Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:26-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: Fiskemagasinet
Dato: 20-11-2002 12:57:13
Emne: Velkommen
Hej Alle

Jeg vil selvfølgelig gerne byde jer velkommen her i Fiskemagasinets Forum hvor vi diskuterer om alt inden for lystfiskeri

Vi her på Fiskemagasinet har længe ønsket os et Forum hvor der kan diskuteres om alt inden for lystfiskeri. Nu er det her og det er vi selvfølgelig glade for.

Hvis I har kommentarer eller ønsker, så er I meget velkommen til at skrive, men ellers er ordet frit, jeg håber I vil benytte det. Jeg vil gerne endnu engang sige velkommen.

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: martin
Dato: 20-11-2002 21:53:02
Emne: RE: Velkommen
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue]Hej Mads og Finn håber virkelig det her kommer til at køre....Endelig et forum alle kan være med i (du ved hvad jeg mener..DKK...LOL)...Fed ide.
Held og Lykke





Afsender: rj2002
Dato: 20-11-2002 21:57:47
Emne: RE: Velkommen
Fint med et nyt forum. Håber i kan "styre" det.

mvh

rj

PS: Alle kan være med i DKK's forum - hvis de blot er medlem.



Afsender: Gæst_martin
Dato: 20-11-2002 22:10:20
Emne: RE: Velkommen
Sorry rj ,jeg glemte mit navn man skulle jo nødig være anonym...



Afsender: rj2002
Dato: 20-11-2002 23:54:28
Emne: RE: Velkommen
Hej Martin

Det kan selvfølgelig diskuteres om hele siden skulle være åben.

Foreningen har valgt at der kun skal være delvis adgang til siden for ikke-medlemmer, og det virker fint.

Hjemmesiden er en del af tilbuddet til kommende medlemmer, på linje med fællesindkøbet og bladet. Skulle man så også til at sende bladet ud til alle karpefiskere og tilbyde alle at købe ind ved fællesindkøbet? Hjemmesiden er et medlemstilbud.

Fordelen ved en lukket side er at vi slipper for de mudderkastninger der har været tidligere. Jeg er spændt på om de dukker op igen i dette forum, faktisk er det noget af det jeg frygter lidt.

mvh

rj



Afsender: Mads Hussing
Dato: 21-11-2002 08:04:10
Emne: RE: Velkommen
Hej

Jeg kan godt se to aspekter i denne sag. Netop den at hjemmesiden er et tilbud til medlemmer. Men det "tilbud" kan mange medlemmer få andre steder, her kan vi jo også diskutere om karpefiskeri, opførsel ved vandene etc.

Fællesindkøbet og bladet er noget de har, som der formentlig ikke er nogen der vil gøre efter.

Hjemmesider bliver også tit brugt til at tiltrække nye medlemmer, da det er en meget billig form for reklame, der kommer ud til alle. Derfor synes jeg for foreningens egen skyld, at man burde åbne det meste af siden, måske det hele.

Mads H



Afsender: Mads Hussing
Dato: 21-11-2002 08:17:29
Emne: RE: Velkommen
Hej igen

Med hensyn til mudderkastning, så er vi heldigvis to, der sidder ved vores skærme hele tiden og kan "styre" debatten. Det er jo ikke fordi at vi tager indlæg ud hvor der står "sgu" eller andre uskyldige bandeord i, men er der grove personangreb, ulovligheder, injurier, racisme eller andet så kan vi heldigvis skride ind.

Mads H




Afsender: rj2002
Dato: 21-11-2002 12:58:12
Emne: RE: Velkommen
Hej Mads

"Jeg kan godt se to aspekter i denne sag. Netop den at hjemmesiden er et tilbud til medlemmer. Men det "tilbud" kan mange medlemmer få andre steder, her kan vi jo også diskutere om karpefiskeri, opførsel ved vandene etc. "

Svar: Det mener vi i foreningen naturligvis ikke. Ingen andre sider tilbyder det samme som vi gør. Selvfølgelig findes der andre sider hvor folk debaterer, men p.t. er der ingen steder hvor der er så meget karperelateret debat som hos DKK.

"Hjemmesider bliver også tit brugt til at tiltrække nye medlemmer, da det er en meget billig form for reklame, der kommer ud til alle. Derfor synes jeg for foreningens egen skyld, at man burde åbne det meste af siden, måske det hele."

Svar: Hjemmesiden bliver ikke direkte brugt til at tiltrække medlemmer. Hjemmesiden er i dag et af det største aktiver i foreningen, et aktiv som en del medlemmer melder sig ind for at kunne bruge. Af samme grund ville vi skyde os selv i foden ved at åbne for alle, da vi ville miste medlemmer på den konto.

mvh

rj2002

Det skal lige siges at jeg intet har med bestyrelsen i DKK at gøre, og derfor er ovenstående kun min holdning, og således ikke nødvendigvis foreningens mening.





Afsender: martin
Dato: 22-11-2002 17:12:28
Emne: RE: Velkommen
Hej RJ.
Jeg håber da heller ikke vi skal til at kaste med mudder, og det er heller ikke meningen med dette indlæg...
Det er en intern joke mellem Mads og jeg.
Det jeg mener er at DKK er lukket land for ikke medlemmer, og det er da ok,men i vedtægterne står der det er en interesseorg for karpefiskere, og man burde måske åbne dele af siden for de interesserede.
Jeg er ikke selv medlem, har været, men bliver det aldrig igen ,kun af den simple årsag at de ikke kan tilbyde mig noget.
Når man kigger på Holland, og ser hvor mange karpeforeninger der er om budet, og ser hvad de kan tilbyde ,finder man hurtigt ud af at konkurrencen er meget større, der burde måske være et alternativ til DKK herhjemme???
I Holland står de mange foreninger bag udsætninger i større søer, det er så vidt jeg er informeret ikke blevet kopieret herhjemme endnu.
Jo man snakker om et DKK vand som snart er på benene, det er da fedt for medlemmerne, men der ligger et kæmpe potientiale i mange af de større søer, hvis DKK kunne stå bag udsætninger her, var jeg medlem det er sikkert.
Dette var begrundelsen for jeg ikke er medlem, det er ikke et offenligt angreb på DKK, det er bare ting man burde overveje...

MVH
Martin.



Afsender: rj2002
Dato: 23-11-2002 01:48:36
Emne: RE: Velkommen
Hej Martin

Jeg anerkender dine synspunkter. Der er dog nogle småting der ikke hænger sammen.

DKK ville frygteligt gerne sætte fisk ud i vande rundt om i DK, men problemet er at de ikke må. Dvs. uanset hvor mange karpe-foreninger der er, så bliver det altså ikke bedre. Der er helt sikkert et stort potentiale i de store søer, men sålænge lovgivningen er som den er, så sætter DKK ikke fisk ud.

Faktisk er dele af hjemmesiden også åben for offentligheden. Sandsynligvis en alt for lille del efter jeres mening, men faktum er at vi har en del betalende medlemmer der kun er medlem pga. denne side. Skulle vi miste disse betalende medlemmer til fordel et øget antal besøgende? Desuden er det befriende at kunne debattere emner internt i foreningen, uden at andre blander sig i interne forhold. Dette har hidtil været standarden bortset fra en enkelt debat, hvor der sneg sig et par uvedkommende ind.

Mht. et alternativ til DKK, så vil jeg personligt hilse ethvert initiativ velkomment, der kan bidrage til udbredelsen og forståelsen af karpefiskeriet i DK. Dog skal man have i tankerne at der ikke er specielt mange karperfiskere i DK i forhold til Holland, som du selv nævner. Hvorvidt en anden interesseorganisation vil have større succes mht. karpeudsætninger, så tvivler jeg på det, da der efter mit vidende ikke er blevet givet tilladelse til karpeudsætninger siden midt i 90'erne, uanset hvem der har søgt.

mvh

rj

PS: Igen er det mine egne holdninger og ikke nødvendigvis DKK's officielle holdning jeg giver udtryk for.





Afsender: martin
Dato: 23-11-2002 10:51:30
Emne: RE: Velkommen
Hej rj..

Det kunne jo være fedt med flere foreninger, jeg tænker på om flere foreninger ikke kunne lægge et større pres på myndighederne(tro kan flytte bjerge). LOL..
Med hensyn til den enkelte debat var det vist mig der satte det igang, jeg mente bare manden skulle have lov at forsvare sig ,han havde ikke fået sit log in endnu, han er medlem.....Sorry...
Og det er mudderkastning af allerhøjeste karat,han havde ikke en ærlig chance i denne debat.
Men det var rart at høre du delte de fleste af mine synspunkter, så skal vi bare have alle andre med, så kan det måske lade sig gøre en dag,det ville jo tage en masse pres fra andre vande.



Afsender: rj2002
Dato: 23-11-2002 11:23:30
Emne: RE: Velkommen
Hej Martin

"Mudderkastning" er anonyme indlæg, der i urimelig grad nedgør eller mistænkeliggør en navngiven person.

I den pågældene sag er der hverken urimelige, nedgørende eller mistænkeliggørende indlæg om en navngiven person. De medlemmer der har deltaget i et arrangement, skal vel også have lov til at diskutere det, uden arrangøren blander sig og kommer med et dårligt forsøg på at redde sit eget skind.

"Din ven" er sjovt nok stadig ikke medlem, hvorfor jeg anser det som en fjollet undskyldning for at "bryde ind" på en privat organisations hjemmeside.




Afsender: Mads
Dato: 23-11-2002 12:15:42
Emne: RE: Velkommen
Hej Alle

Jeg har taget mig den frihed at flytte denne debat under et emne der måske er mere passende end "Velkommen".

Håber det er ok

Mads



Afsender: martin
Dato: 23-11-2002 13:02:29
Emne: RE: Velkommen
Hej RJ..

Jeg kan så bekræfte 100% han er medlem, men har som så mange andre ikke fået sit log in.
Hvis du ikke kalder div. indlæg på jeres side nedladende, så ved jeg ikke hvad der er nedladende, jeg var selv med i konkurrencen og syntes også der var mange ting der var for dårlige, jeg konfronterede selv arrangøren som den eneste.
Jeres forum er lukket land, hvordan skal han kunne gøre rede for hvad der er sket???
Ja der var en venlig mand fra DKK der tilbød at hjælpe, så folk kunne få en forklaring,og det havde de vel egentlig også krav på at få, forklaringen kunne ikke gives på præmiedagen ,da arrangøren skulle til udlandet og ikke var tilstede, så er det vel rimeligt at han giver den i det forum den diskuteres, og hvor han er medlem ,uden et log in...



Afsender: rj2002
Dato: 23-11-2002 14:56:17
Emne: RE: Velkommen
Hej Martin

"Jeg kan så bekræfte 100% han er medlem, men har som så mange andre ikke fået sit log in."

Svar: Jeg er ved at undersøge sagen, indtil da kan jeg ikke kommentere det.

"Hvis du ikke kalder div. indlæg på jeres side nedladende, så ved jeg ikke hvad der er nedladende, jeg var selv med i konkurrencen og syntes også der var mange ting der var for dårlige, jeg konfronterede selv arrangøren som den eneste."

Svar: Kald det hvad du vil. Du er den eneste der indtil nu har brokket sig over tråden. At deltagerne vælger at diskutere det med DKK uden om arrangøren kan jeg ikke se noget problem i, og vel ikke noget vi i DKK skal stå til regnskab for.

"Jeres forum er lukket land, hvordan skal han kunne gøre rede for hvad der er sket???"

Svar: Sende et genmæle til DKK, offentliggøre sin egen version på sin egen hjemmeside, selv kontakte deltagerne og forklare dem sagens rette sammenhæng. Mulighederne er mange.

"Ja der var en venlig mand fra DKK der tilbød at hjælpe"

Kommentar: Den "venlige" mand har fået en påtale for at låne sig login ud. Et login er personligt og må således ikke lånes ud.

"Ja der var en venlig mand fra DKK der tilbød at hjælpe, så folk kunne få en forklaring,og det havde de vel egentlig også krav på at få, forklaringen kunne ikke gives på præmiedagen ,da arrangøren skulle til udlandet og ikke var tilstede, så er det vel rimeligt at han giver den i det forum den diskuteres, og hvor han er medlem ,uden et log in... "

Svar: Vi kan hurtigt blive enige om at deltagerne skulle have en forklaring, vi er bare ikke enige om måden den blev givet på. Som tidligere skrevet havde arrangøren masser af andre muligheder for at komme med sine synspunkter uden at misbruge et login til DKK's hjemmeside.

Igen begynder debatten at slå over til at være et internt anliggende for DKK, hvorfor jeg ikke besvarer yderligere kommentarer her. Brug evt. min pm, hvis det er bydende nødvendigt.

rj

PS: Alt dette er mine personlige meninger, indtryk og holdninger. Det er således ikke nødvendigvis DKK's officielle.





Afsender: js2002
Dato: 25-11-2002 12:56:55
Emne: RE: Velkommen
Jeg deltog selv i søndersø cup og sandheden er aldrig kommet frem! ikke engang da Mads lånte et login og forsvarede sig.
Jeg ved ikke hvordan han fik "købt" de deltagere som pludselig skiftede mening, men sandheden er at det som indtil videre er offentliggjordt ikke er sandheden! - er et ikke tilfældet kender Mads ikke selv sandheden endu!

Jeg ser det som et desperat forsøg på at redde sin egen røv efter en konkurrence som gik helt på røven for at sige det lige ud!
Dårligere arrangement har man aldrig hørt tale om, der var jo ikke tjek på en skid, og er der heller aldrig kommet, defor trak så mange deltagere sig fra konkurrencen.

Om DKK's forum skal være offentligt: Nej! aldrig! - men om DKK's website skal have nye tiltag som er offentlig tilgængelig - kan man jo se tiden an med.

Det vil være således, og det vil man også erfare gennem dette offentlige forum, at mange debatter og oplysninger aldrig vil komme på tale i et offentligt forum - for det ønsker de fleste karpefiskere ikke at dele med alle - sårn er stilen bare i karpemiljøet og det vil den blive ved med at være.
Se på snakken i udlandet hvor man er tusinder afkarpefiskere og har været det næsten førend vi i danmark lærte at stave til ørred - her finder man heller ikke rigtig noget offentligt hvor folk diskutere deres hobby i detaljer. Det ligger bare ikke til karpefiskeri at lave kronborgpynt forhold i vores niche...



Afsender: Mads Hussing
Dato: 25-11-2002 13:22:24
Emne: RE: Velkommen
Hej

Jeg ved ikke om sandheden er kommet frem, det ved jeg heller ikke om det nogensinde gør. For det der er nogens sandhed er ikke nogen andres sandhed, og hvem skal jeg tro på? Det er sgu svært når man ikke har været der. Det er rigtigt som du skrev at jeg lånte et login, og det er så fordi jeg ikke kan få et, og da jeg skrev inde på forummet dengang, der bad jeg også om et nyt login, men intet er sket.

At jeg skulle have købt nogle deltagere forstår jeg godt at du skriver i anførselstegn, for det er simpelthen for langt ude, og ikke værd at spilde krudt på..

At der ikke var tjek på noget kan diskuteres. Der var foregået nøjagtig de samme forberedelser som i de foregående år, så om det er fordi at dem der deltog ikke havde respekt for dem der var så venlige at hjælpe mig, da jeg skulle til Irland, eller det var en flok "brokkerøve" der deltog, den sandhed kommer heller aldrig frem.

At (vi) karpefiskere ikke udstiller os selv, synes jeg er lidt humoristisk, de ferske sider i Fiskeavisen fylder da temmelig meget, og der er da temmelig mange karper i blandt. Nogle vil ihvertfald gerne udstille sin fangst.

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: js2002
Dato: 25-11-2002 13:58:06
Emne: RE: Velkommen
Jeg tror nu bestemt at du har hørt sandheden og at den er kommet frem, men hvilken af de mange udgaver som du kan stole på er i dette tilfælde umuligt for dig at træffe det rigtige valg. Hvilket er det som irretere mig lidt!

Om du skulle have "købt" deltagere mener jeg ikke at er spild af tid, for jeg er som sagt i tvivl da jeg ikke forstår udfaldet kontra hvad jeg selv oplevede til den konkurrence. Enten kender du ikke sandheden, altså der blevet "løjet" for dig, eller også er der "forhandlet" en løsning på debatten.

Det er min egen interesse da jeg syntes at Søndersø cup er et fantastisk godt intiativ og at det faktisk er / var et rigtig godt arragement, trods at det endte i kaos, og jeg vil rigtig gerne have at det bliver gentaget med succes som jeg har indtryk af de foregående har været.

Mht login på www.danskekarpefiskere.dk - hvis du er medlem og ikke har modtaget dit login, skal du da rette henvendelse til bestyrrelsen og gøre dem opmærksom på dette, for alle medlemmer SKAL have et udleveret!

Når jeg siger at der ikke var tjek på noget, så er det slet ikke alt det indledende arbejde som er gjort inden arragementet men på selve arrangementet - eller ikke enden på debatten for det er muligvis blevet sløret for dig...

Du misforstår mig lidt mht "offentligtforum" - for du ved lige så godt som jeg hvor svært det er at være my i karpefiskeri og hvor tæt oplynsninger bliver tæt ind til kroppen - selv når man møder en med erfaring ved et givent vand! - For at få de her erfarenede karpefiskere til bare at komme med lidt information er det indti videre et must at et internet forum er lukket - ellers kommer de ikke med oplydsninger og svar på nybegynderens spørgsmål - desværre - men det kan jo være det kommer en dag...



Afsender: Mads Hussing
Dato: 25-11-2002 14:13:52
Emne: RE: Velkommen
Sandheden har jeg garanteret hørt, men da sandheden er subjektiv, så har jeg hørt forskellige menneskers sandheder.

Du må meget gerne skrive til mig på e-mail eller i en PB (privat besked) om dine oplevelser.

Der er ikke blevet forhandlet noget om debatten, den må køre sin gang, jeg er blevet ringet op af de to der hjalp mig, og en af deltagerne, der ville forklare det fra hans synspunkt. Der er ikke andre der har kontaktet mig med oplysninger derude fra.

Jeg er glad for at du synes at Søndersø-konkurrencen er et godt initiativ, det kan da være at det fortsætter.

Jeg har rettet henvendelse flere gange om det login, det er efterhånden opgivet. Der har åbenbart ikke været tid til at sende det til mig.

Jeg forstår godt dine kommentarer med hensyn til at karpefiskere gerne vil holde deres vande en smule hemmelige, men er der virkelig så mange der er hemmelige mere??? Eller er det bare fordi at jeg havde min første tur efter karper for over 10 år siden, og derfor har været i "karpemiljøet" i en del år?

Jeg synes da man kan finde temmelig udførlige lister med karpevande både på Fiskemagasinet, men også på Kenths side, se listen over de karpevande han har offentliggjort her:

http://www.carphunters.suite.dk/frameset2.htm

Så derfor tror jeg, som du også lægger op til sidst i dit indlæg at det lukkede ikke er kommet for at blive. Det er ihvertfald blevet mange gange mere åbent i løbet af de sidste 10 år, og bestemt også i de sidste 5 år.

Det startede måske da Kenth offentliggjorde en masse vande i sit blad, derefter var der jo ikke mange hemmelige søer tilbage.

Mange hilsner

Mads Hussing




Afsender: js2002
Dato: 25-11-2002 14:36:16
Emne: RE: Velkommen
Du har ret i at det er til at finde vande, og Kenth har virkelig rykket ved karpemiljøet ved at gøre det, og det er jeg meget glad for, for ellers havde jeg virkelig været på den.
Men han blev også meget upopulær på at gøre det, noget jeg efterhånden mener "man" har vænnet sig til, så det var selvfølgelig et stort skirdt!
men derfra og så til at få up to date oplysninger og fif's om karpescenen herhjemme er noget andet og lidt svære at få fat i som begynder, hvilket eks. kenth's side også lider kraftigt under, han påtaler det jo selv i sin "startside" mange gange hvor han efterspørger oplysninger!
At få nerven i dansk karpefiskeri offentlig kræver langt større arbejde end at offentliggøre en række vande. Danskekarpefiskere forsøger nu i første omgang at få en kommunikation igang, åbnet op, via et lukket forum for at vænne folk til tanken om lidt mere åbenhed og man kan kun håbe på at karpefiskerne med tiden vil dele disse oplysninger offentlig - men som sagt et skridt ad gangen, og Kenth tog måske det første...
Vil man snakke karper nu og de næste par år tror jeg ikke på at det kommer til at foregå i et åbent forum, bare det at få folk til at snakke i et forenings forum er en prøvelse i sig selv. Men nettet bliver sikkert brugt flittigt til karpesnak men disse forummer har man ikke enang adgang til i lukket form gennem en forening - her skal man være med i "kliken"! og det er det vi prøver på at komme over med vores lukkede forum!



Afsender: Mads Hussing
Dato: 25-11-2002 14:47:49
Emne: RE: Velkommen
Han blev især upopulær hos de allerøverst placerede i netop Danske Karpefiskere dengang. Der var han godt nok ikke populær, da han afslørede en masse vande. Dengang gik man ikke ind for åbenhed, ihvertfald ikke officielt, hos Danske Karpefiskere. Det er godt at den politik er ændret.

Ellers er jeg enig i dine betragtninger at man snakker selvfølgelig mere, jo færre der kan høre. Nu har jeg ikke selv fulgt debatten, pga de tidligere omtalte login problemer, så derfor kan jeg ikke vurdere, om det forholder sig sådan.

Jeg håber at det hele går i retning af åbenhed, og det lyder som om vi er enige i den betragtning.

Mange hilsner

Mads







Afsender: martin
Dato: 26-11-2002 16:31:05
Emne: RE: Velkommen
Kære js2002.

Når du skriver købt deltagerne, bliver jeg sq harm!!!
Jeg var selv en af de 8 der trak sig, men blev senere klar over, at jeg havde beskyldt Andreas for nogle ting, han ikke havde noget med at gøre.
Jeg sendte efterfølgende en undskyldning til ham, som han offenliggjorde på jeres hjemmeside,er det det du kalder at skifte mening???
Hvis Js står for det som jeg tror det gør, har jeg kun et par spørgsmål..
Hvis du er/var så utilfreds med konkurrencen hvorfor valgte du så ikke at trække dig, var din fisk fanget på fodring fra båd?? ærligt svar.
Hvis den var hvorfor trak du dig så ikke fra konkurrencen?
Jeg trak mig fordi jeg mente dommerne havde snydt, med bla. fodring, og mente at hvis jeg trak mig for at have fodret med kasterør, ville de blive nødt til at trække alle fisk ud, der var fodret til.




Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk