os få ret.
Mads har kun fået jeres webmaster til at se på min profil, og der kunne han kun konstatere at jeg havde sat kryds i nyheds mail( som jeg iøvrigt hat sagt flere gange), det kunne godt tyde på evt, jeres mail server som i bruger måske havde lavet en fejl og ikke har sendt til mig eller andre.....
Jeres system er set op til flere gange at det kan lave mange sjove fejl på hjemmesiden ...



Afsender: Robin Albinussen
Dato: 19-11-2006 01:29:39
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Hej alle

Jeg er helt nybegynder i denne fiskeverden, men syntes sådanne debater er spændende at følge med i.
Henrik skal klart have sine fisk tilbage ført sine fisk til fiskemagasinets koncurrence, da dommerne ikke kan tillade sig at håndhæve reglerne med tilbage virkende kraft, uden alle har fået emailen...Som Ole A skriver som lille som stor skal alle være ens her inde.
Det også et fandens godt aggoment at han ville se disse elektroniske underskrifter for afsendning af mailen til ham.
Nu må den ansvarlige gøre noget ved denne sag !!

Fra Robin A

p.s jeg håber du får dine fisk tilbage ført til fiskemagasinets koncurrence, du den eneste der fortjener at vinde !



Afsender: Dimitri Hardorff
Dato: 19-11-2006 07:04:19
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Jeg kan virkelig ikke se problemet, ved tilmelding til konkurrencen står reglerne listet, vælger jeg ikke at følge dem, må jeg tage risikoen for at mine fisk bliver slettet. At godkende en aftale, og bagefter whine over at reglerne bliver fulgt, er fuldkommen useriøst!

At du ikke har modtaget nogen mail er total irrelevant, Du har kendt til reglerne og valgt ikke at følge dem/læse dem, begge dele er din fejl, ikke den du har indgået en aftale med.

Det gør mig faktisk bange for at skulle indgå en handel med en selvstændig som har den opfattelse af regler, at de ikke behøver at blive overholdt, for det er det du skriver, og ikke at du er vred over at du forfordeles.

Dertil lyder det generelt som folk fisker for at få præmier og ikke nyde naturen, fighten og alt det spændende ved fiskeriet...



Afsender: Ole Aaslo
Dato: 19-11-2006 08:08:04
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Hej Henrik...

Jeg skifter ikke til nogens side.... Du har spurgt mig rigtig rigtig mange gange hvad su skulle gøre for der var den mindste chance for at få dine fisk tilbage... Som jeg der sagde.. Det er ingen chance overhoved for at dommerkomiteen ændre vores opfattelse. Mads er lige ledes bundet på hænder og fødder. Hvis han ville overrule vores beslutning er det dog muligt, da han i den sidste ende er boss på siden. De spurgte om der så ikke var noge tilbage der kunne hjælpe... Der pointerede jeg at der var brugernes cup.
Denne fiskecup er udtrykkelig for brugerene og styres derfor også langt hen af vejen af brugerne... Jeg er heldigvis af dem overbevisning at min 75% af brugerne har ønsket denne hårdere kurs...

Ole




Afsender: kenneth andersen
Dato: 19-11-2006 08:48:42
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Jamen hvorfor laver vi ikke så en afstemmening for os brugere?
Og ole, jeg skifter ikke nogen side. Men jeg syntes bestemt ikke det er fair over for henrik at det bliver med tilbagevirkende kræft.
Og til dimitri, nej selvfølgelige kan du ikke se problemet, nu er den største fjende i cuppen jo ude så du vel glad! Og tror nu at henrik nyder naturen lige så meget som os andre, men det er da helt naturligt at manden brokker sig når han låg til at vinde en masse gode præmier!
Mvh kenneth



Afsender: Ryan Jacobsen
Dato: 19-11-2006 09:22:14
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Hej Kenneth.

Henrik har ikke fået frarøvet noget, det var hans eget valg ikke at følge de regler for tilmelding af fisk der var opsat, derfor har han også sat sig selv i en position hvor der var risiko for de blev slettet.

Og det med at Dimitri skulle være glad nu den største fjende er ude af fiskecuppen, så tag lige et kig på stillingen, så vil du se at Dimitri slet ikke deltager i fiskecuppen. Og for mit eget vedkommende, så ligger jeg heller ikke så godt placeret i ferskvandscuppen, at det har nogen praktisk betydning for mig om Henrik er med. Derfor er Henrik heller ikke nogen "fjende" for mig....

Og til Henrik.

Det med at du ikke har set meddelelsen fra dommeren kan så kun være din egen fejl. Når jeg logger ind via det link du indsatte i et tidligere indlæg, kommer jeg direkte på forsiden, og der står det altså med store mørkerøde bogstaver

Jeg må desværre sige at i dette tilfælde kan jeg ikke give dig medhold. Du valgte selv at undlade at skrive en beretning på mange af dine rapporter, selvom det står i reglerne at der skal være en. Og du valgte selv ikke at bruge de ekstra minutter på at holde dig orienteret om hvad der foregår herinde. Ergo så kan det skete kun tilskrives dig selv.

Jeg forstår heller ikke at du som selvstændig har så travlt at du ikke har tid til en gang imellem at bruge et par minutter på kigge ind på fiskemagasinet og lige se hvad der sker derinde. Den her debat har jo kørt næste uendeligt de sidste par måneder. Og der ville have været rig mulighed for at komme til udtryk for sine evt. utlifredsheder, istedet for at vente til "skaden er sket "

Med venlig hilsen
Ryan




Afsender: henrik nielsen blohm
Dato: 19-11-2006 12:19:21
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Ja, korrekt ryan jeg har ikke fuldt reglerne som står skrevet, men det var der jo også mange andre der gjorde på det tidspunkt ( Meget sløvt fra min side). Jeg talte på daværende tidspunkt et par gange med både Mads og Ole og intet blev sagt om noget med reglerne ville blive håndhævet med tilbage virkende kraft på det tilpunkt, men tværiigmod at reglerne bare ville blive håndhævet fra den satte dato og fra den dato fuldte jeg reglerne på punkt og prikke.
Hovedsagen er også noget helt andet nemlig at : at jeg aldrig har fået en advarselsmail som MANGE andre i cuppen har. (Cuppen skal være ens for alle) og derfor fortjener en chance som ALLE andre har fået via mail.
Jeg ved også godt at jeg bare kunne læse advarselen fra dommerne men jeg har desværre ikke set den da linket dukker op uden for mit synsfelt når jeg logger på sitet og kunne kun have haft set det vis jeg havde scrolet ned af på siden....
Så jeg håber på at Mads som ansvarlig vil lave en brugerafsteminig om fiskene skal tilbage eller ej. ??
Jeg acceptere afstemningen lige gyldigt resultatet !!

Til mads Hvad er det for noget at lukke ud, jeg har overhovedet ikke truet dig på noget tidspunkt, jeg sagde bare at jeg ville gå rettens vej vis det kom så langt !!! Du er nok det mest uansvarlige menneske der findes i dette forum, du rykker kun hvis det gavner dit eget kammerateri og dit bait firma som iøvrigt er koncurrent til mit bait firma ....



Afsender: Dimitri Hardorff
Dato: 19-11-2006 12:36:02
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Kenneth - Nej, jeg er ikke glad for Henrik er ude af cuppen, for det var nogle VIRKELIG flotte fisk han har fanget, men overholder en deltager ikke de regler vedkommende har accepteret ved indsendelse af fangstrapporterne, kan jeg ikke blive ked af det på personens vegne hvis/når de slettes.

Og det er ligegyldigt om jeg er deltager eller ikke i cuppen.

Hvorfor skulle indehaveren af førstepladsen/Henrik have lov til at blive i cuppen, når alle andre skal leve op til reglerne?

At Fiskemagasinet.dk har valgt at tro på at folk overholder reglene, og skriver alle oplysninger ind i deres rapporter, uden at gøre konsekvens af reglerne i første omgang, synes jeg er meget large.
Var det min cup, var der gået 24 timer, og var der ikke tilføjet rettelser, var de blevet slettet. Hårdt men retfærdigt for alle, og det er det der sker nu.
Håndhævelse af reglerne.



Afsender: Dimitri Hardorff
Dato: 19-11-2006 12:40:38
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Henrik - Et rent opklaringsspørgsmål, hvilken mail benytter du?

Benytter du eks. webspeed og des lignende mailtyper, og henter din mail via outlook eller et andet program, er der stor sandsynlighed for at den stadig ligger på serveren, uafhentet. Hvilket ofte sker...

Har du firewall hos din udbyder (eks. på din firmamail), kan den også have taget mailen uden at du ved det.

Der er altså en meget stor mulighed for at mailen er afsendt, og Du ikke har modtaget den.

(Jeg har selv været ude for det flere gange med kunder).



Afsender: Casper Mølgaard
Dato: 19-11-2006 12:51:31
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Det her er sq da lidt af en "billig" historie!...
Uuuuh ha jeg kan ikke få min vilje, så må jeg hellere svine andre til! Det lyder langt mere som en flok børnehave børn. (Min far kan bare tæve, din far!) æv bæv!
Hvis man bare følger reglerne så sker sådan noget IKKE!... Det er sq da så simpelt. Og det sitat med at: "Andre" heller fulgte reglerne kan du da stikke langt op i uendelighedden! Det er lige som to bankrøver i retten, "Jamen han gjorde det også" Den holder sq ikk mester!
Tør dine små vand fyldte øjne, og hold op med det flæberi!
Så siger du gud hjælpe mig, også til Mads at du vil gå rettens vej om muligt! Jamen alså, det er FISK vi taler om! Det "andre" mennesker kalder en: Hobby... Ved du hvad det er???? Det er noget med at hygge sig i naturen, og salppe af, med nogle gode natur oplevelser.
Det Skrammel du lukker ud, det er da lige til at: lukke op og "Puste grise I".
Held og lykke med FISKERIET fremover. Det kan du vist godt trænge til!
Vh. Casper




Afsender: Dimitri Hardorff
Dato: 19-11-2006 12:55:19
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Mads - Hvis du har brug for en kontakt til Danmarks mest succesfulde advokat, siger du bare til. Taberen af retsagen betaler jo alligevel omkostningerne, så tag den bedste/dyreste du kan få ;)



Afsender: Ryan Jacobsen
Dato: 19-11-2006 13:32:19
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Hej Henrik. ( og andre også )

Umiddelbart ville jeg synes det er forkert at lave en brugerafstemning. Det der i virkeligheden er sagens kerne, er hvorvidt du har modtaget advarslerne eller ej. Og da ingen af brugerne har mulighed for at kende den fulde sandhed, kan de heller ikke tage stilling til den slags.

Som jeg ser det ville det være det bedste for dig om du kunne frembringe nogle håndgribelige beviser på at du ikke har fået de e-mails. men uanset så tror jeg altså din sag står ret dårligt hvis du, som du selv skriver, ville gå rettens vej. For du har jo fået muligheden for at se advarslen både på fiskemagasinet.dk og på fiskecuppen.dk, det er dig selv der har valgt ikke at se den i kraft af at du ikke har logget ind på de sider.

For lige at komme evt. misforståelser i forkøbet, vil jeg pointere at jeg intet har imod dig personligt eller dit bait-firma. Og jeg ønsker da også gerne at se dig på fiskecuppen fremover. Jeg mener blot det er unfair at mange nu kommer frem og klandrer både Mads og dommerne for at de håndhæver de regler der har været for alle hele året. Og de har altså været fremme flere gange og spørge hvordan cuppen skulle forløbe.
Og jeg føler også det er lidt unfair at fiskemagasinets brugere skal tage stilling til noget de i realiteten ikke har en chance for at vide den fulde sandhed af..


Med venlig hilsen
Ryan




Afsender: henrik nielsen blohm
Dato: 19-11-2006 13:50:14
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Hej Ryan.

Så lad os vende sitaution om til hvis det var dig der kom ud for dette ?? Hvad ville du gøre ??
Jeg har prøvet MANGE gange at få Mads til at skaffe de nødvendige infomationer for at afgører dette, men hjemmesidens webmester kunne kun finde at jeg havde sat hak i nyhedsbrev og intet andet...
Det er ikke et bevis på at deres mail server ikke har lavet lort i den som jeg er sikker på !!


Hilsen henrik



Afsender: Dimitri Hardorff
Dato: 19-11-2006 13:56:48
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Juridisk set har Du indgået en aftale, og den er Du nu utilfreds med bliver fulgt. Har Du regnet med at vinde en retsag på at Du ikke har fået en mail?



Afsender: anders 
Dato: 19-11-2006 14:15:55
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Til Dimitri.

Du er sku da godt nok for latterlig. Hvorfor skal du begynde og snakke om retssager?

Det handler om at Henrik føler sig uretfærdigt behandlet.

Vh Anders Bruun



Afsender: Ryan Jacobsen
Dato: 19-11-2006 14:16:17
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Hej Henrik.

Jeg ville nok aldrig komme ud for det problem i disse proportioner, med de få fisk jeg fanger...:-) Men i en given situation ville jeg naturligvis være ked af det, og det har jeg også givet udtryk for at jeg forstår at du er. Men jeg ville sandsynligvis tage det som nogle surt betalte lærepenge, og så give den en på frakken til næste år.
Som jeg har givet udtryk for i flere andre debatter, så deltager jeg ikke i denne konkurrence for at vinde mange præmier, jeg deltager fordi jeg synes det er en fin konkurrence der er blevet stablet på benene, og vil gerne støtte op om det så godt jeg nu kan. og fordi jeg kan lide den konkurrenceånd der er ved den slags. Så derfor kan jeg ikke give dig et konkret svar på hvordan jeg ville reagere i dit sted, da jeg ikke ved hvad dine hensigter med konkurrencen er.

I min drømme verden ville alt det størrelsesræs være væk, og vinderne skulle kåres ud fra hvem der lavede de flotteste billeder og rapporter...

Jeg siger på ingen måde at du ikke skal gå rettens vej. Det er fuldstændigt op til dig, blot advarer ( måske det forkerte ord at bruge ) jeg om at din sag nok ikke ville stå så godt ifm. det jeg skrev i det tidligere indlæg.

En brugerafstemning er fin nok, men kun i det omfang at dem der skal afgive en stemme er indforstået med hvad der helt præcist er sket. Og da det hele pt er påstand mod påstand har vi brugere ikke en reel mulighed for at kende sandheden.
Hvis du er 100% indstillet på at gå videre med dette og få dine fisk tilbage i cuppen, skal du selvfølgelig også gøre det, men der skal nogle håndgribelige beviser på bordet inden brugerne skal drages ind i det. Dem ville jeg råde dig til at finde. Hvis du har haft en IT-ekspert til at tjekke din computer og e-mail system kan vedkommende nok finde de beviser du skal bruge, og så er det op til Dommerne / Mads / webmaster at finde modbeviser.

Hvad der derefter skal ske er op til dig, om du vil fremlægge de beviser, og derpå opfordre til en brugerafstemning, eller du vil tage den hele vejen til retten er op til dig selv.

Med venlig hilsen
Ryan




Afsender: Thomas Kragh
Dato: 19-11-2006 14:16:52
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Hej Henrik

Hvilken mail mener du informationerne skulle sendes til så skal jeg se om jeg kan få tjekket logget - om du af en eller anden grund ikke skulle modtage disse mails.... og har du ikke på noget tidspunkt modtaget nyhedsmail fra os ??

Thomas




Afsender: Dimitri Hardorff
Dato: 19-11-2006 14:19:51
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Hej Anders

Tak for komplimentet, jeg vælger at tage din fine tilkendegivelse af min person son noget positivt :)

Det var Henrik der begyndte med at tale om retsager, jeg følger blot op på hans udtalelser ;)

Husk at læse hele tråden før du kommenterer.

Fortsat god dag.



Afsender: henrik nielsen blohm
Dato: 19-11-2006 15:38:35
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Hej Thomas.

Er det muligt at få dit mobil nr. da det er en smule lettere at tale om it spørgsmål over telefonen(du er jo webansvarlig)?? ellers er du meget velkommen til at ringe på 23836654.

Til alle.

Jeg er lige faldet over søren G´s indlæg i en anden tråd, syntes det er en stor fejl fra dommerne at de ikke har fjernet fisk når Søren G har fundet denne fejl….

En god ide ville være at om alle fiskene med denne fejl kunne komme tilbage til cuppen ved en bruger afstemning.

Se her, citat fra Søren g´s indlæg

Der står faktisk ikke nogen steder i reglerne, at man skal opgive længden på fangne fisk, - ej heller at samtlige felter i fangstrapporten skal udfyldes!!

§ 6) Der skal være foto af alle fisk, så man let kan se størrelsen på den. Det kan være ved siden af et målebånd eller en genstand der er letgenkendelig i størrelsen…. Der står ikke noget om, at fisken skal måles! Der skal være et billede, men det er jo noget andet.

§ 10) Fangstrapporten skal indeholde:
- Fiskens art og vægt
- Navn og tlf.nr. på 1 vidne
- Foto af fisk med fanger
- Foto af fisk med målebånd eller en genstand der er letgenkendelig i størrelsen
- Lille historie om fangstmetode, agn, evt. sted, samt vejr og vind
Her står heller ikke en lyd om at fiskens længdemål skal opgives.

Her er så citatet fra dommerne :
Vi kan ikke længere acceptere at der ikke er orden på disse forhold.Fiskecuppen nærmer sig hastigt sin afslutning. Derfor vil vi nu indskærpe til ALLE som har sendt fangstrapporter ind og tilmeldt fangsterne til fiskecuppen, at samtlige punkter bliver efterlevet.
Derfor vil vi gerne bede ALLE om, at de får opdateret deres fangster inden den 15. november 2006.
Fangstrapporterne skal ifølge Fiskecuppens paragraf 10 indeholde følgende
elementer:
Foto af fisk med fanger, samt lille historie om fangstmetode, agn og eventuelt sted, samt vejr og vind.
Alle fangster der efter denne dato IKKE er korrekt udfyldt og dokumenteret, vil blive slettet.
Dette gør vi for at beskytte de fangere som har gjort sig umage med at udfylde fangstrapporten og derved har gjort sig fortjent til en eller flere af de lækre præmier fra grejsiden.dk
Husk på:
Det er GRATIS at deltage i Fiskecuppen.
Det eneste der kræves, er at man følger reglerne, som er ens for ALLE.
Dette er en stor fejl for dommernes side og alle fisk der har ” Foto af fisk med fanger, samt lille historie om fangstmetode, agn og eventuelt sted, samt vejr og vind.” skulle ikke blive slettet
Lave i en afstemning om dette ??
Hilsen henrik




Afsender: henrik nielsen blohm
Dato: 19-11-2006 15:43:38
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Hej Thomas.

Er det muligt at få dit mobil nr. da det er en smule lettere at tale om it spørgsmål over telefonen(du er jo webansvarlig)?? ellers er du meget velkommen til at ringe på 23836654.

Til alle.

Jeg er lige faldet over søren G´s indlæg i en anden tråd, syntes det er en stor fejl fra dommerne at de har fjernet fisk når Søren G har fundet denne fejl….så er det jo ikke lovligt ifølgereglementet

En god ide ville være at om alle fiskene med denne fejl kunne komme tilbage til cuppen ved en bruger afstemning, så alle bruger med denne fejl kunne få deres fisk tilbage ...

Se her, citat fra Søren g´s indlæg

Der står faktisk ikke nogen steder i reglerne, at man skal opgive længden på fangne fisk, - ej heller at samtlige felter i fangstrapporten skal udfyldes!!

§ 6) Der skal være foto af alle fisk, så man let kan se størrelsen på den. Det kan være ved siden af et målebånd eller en genstand der er letgenkendelig i størrelsen…. Der står ikke noget om, at fisken skal måles! Der skal være et billede, men det er jo noget andet.

§ 10) Fangstrapporten skal indeholde:
- Fiskens art og vægt
- Navn og tlf.nr. på 1 vidne
- Foto af fisk med fanger
- Foto af fisk med målebånd eller en genstand der er letgenkendelig i størrelsen
- Lille historie om fangstmetode, agn, evt. sted, samt vejr og vind
Her står heller ikke en lyd om at fiskens længdemål skal opgives.

Her er så citatet fra dommerne :
Vi kan ikke længere acceptere at der ikke er orden på disse forhold.Fiskecuppen nærmer sig hastigt sin afslutning. Derfor vil vi nu indskærpe til ALLE som har sendt fangstrapporter ind og tilmeldt fangsterne til fiskecuppen, at samtlige punkter bliver efterlevet.
Derfor vil vi gerne bede ALLE om, at de får opdateret deres fangster inden den 15. november 2006.
Fangstrapporterne skal ifølge Fiskecuppens paragraf 10 indeholde følgende
elementer:
Foto af fisk med fanger, samt lille historie om fangstmetode, agn og eventuelt sted, samt vejr og vind.
Alle fangster der efter denne dato IKKE er korrekt udfyldt og dokumenteret, vil blive slettet.
Dette gør vi for at beskytte de fangere som har gjort sig umage med at udfylde fangstrapporten og derved har gjort sig fortjent til en eller flere af de lækre præmier fra grejsiden.dk
Husk på:
Det er GRATIS at deltage i Fiskecuppen.
Det eneste der kræves, er at man følger reglerne, som er ens for ALLE.

Dette er en stor fejl for dommernes side og alle fisk der har ” Foto af fisk med fanger, samt lille historie om fangstmetode, agn og eventuelt sted, samt vejr og vind.” skulle rent faktisk ikke blive slettet !!!!

Laver i en afstemning om dette ??

Hilsen henrik






Afsender: Thomas Kragh
Dato: 19-11-2006 15:45:34
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Hejsa

hvis du bare lige sender til thomas@fiskemagasinet.dk - så vil jeg lige bruge lidt tid på at gå det igennem for at få godtgjort om fejlen er sket herfra.

Kan bare lige se at den email adresse der er registreret er en hotmail adresse - det kan evt. ikke være der fejlen er at du har troede det er en anden email der er registreret... ?



Thomas



Afsender: Thomas Kragh
Dato: 19-11-2006 15:50:20
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Det var ikke fordi du ikke lige kan få mit nummer - men er bare ikke hjemme i øjeblikket :-)

Thomas




Afsender: henrik nielsen blohm
Dato: 19-11-2006 15:54:20
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Nej, Min hotmail har altid været registreret hos jer, og jeg fandt første brev , men efterfølgende har jeg ikke modtaget noget !!!

Gider du at være rar at ringe vedlejlighed så dette kan komme ud af verdenen. ??

Henrik



Afsender: palle andersen
Dato: 23-11-2006 13:17:14
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
hvad foregår der lige her!!!!!!!



Afsender: Mads Hussing
Dato: 23-11-2006 13:49:55
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Du kan jo læse debatten, så kan det være at du finder ud af hvad der foregår :-) Der er også andre tråde herinde der handler om det samme, så du kan vel starte med at læse dem...

Mvh
Mads




Afsender: Ole Aaslo
Dato: 23-11-2006 14:04:23
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Hej Palle...

Er du ved Politiet ?? "hvad foregår der lige her!!!!!!!" - Du mangler bare lige "klokken er mange og I er alle taget til fange.....!"

Mvh
Ole




Afsender: palle andersen
Dato: 23-11-2006 14:28:08
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
tak jeg har læst det og det er under al kritik.....
i er ikke fair og det husker folk, mere er der ikke i det.
dommere!!!! er dette en retsag eller en fiskekonkurrence???
i har fået lavet alt for menge regler og ydermere virker det som mads ikke har lyst til at lægge det arb. i det kræves?
alt tager flere uger med ham!!!!! og deet virker ikke som om han har lyst.
og hvor er den artikkel der blev lovet for mange måneder siden????????
tag jer nu sammen og vær fair over for folk.

se så at få fikset tingene ellers så kommer jeg med slikkepinden!!!

vh.
palle



Afsender: Ole Aaslo
Dato: 23-11-2006 16:08:02
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Att.: Palle.....

Ind imellem kræver det nu dommere, når folk retter en klage over andres fisk eller lign.
Kært barn har mange navne og du kan nok finde andre ord for os…
Vi er netop fair i den henseende at vi ikke lader os ligge til pres for sure opstød og negativitet – Vi har sagt ja til at udføre et utaknemmeligt erhverv, som kun medfører verbale opstød fra personer som i realiteten selv har bragt sig i en situation hvor de ikke følger det regelsæt som nu en gang er gældende – Kender ikke så mange fiskekonkurrencer uden et sæt specificeret regler..

At dette kræver et stort arbejde og Mads også ville løbe sur i alle de personlige angreb på hans profil. Ydermere virker det som om at der er gået sport i at finde detaljer hvor i man kan hænge Mads op…
Det var helt sikkert at Mads på et tidspunkt har sagt/skrevet/lovet at han gerne vil skrive den artikel – Men hvis der nu er kommet ting i vejen for det kunne bliver i sep./okt. som først antaget, så er der jo ikke andet for end folk må væbne sig med tålmodighed!?!?
Det hjælper ikke at hyle som de hunde man er iblandt – Men måske skulle I bare glæde jer til at der måske kommer en artikel hvis de kan finde tid til det – Folk har jo også et liv ved siden af…

Men jeg synes at du Palle skulle være med til at vise vejen med at komme med positive indlæg – ikke nødvendigvis om Fiskecuppen, Mads eller Dream bait…. Men folk som kun bedrager med negative indlæg og kun logger sig på forum for at deltage i mudderkastning? Det ligner mere samme mentalitet som hooligans til en fodboldkamp – spil og resultater er mindre vigtigt i forhold til slåskamp med autoritære myndigheder.

Tror i den henseende ikke på du kommer med ”slikkepinden” med mindre du har taget den fra en såret betjent, som ligger ned efter at være ramt af en brosten… ;-)

Tight lines
Ole




Afsender: palle andersen
Dato: 23-11-2006 18:25:33
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
del 1 !

hej ole,

man kunne feks. have ringet henrik op og fortalt ham om de nye regler, for som du selv siger - så har folk måske andet at lave....
hvis man melder ud at man har danmarks største konkurrence, så burdte der være bare lidt styr på tingene?
det virker desværre som om at man ikke gider rode med reglerne osv. men derimod bruger tiden på alt muligt andet - det sender nogle kedelige signaler......

selvfølgelig skal der være regler og disse skal klart følges, men det er jo ikke laserkirugi det her! jeg kan ikke forstå at i der er i "klubben" ikke holder et møde om det, så er den skid da slået?
det er selvfølgelig nemmere at få brugerne til at komme med ideerne, og det er da ok at sige at man ikke selv magter opgaven - men pt. er det kun søren der er kommet med noget konstruktivt og godt. hvad med at belønne gode ideer med grej/gavekort? for at få folk op af hullerne, ellers så må i jo selv kigge på det - det er vel jeres opgave bla. at sikre at reglerne er i orden....?

al kritik herinde er jo efterhånden bare " sure opstød" så derfor er komunikationen vanskelig....


vh.
palle



Afsender: palle andersen
Dato: 23-11-2006 18:40:20
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
del 2.

hyle som de hunde man er blandt!!!!!! jeg tror ikke helt du forstår ole, derfor pensler jeg det lige ud for dig.

det er vel ikke så underligt at folk spørger efter den formøse artikkel om oddershedes tvivlsomme bedrifter! når mads hussing i sommers sagde at "DEN ER LIGE PÅ TRAPPERNE" nå nej, vi er jo alle sammen onde mod lille englemads!!!!!!
denne artikkel skulle som bekendt være en slags " kortene på bordet" hvor michael bedrifter kommer frem i lyset. der er nogle af os der bruger noget fritid på at forebygge og stoppe disse fisketyverier - af vores fisk der bor i div. offentlige vande så bla. dine børn kan nyde dem, ole.... det kan du vel forstå?
jeg forstår godt at i herinde ikke er meget for at der skrives om dette, da michael oddershede jo pt. er testfisker og vidst nok har en andel i firmaet dreambait - og hvis hans tvivlsomme bedrifter ser dagens lys har det sikekrt en skadelig effekt for mads og kompani, men sådan er det når der er ukrudt i haven.
så ole, i bund og grund handler det om man støtter disse fisketyverier eller er modstander - er det klart nok?
tør man spørge hvornår artiklen kommer i avisen?

og nej ole, jeg er ikke hooligan - kan ikke fordrage dem. blot en lidt utilfreds fisker med noget konstruktivt kritik.

vh.
palle







Afsender: Ole Aaslo
Dato: 23-11-2006 18:47:31
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Hej Palle...

Vi kan da ikke ringe rundt til alle og sige at de skal huske at der er kommet nye regler til - Vi kan da heller ikke vælge bare at ringe til en person...

Vi havde håbet på at så godt som alle havde set de advarsler som er udsendt og også er markeret med store røde bogstaver.

Igen må vi være så upartisk som overhoved mulig og behandle alle ens...

Desværre er det næste muligt at gøre alle tilfreds, men vi gør det tros alt så godt som det er muligt.

Vi kan godt bare diktere alle regler, men synes også at for at gøre alle så tilfredse som muligt også at være lydhør over for brugerene - Vi har ikke været med fra starten af dette års cup, men vi vil være 100% klar til at cuppen fremover skal være seriøs og samtidig en konkurrence hvor alle, stor som lille kan deltage... Vi har i den henseende brug for at brugerene, så også støtter op om de ellers gode tiltag vi bringer...

Det er bestemt ok med "sure opstød" så længe de er berettiget.. Man skal dog også være med til positivt at gå i den rigtige retning

Mvh
Ole





Afsender: Ole Aaslo
Dato: 23-11-2006 18:59:02
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Nå - men jeg kan så lige oplyse dig og alle andre om hvem som er ejer af Dream Bait.... Firmaet er overgået til grejsiden.dk her for nyligt.
Mads Hussing er den drivende kraft af DB. Der er ikke andre end Mads og Michael farnø som er en del af det foretagende...!

Har lige talt telefonisk med Michael Farnø fra syd spanien, hvor han pt. prøver at nyder den sommerferie han skulle ha haft tidligere med familien.

Michael Oddershede var i starten med til at starte Dream Bait og hvad end man måtte synes om Michael O - Så er han en mand som ved meget om boilies og om at fanger karper... Hans tidligere synderegister er ikke noget manden som nsådan skal lide under i sammenhæng med Dream Bait...

Kan godt se at det er kritisk at den artikel ikke er kommet endnu. Det er dog stadig et stort ønske for mange at den kommer... Den kommer bare ikke tidligere fordi folk råber højere...

Jeg støtter ikke fiskertyverier og jeg har aldrig flyttet en eneste fisk uden tilladelse - Igen vil jeg lige slå en pæl igennem, at Dream Bait jf. ejerene ikke tolererer nogen former for illegale handlinger af testfiskere ! Så er de nok ikke testfiskere mere !

Mvh
Ole




Afsender: palle andersen
Dato: 23-11-2006 19:02:37
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
hej ole,

jeg er stort set enig i det du skriver, men mener stadig det kan nås at få alle 100% tilfredse?

hvis man feks. havde ringet til de 5 højest placerede så kunne dette ikke ske? det er meget uhældigt at smide vinderen ud, specielt når der er rent mel i sækken.

jeg mener nu godt man kunne have gjort det bedre men det er bare min mening, hvad med hvis brugerne stemte om henriks fisk skal tilbage?


vh.
palle




Afsender: Ole Aaslo
Dato: 23-11-2006 19:16:15
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Hej Palle...

Så ville nr 6 & 7 føle sig snydt..

Hvor vidt fiskene er ren eller ej er ikke op til mig at drøfte i forum.

Der er taget en beslutning og der bliver ingen afstemning mht. Henrik B Nielsens fisk. Yderligere kan jeg ikke kommentere - Ellers synes jeg du skulle tage og vende sagen med Henrik.. I kender nok hinanden

Vh Ole



Afsender: palle andersen
Dato: 23-11-2006 19:54:58
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
hej ole,


det vile de nok, men det virker bare vildt at nr 1. ryger ud af konkurrencen? jeg mener, han har jo ikke snydt eller hvad!!!

det gir bare ikke mening syntes jeg, men det er jo jer der bestemmer.

kender ikke manden personligt, kun af ry.

vh.
palle andersen.




Afsender: Ole Aaslo
Dato: 23-11-2006 20:03:50
Emne: RE: Vigtigt alle bedes læse dette !!
Hej Palle...

Jeg kan desværre ikke fortælle dig baggrunden til de vuderinger vi laver.

Der har været en del drøftelser sammen med Henrik og Henrik har valgt at få slettet alle sine fisk.

Kender Henrik personligt og han er sgu ellers en flink fyr og dygtig fisker, som virkelig har gjort en indsats for at fange fisk - Dette helligere dog ikke nogen fra at leve med samme vilkår som andre...

Vh Ole



Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk