Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:26-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: Ole Aaslo
Dato: 26-11-2006 08:54:22
Emne: Forum...
Hvor mange er træt af at høre på det tøsseri som pt. kører på forum...!?!

Forum er et sted hvor ligesindet kan mødes og udveksle ideer

Der er ikke lagt på til det skal bruges til at sværte Fiskemagasinet og folkene bagved til... Så skulle vi måske helt undvære forum ?

Det må da være trættende at seriøse lystfiskere flygter til andre mere seriøse forums og kun brokhoveder som ingen interesse har i at skabe en seriøs side sidder tilbage...
Uha... Det giver da folk på siden når der lægges op til det helt store ballade. Men det er jo ikke folk som skaber stemning - jo negativ stemning

Vi kan jo alle sammen flytte over og bruge Karpefisker.dk´s forum et par måneder ?!? Så bliver det da i det mindste brugt .... Har også så mange ubesvarede spørgsmål.

Giver forum værdi i nuværende form eller skal vi bare vælge at lukke det ? Det har jo været en nødvendighed mange andre steder.. Ellers skal man bare lavet et forum hvor man kan smide folk ud som ikke kan finde ud af at opføre sig anstændigt ?

Mvh
Ole Aaslo



Afsender: Thomas Kragh
Dato: 26-11-2006 11:16:25
Emne: RE: Forum...
Hej Ole jeg kan kun give dig ret...

I den kommende version af fiskemagasinet.dk - vil det være muligt at opdele forummet i forskellige kategorier.... tror det vil hjælpe lidt på det så det ikke bare er et stort samlet forum...

Thomas





Afsender: Ole Aaslo
Dato: 26-11-2006 11:20:48
Emne: RE: Forum...
Hej Thomas...

2 kategorier ? Fiskemagasinet/fiskecuppen eller ?

Mvh
Ole



Afsender: MARTIN LANGTOFT ESBERG
Dato: 26-11-2006 11:40:10
Emne: RE: Forum...
Hej Ole.
Jeg giver dig delvis ret.
Det er belastende at høre brok konstant, men på den anden side kan man jo bare lade være at læse tråden hvis man ikke kan tåle det..
Jeg har valgt helt at melde mig mig ud af denne´lille "karpeverden" af netop samme grund.
Jeg kan udemærket forstå Michael O ikke gider at høre på mere brok over hans person og fiskeri, han har fanget en del flotte fisk og her knækker filmen for folk, andre har fået samme tur, Stolling, Hansen, Grosell er gode eksempler, jeg tror det skyldes overeksponering folk bliver trætte af at høre/se på de samme folk hele tiden.
Mads lider stadig under DK 4 programmerne.
Janteloven har også ramt karpefiskerne, stikker du næsen for langt frem får du hug sådan er det bare..
Har selv måtte tage imod en del slag i diverse forums, gider det ikke mere derfor har jeg valgt at fiske med de personer jeg stoler 100% på ,er ligeglad med hvad andre syntes om mig, bare jeg har det fint med gutterne.
Jeg er blevet utrolig sky og meget lidt snaksalig når jeg møder andre ved vandene, det kan virke en anelse surt ,men det sparer mig for en masse klø ikke at sige noget til nogen.. Sørgeligt men sandt..
Har hørt en masse folk brokke sig over stjålne fisk osv. kender en del fisk i cuppen der er fanget "forkerte" steder, der er noget der ikke passer sammen..:-)Husk at feje foran egen dør..
Tag ud og Fisk, den kolde tid har en tendens til at bringe det værste op i karpefiskere..
Husk der er masser af Gedder og Aborrer der venter på dig..
Tight lines..
Martin Esberg..Tidligere Nielsen..



Afsender: Ole Aaslo
Dato: 26-11-2006 11:45:44
Emne: RE: Forum...
Hej Martin...

Det kan da ikke være meningen at det skal være sådan!?!

Kender rigtig mange som har valgt ikke at deltage i indlæg i forums fordi hver gang de åbner munden, så kommer der et personlig angreb mod deres person

Har også bemærket et par af fiskebillederene er taget so man ikke kan se skiltet "fiskeri forbudt" :-)

Tak for dit indlæg
Ole



Afsender: MARTIN LANGTOFT ESBERG
Dato: 26-11-2006 12:06:54
Emne: RE: Forum...
Hej Ole.
Det er sørgeligt men sandt..
Der er bare nogle der ikke kan klare andre´s succes, det er grimt at man ikke kan unde andre lidt af det gode, det betyder i min verden at man ikke er i balance med sig selv, men det er en anden snak..

Kan huske da jeg var dybt involveret i Eurobait´s, da var det nærmest forbudt at nævne navnet i en sætning, og ja folkene bag DB er med her på siden, det er da naturligt at der er en del reklame for produktet herinde, folk bestemmer selv om det påvirker dem til at købe produktet..

Det er jo gammel debat, for 2 år siden var der ramaskrig på Danske Karpefiskere.dk over det samme, vi må bare acceptere at vi lever i en verden hvor reklamer er en del af hverdagen.

Du kender selv til det Ole, jeg syntes du er en af dem der er rigtig god til at holde det på et plan hvor din film ikke knækker, jeg måtte væk fordi jeg tog det personligt og filmen knækkede til tider.

Jeg er blevet rigtig god til at sortere de brådne kar fra gennem årene, har samtidig misten en del gode fiskevenner fordi jeg ikke turde stole på dem.
Har et rigtigt godt forhold til Mads har arbejdet en del sammen med ham, men vi holder en naturlig afstand fra hinanden en gang imellem, for det er nærmest lig-med ballade hvis man ser os lave noget fiskereleteret sammen,ærgeligt men jeg har accepteret det..

Håber på at det bliver bedre men tror det desværre ikke, der er for meget ballade internt og har været det i for lang tid, vi kan sagtens synge den samme gamle tag jer sammen sang igen og håbe på det bliver bedre denne gang.

Tigt Lines
Martin Esberg.



Afsender: Ryan Jacobsen
Dato: 26-11-2006 12:48:43
Emne: RE: Forum...
Hej Ole.

Jeg giver dig fuldstændig ret. Den seneste tids debatter hører ikke hjemme på sådan et forum. Hvis folk har noget personligt opgør med hinanden så tag den privat, og lad være med at belaste os andre med den slags. Jeg deltog selv i debatten så længe den handlede om fiskecuppen, men stod af da alle de karpekværulanter kom til og begyndte at kaste om sig med beskyldninger, som de alligevel ikke kunne håndtere når der kom dybdegående spørgsmål.

Det er hamrende træls at høre på, man kan selvfølgelig godt sige at vi andre bare kan lade være med at læse dem, men problemet er at disse personer har for vane at smide deres indlæg ind i tråde der har en mere almen interesse, såsom f.eks. dem der berører fiskecuppen. Og derfor bliver vi andre næsten nødt til at gnave os igennem det for at kunne følge med i hvad der sker i den oprindelige debat.

Det vil være fint for mig, hvis personer kunne udelukkes fra forum, og deres indlæg kunne blive slettet. Det er jo også gjort før her på fiskemagasinet når tonen er blevet for hård og personlig. Jeg tror desværre at disse alvidende brokhoveder skræmmer for mange af de seriøse lystfiskere væk. Bare tag et kig tilbage i tiden, og se hvor mange indlæg der har været i de forskellige debatter, det er forsvindende lidt konkret hjælp der har været at hente.

Det vil garanteret give endnu mere ballade når folk bliver udelukket, og indlæg bliver slettet, men på et tidspunkt må det da gå op for dem at de er uønsket herinde, og så holder de sig forhåbentligt væk.

Med venlig hilsen
Ryan



Afsender: Thomas Kragh
Dato: 26-11-2006 12:55:54
Emne: RE: Forum...
Hej ole

Nej det vil ikke kun blive mulighed for en til Fiskecuppen og fiskemagasinet - men dem vi nu finder nødvendige at dele det op i,

Tilmed kan vi flytte enkelte tråde til andre fora... så alle "brok emner" kan flyttes til sin egen kategori... så kan der diskuteres videre der....

Thomas





Afsender: Mads Hussing
Dato: 28-11-2006 20:49:19
Emne: RE: Forum...
Sådanne debatter er noget der kommer og går. Nogle gange så dukker der et emne op som bliver diskuteret helt vildt og stemningen bliver overophedet. Det samme skete nogle år i træk da vi viste udsendelser om bulefiskeri på dk4, og en af de vildeste debatter var for flere år siden da DSF overtalte TV2s tekst-tv til at de skulle overtage fiskesiderne fra Jimmy Pajbjerg. Der kom omkring 150 indlæg på halvandet døgn :-)

Så det er bare med at hoppe op og falde ned på de debatter, men håbe på at nogle af debattørerne bliver hængende og læser med, samt deltager når der sker konstruktive ting.

Mvh
Mads




Afsender: simon agerholm
Dato: 01-12-2006 08:48:11
Emne: RE: Forum...
Hej Lystfiskere !
Jeg havde faktisk overvejet at kaste mig ud i noget medefiskeri -men når jeg ser den ubehagelige tone der anvendes herinde, er det jo lige til at miste lysten (til fiskeri)
Jeg har altid fisket meget efter havørreder, og har modtaget rigtig meget kritik fra enkeltpersoner pga. min fangstmængde (om det har været misundelse eller hvad ved jeg ikke)...
Men ALDRIG har jeg dog set så mange perfide indlæg som i den sidste tid på denne site !!
Det er da pinlig opførsel -og vil (hvis det fortsætter) være døden for dette forum.





Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk