Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:19-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: martin
Dato: 26-11-2002 21:27:25
Emne: Karpesnak
Da karpetrådene i forummet har fået mange op af stolene, har jeg et enkelt spørgsmål....
Har du et godt bud på hvilke søer der kunne give gode fisk, eller godt fiskeri næste år????



Afsender: Gert
Dato: 27-11-2002 15:00:45
Emne: RE: Karpesnak
Man plejer jo at sige "Store agn - store fisk"

Jeg tror at jeg i år vil prøve at fiske med større agn. Jeg mener at en karpe på 10 kg. jo uden problemer kan tage en 26-30 mm. Det kan en 5 kilos også. Det virker som om at der er lidt angst over for de store agn og ikke fordi jeg tror man må lave reklame herinde, men Mads Hussing er nok ikke så ked af det, da det er hans egne boilies. Det er euro baits der laver store boilies, jeg har set dem på www.eurobaits.dk, og dem (eller nogle hjemmerullede store boilies) tror jeg at jeg vil satse på til næste år.

Mit bud på næste års karpesæson

MVH

Gert




Afsender: martin
Dato: 27-11-2002 15:58:11
Emne: RE: Karpesnak
Jeg tror da også selv meget på de store søer, og de har da også givet mange fisk over 10 kg i år.
Jeg har da også en plan om at næste år skal jeg prøve Furesøen, jeg har flere gange set fisk trække ved fiskebæk.
Derimod har jeg ikke tænkt mig at pille meget ved str. af mine boilies, jeg har haft meget glæde af både 16mm og 20mm i år, men mest 16mm (de har tit været øverst på fiskenes ønskeliste) de steder jeg har fisket meget har jeg fanget mest på 16mm, og jeg har ellers gjordt alt for at få dem til at tage 20mm.
Jeg er personligt ikke angst for store agn, men de små agn serveres bedre for fiskene, det er min erfaring, og specielt steder hvor fiskene har set alt feks. Gulbjerg Mose, der har jeg haft rigtigt godt fiskeri med 16mm boilies eller partikler.

Martin Nielsen



Afsender: Anders
Dato: 02-12-2002 11:02:18
Emne: RE: Karpesnak
Store agn, eller store søer. Jeg synes at vanetænkningen desværre er hos mange karpefiskere, og det fænomen der kendes fra P&T-vande også regerer inden for karpefiskeriet.

Hvis der er meldinger fra et vand, så sætter alle sig der, kommer der så meldinger fra et andet vand er det så det der er overfyldt. Det var vildest for ca. 5 år siden, da Gulbjerg Mose, lige pludselig var alles yndlingsvand. jeg observerede 14 karpefiskere der skulle overnatte på en ganske almindelig tirsdag aften. Hvordan har det så ikke set ud i weekenden???

Efter at have fisket nogle år i Skuldelev inden den blev opdaget af alle karpefiskere, var det også lidt sørgeligt at se at der var karpefiskere rundt om hele den sø i lang tid. Den blev simpelthen overfisket.

Det er det der er problemet ved at vi fisker i de små søer, for der skal godt nok mange karpefiskere til at Furesøen bliver overfisket. Derfor burde der sættes gang i foreningerne omkring Furesøen, evt. også Danske Karpefiskere for at komme igang med at udbygge bestanden af karper i Furesøen.

venlig hilsen

Anders



Afsender: Gæst_rj2002
Dato: 02-12-2002 17:39:59
Emne: RE: Karpesnak
En af grundene til at der ikke sættes karper ud i furesøen er at man ikke må.

Af samme grund sættes der ikke sandart ud i søen.

mvh

rj2002



Afsender: Jørgen
Dato: 03-12-2002 12:39:17
Emne: RE: Karpesnak
Tendensen har nemlig været at man samler sig i små-grupper, det er selvfølgelig også fint, men vi har et fælles mål, som ingen arbejder for i øjeblikket, nemlig at få sat karper ud der hvor det er forsvarligt.

Det er rigtig ærgerligt, men sådan er situationen. Jeg tror at Fiskeringen er noget karpeinteresseret,det var da på grund af Fiskeringen at bredfiskeriet blev åbnet i Søndersø i Værløse. Derfor kan det da være at Fiskeringen vil gøre noget ved det, det er da værd at prøve.

Med venlig hilsen

Jørgen



Afsender: Anders
Dato: 03-12-2002 13:12:49
Emne: RE: Karpesnak
Hvad med at høre Danske Karpefiskere om de vil nedsætte et udvalg for alle interesserede, der skal sætte sig ind i reglerne vedrørende udsætning? Derefter skal de, i samarbejde med de foreninger der er positive, arbejde for at der skal udsættes karper i så mange søer som muligt.

Jeg ved godt det ikke direkte står i DKKs formålsparagraf at de skal kæmpe for udsætninger, men hvis ikke de vil kæmpe for det, hvem fanden vil så?

Venlig hilsen

Anders

Anders



Afsender: Jakob
Dato: 03-12-2002 15:41:45
Emne: RE: Karpesnak
Jeg ved ikke rigtigt om det ikke kan tolkes som en af Danske Karpefiskeres formål:
§ 2.1 Foreningens formål er følgende:
- At fremme forståelsen for karpefiskeriet.
- At fremme forståelsen for genudsætning af karper.
- At udbrede kendskabet til karpen og karpefiskeriet.
- At fremme god behandling af karper.
- At afholde møder for medlemmerne.
- At udgive tidsskriftet "Karpen".
- At rådgive og hjælpe medlemmerne med karpeudsætninger.
- At rådgive medlemmerne i andre sager indenfor karpefiskeri.

Hvis der kan skaffes tilladelse til udsætning af karper i Søndersø og Gentofte sø, så skulle det også kunne lade sig gøre andre steder!

Jeg har foreslået det flere gange for foreningen, at prøve at arbejde for udsætninger, men hvis der skal ske noget skal man vist selv deltage som bestyrelsesmedlem for at man bliver hørt. DKK er igang men at få de nødvendige tilladelser til at starte en dagkort-karpevand, hvilket jeg mener er et glimrende iniatiativ, men jeg mener bare at en forening med over 300 medlemmer burde kunne komme meget videre end at starte et lille karpevand hvor der er plads til 4 karpefiskere........

Jakob



Afsender: martin
Dato: 03-12-2002 20:10:02
Emne: RE: Karpesnak
Et sted skal de jo starte, men det kunne være rart med opbakning fra DKK.
Formålet med dette her må være at samle så mange foreninger som muligt, og derefter finde søer i deres lokalområde feks. nordsjælland.
Det bliver et kæmpe arbejde, for det skal også dreje sig om andre regioner, men jo flere vi er jo bedre, på et eller andet tidspunkt skal det nok ske...
Det er her DKK skal komme ind i billedet, det er den eneste disiderede karpeforening, og med mere end 300 medlemmer har de altså noget at sige.

Martin Nielsen

Det er fedt der er så meget opbakning om emnet...



Afsender: Mads Hussing
Dato: 04-12-2002 11:52:59
Emne: RE: Karpesnak
Lige en tilføjelse

Jeg har skrevet direkte til Martin og opfordret ham til at sætte sig i spidsen for det her.

Det er ikke fordi vi skal drive politik her på Fiskemagasinet, eller skal konkurrere med nogle foreninger. Det er simpelthen fordi vi skal prøve at forbedre forholdene for lystfiskere, i dette tilfælde karpefiskere. Ognår det virker som om der ikke bliver taget affære fra de etablerede foreninger, så må der private initiativer til.

Men vi søger så meget indflydelse som alle andre interessenter vil, især Danske Karpefiskere, da de er dette områdes eneste og største landsforbund.

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: martin
Dato: 04-12-2002 17:13:03
Emne: RE: Karpesnak
INFORMATION TIL ALLE INTERESSEREDE

Jeg har taget imod opfordringen fra Mads.
Vi er ved at sætte de sidste ting på plads og der vil komme et link til foreningen her på siden.
Der vil blive tale om en forening, og man vil kunne læse om formål og vedtægter under link´et
Det vil komme til at koste meget lidt at være med, og jeg understreger meget lidt.
Grunden til at det bliver en forening er at vi kan søge div. tilskud til at sende breve osv.
Vi mangler et navn, har du en god ide, og er du interesseret i at være med til at kæmpe for karpeudsætninger i Danmark,kan du sende en mail til mig på fiskeri@fritid.tele.dk

Vi håber på bred opbakning fra alle karpefiskere,vi må huske det kommer os selv tilgode.

Med venlig hilsen

Martin Nielsen







Afsender: Mads Hussing
Dato: 07-12-2002 14:09:01
Emne: RE: Karpesnak
Hej Alle

Så har foreningen fået sin egen hjemmeside. Martin har spurgt om jeg ville være med til at lave den, og det er blevet en gratisløsning her på fiskemagasinet.dk, som alle andre foreninger også kan få.

Se her:

http://www.fiskemagasinet.dk/fdk/

Her kan du se hvilke vedtægter der er lagt op til, og du kan selv udskrive flyers, som du måske kan få din lokale grejhandler til at dele ud.

FORENINGEN BLIVER IKKE STARTET ALLIGEVEL, SOM DET FREMGÅR AF DE SIDSTE INDLÆG I DENNE TRÅD, SÅ HJEMMESIDE-ADRESSEN BLIVER SLETTET, OG DER STÅR DERFOR IKKE NOGET PÅ DEN SIDE.

Mange hilsner

Mads Hussing



<!--EDIT|Mads Hussing|7. Dec 2002, 14:40-->







Afsender: Gæst_rj2002
Dato: 07-12-2002 14:22:29
Emne: RE: Karpesnak
Er oplægget ikke lidt tyndt??

Der står ingenting på de sider, udover at folk skal betale 50 kr p.a for at være med.

Hvilke vande ville det f.eks. være oplagt at starte med??

På hvilken måde støtter eurobaits foreningen?? Kontanter, hjemmesideplads (nå nej - det har du jo selv skrevet er gratis), præmier etc.?



Afsender: Mads Hussing
Dato: 07-12-2002 15:28:01
Emne: RE: Karpesnak
Lad mig lige slå fast at jeg på ingen måde kommer til at være med i denne forening organisatorisk. Den kører uden om undertegnede, men jeg har tilbudt at få lavet en side, hvor de efterhånden kan få alt deres materiale på.

Hør nu her - Vi snakker om en forening der ikke er startet endnu, og så skulle oplægget være lidt tyndt! Hold nu op - giv det en chance. Der er heldigvis mange andre i Danske Karpefiskere der så vidt jeg har hørt, har taget godt imod foreningen, og der er også givet lov til at skrive lidt om det på Danske Karpefiskeres hjemmeside.

EuroBaits støtter foreningen økonomisk, ved at tilbyde at trykke disse flyers og sende dem ud til de forretninger, som også har taget godt imod dette initiativ. Derudover er det da sikkert at der kan være præmier til nogle tiltag der er i foreningen, ligesom EuroBaits har givet præmier til de andre karpekonkurrencearrangører der har spurgt, eksempelvis til en karpekonkurrence der blev holdt her i sensommeren i Nordjylland.

Når de første møder er holdt så kommer der nok en masse med vande, metoder etc.

De 50,- om året du hentyder til er jeg ikke sikker på at jeg kan se nogle steder. Der er, igen, så vidt jeg ved ikke aftalt noget kontingent, så det skulle heller ikke stå noget sted. Det skal i givet fald rettes.

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: martin
Dato: 08-12-2002 12:36:59
Emne: RE: Karpesnak
Lad os nu lige stikke en finger i jorden,og lade foreningen komme på benene.
Det virker jo nærmest som om, man bare skal brokke sig over alt ,der bliver skrevet i dette forum af visse personer. Personligt vil jeg da gerne takke Eurobaits og fiskemagasinet for støtten til det her projekt ,ligesom jeg gerne vil takke alle grejbutikker der har hilst det velkommen.



Afsender: Gæst_rj2002
Dato: 08-12-2002 13:52:10
Emne: RE: Karpesnak
Brok og brok - det kan vel diskuteres.

Er det virkelig så svært at svare på et ganske simpelt spørgsmål:

Hvor ville i gerne sætte fisk ud, såfremt tilladelser og fisk var på plads.?

Jeg er langt fra den eneste der finder dette spørgsmål yderst interessant, faktisk alle jeg har snakket med har sagt nøjagtigt det samme.

Derfor mener jeg stadig at oplægget er tyndt, når dem der skal grundlægge foreningen ikke kan svare på hvad de helt konkret mener skal ske.








Afsender: Mads Hussing
Dato: 08-12-2002 14:30:47
Emne: RE: Karpesnak
Der står i forslaget til vedtægterne:

"2. At ændre udsætningspolitikken, således at der sættes karper ud i så mange søer det er forsvarligt."

Det besvarer vel spørgsmålet om hvor foreningen gerne vil sætte karper ud. Alle steder hvor det er forsvarligt.

Mere konkrete søer har jeg ikke hørt om, men mon ikke nogle af de helt store søer, eksempelvis Furesøen er oplagt at gå igang med. Der er jo også Esrum sø, ligesom der er mange halv- og helstore jyske søer.

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: Gæst_rj2002
Dato: 08-12-2002 15:08:03
Emne: RE: Karpesnak
Tak for svaret.

Jeg havde godt læst paragraffen, men synes ikke at den kommer med noget konkret svar. Det gjorde du så efterfølgende, hvilket er fint.





Afsender: Mads Hussing
Dato: 08-12-2002 15:16:28
Emne: RE: Karpesnak
Selv tak. Jeg må sige at hvis jeg sad med i denne forening, så ville jeg klart koncentrere mig om de store søer. Det vil forhåbentlig tage det kæmpe pres, der er på de små søer, især i Nordsjælland, hvor det er helt vildt.

Det skal ikke lyde som om jeg overhovedet ikke snakker med Martin, som er i spidsen for denne forening, så det er klart at han hører mine synspunkter, og jeg håber selvfølgelig at de kan følge mig i mine tanker.

Tænk hvis både Furesøen og Esrum sø havde en fornuftig karpebestand, der ville jo kunne være uanede mængder af karpefiskere der. Det ville efter min mening være rigtig godt. Det ville gøre meget for det sjællandske karpefiskeri.

Det skal selvfølgelig ikke kun handle om Sjælland, det samme skal naturligvis gøre sig gældende i Jylland, men herovre i Jylland er man lidt mere vant til at fiske i nogle af de store søer.

Mange hilsner

Mads Hussing







Afsender: martin
Dato: 08-12-2002 17:16:27
Emne: RE: Karpesnak
Når foreningen er helt på plads, så kan vi snakke om hvor der skal sættes fisk ud, men de sidste ting med kommunen skal lige falde helt på plads.
Vi så allerhelst at foreningen er betalingsfri, men det kan give problemer med div. tilskud, så derfor har jeg anført at det vil koste meget lidt at være med, hvis det kommer til at koste noget , er det ikke mere end hvad prisen er for at poste breve til medlemmer osv.
Vi er meget åbne for forslag til evt. udsætninger, meld jer ind så får i selv indflydelse på hvad der skal ske, på det første møde vil en masse ting blive afgjordt.

MVH

Martin Nielsen..



Afsender: martin
Dato: 08-12-2002 20:19:02
Emne: RE: Karpesnak
Jeg er blevet ringet op af flere medlemmer fra DKK ,som jeg kender personligt.
Det lader til at visse personer fra DKK, igen har valgt at trække diskussionen ind i et lukket forum.....Det er for lamt gutter, hvis i har nogen spørgsmål til mig , er jeg lige her.
Det virker som om i ikke kan lide at snakke i dette forum.
Jeg kender kun en fra DKK som har valgt at benytte begge sider, det tager jeg hatten af for ( rj2002).
Jeg kan ikke se jeres problem, hvis DKK sammensætter et udvalg, og vi arbejder sammen, har vi vel stadig jeres 300 medlemmer i ryggen, hvis i brænder så meget for at sætte fisk ud,kan i vel samarbejde med en anden forening, og 2 uafhængige foreninger arbejder vel bredere en 1.
Det er da sjovt at DKK nu er villige til at arbejde for udsætninger....Hmm hvem mon har sat disse tanker igang????
Og til slut en lille opfordring til Jesper Strømstød, at du siger en ting og skriver en anden ,er vel det man på dansk kalder dobbeltmoralsk, du er velkommen til at kontakte mig her, jeg ville ønske jeg kunne svare på alle de spørgsmål du åbenbart har stillet på DKK´s hjemmeside, de fleste af dem var vist rettet mod mig og ikke Mads.
Behøver man at være medlem af DKK for at opnå sine mål??.
Gider man ikke at mænge sig med størstedelen af danske karpefiskere, fordi man ikke er medlem???
Hvem gider egentlig at diskutere personer, der ikke har mulighed for at forsvare sig ,i et lukket forum?????
Har DKK nu erhvervet sig monopol på dansk karpefiskeri og diskussioner herom?????

MVH

Martin Nielsen.

PS. Det var da en sød tanke at lade fiskemagasinet eller eurobaits sponsere et medlemsskab, de er ikke min personlige sponsor, men foreningens...Og tak for det..















Afsender: Mads Hussing
Dato: 08-12-2002 22:52:48
Emne: RE: Karpesnak
En lille kommentar til Strømstød. Jeg tror ikke at 300 er størstedelen af de danske karpefiskere, ifølge en undersøgelse som Danske Karpefiskere selv har lavet på deres hjemmeside, er gennemsnittet vel at hvert medlem kender ca. 5 karpefiskere der ikke er medlem. Denne undersøgelse konkluderer vel så at der er ca. 1500 karpefiskere uden for Danske Karpefiskere.

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: Mads Hussing
Dato: 09-12-2002 07:55:23
Emne: RE: Karpesnak
Jeg er ikke helt sikker på hvad du mener js2002. Jeg kommenterede på at du har skrevet at Martin ikke vil mænge sig med størstedelen af de danske karpefiskere, og der var jeg selvfølgelig sikker på at du men te det var fordi han ikke ville være medlem af Danske Karpefiskere.

Så skrev jeg at der var lavet en undersøgelse på Danake Karpefiskeres hjemmeside at hvert medlem ca. kender 5 karpefiskere der ikke er medlem af foreningen. Så konkluderede jeg at størstedelen af de Danske Karpefiskere ikke er medlem af Danske Karpefiskere.

Mener du at der er 7500 danske karpefiskere??? Er det sådan jeg skal forstå dit indlæg?????

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: Mads Hussing
Dato: 09-12-2002 12:19:55
Emne: RE: Karpesnak
Der er vi også uenige, det mener jeg overhovedet ikke der er.

Det mente du heller ikke tidligere i en debat på Danske Karpefiskeres hjemmeside. Se her hvad du skrev:

"hvis vi nu antager at vi er knapt 400 medlemmer idag og alle kender et par stykker så er vi hvertflad oppe over de tusinde stykker og der skal da nok være et pa hundrede mere."

Der mente du at der vel er ca. 12-1500. Hvad har fået dig til at skifte mening???

HVordan har jeg misforstået undersøgelsen???

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: Mads Hussing
Dato: 09-12-2002 13:38:06
Emne: RE: Karpesnak
Jeg beklager selvfølgelig hvis jeg har gjort noget forkert.

Jeg er ikke sikker på at jeg kan følge din kringlede tankegang, jeg troede vi diskuterede forholdsvis seriøst, men det kan jeg forstå at det gør vi ikke. Du slynger om dig med tal, og vil ikke svare på mine spørgsmål.

Der er ikke noget der hedder "jeres" forening. Jeg støtter den nye forening, som enhver anden forening der kommer til mig og spørger. Jeg vil intet organisatorisk have med den at gøre, ligesom jeg heller ikke har noget organisatorisk med DKK at gøre. De foreninger eller private initiativer der indtil nu er kommet, har vi altid fundet ud af en løsning for dem, om det så er nogle karpepræmier, lidt webhotel-plads, udskrivning af papirer etc.

Udsætningsforeningen for karper har fået plads på fiskemagasinet.dk, jeg udskriver og sender noget for dem. Det er den støtte de indtil videre har fået af mig.

Jeg har tidligere annonceret i Karpen, og det er bestemt sandsynligt at jeg gør det igen. Hvis denne forening får stablet nogle medlemsbreve/infoblade på benene er det da også sandsynligt at jeg vil annoncere der. Det er bare for at slå fast at det ikke er "min" forening, jeg har faktisk intet organisatorisk med den at gøre.



Afsender: Mads Hussing
Dato: 09-12-2002 14:15:56
Emne: RE: Karpesnak
Jeg kaster overhovedet ikke med mudder, så har du ikke forstået budskaberne. Jeg prøver at være seriøs. Vi er bare uenige, det har intet med mudder at gøre.

Jeg skriver om DKK, ligesom jeg skriver om den nye forening. Jeg skriver ikke at du er lig med DKK noget sted.

Der er jo kommet tilbud efter at den nye forening var blevet annonceret. Det er jo klart, at man regnede ikke med at nogle ville gøre noget ved det her, men den nye forening blev "lavet", og så er man lige pludselig helt vilde med udsætninger i DKK.

Der er jo ellers røget vedtægter i hovedet på os, der synes at DKK skulle tage sig af udsætningsspørgsmål, med at det stod ikke i formålsparagraffen. På den baggrund blev den nye forenig dannet, da det åbenbart ikke var DKKs formål at tage sig af udsætningsspørgsmål. Du skal da ikke være så beskeden, du er da en af grundene til at den nye forening blev dannet, da du var meget hurtig med vedtægterne, og dem skulle man da læse før man skrev noget om at DKK skulle tage sig af udsætningsspørgsmål!

Men som før skrevet, så er jeg lige så lidt eller meget med i den nye forening, som i DKK. Jeg har lige stor indflydelse i begge foreninger (som et almindeligt medlem har).

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: martin
Dato: 09-12-2002 15:32:39
Emne: RE: Karpesnak
Jeg stillede mig lidt kritisk over for Jesper Strømstød, pga af en masse ting der var skrevet i et lukket forum, nu kan jeg se han er kommet ud af busken, men jeg mangler stadig svar på mine spørgsmål!!!.

"Behøver man at være medlem af DKK for at opnå sine mål??.
Gider man ikke at mænge sig med størstedelen af danske karpefiskere, fordi man ikke er medlem???
Hvem gider egentlig at diskutere personer, der ikke har mulighed for at forsvare sig ,i et lukket forum?????
Har DKK nu erhvervet sig monopol på dansk karpefiskeri og diskussioner herom????"

Jeg syntes bestemt også det er sjovt, at den eneste karpe forening i DK nu er helt vilde med udsætninger, nu har en ny forening set lyset og så vil man trække initiativet derover, vi vil stadig ikke tage imod tilbudet....
Og denne begrundelse er vel svar nok:

"Jeg kan ikke se jeres problem, hvis DKK sammensætter et udvalg, og vi arbejder sammen, har vi vel stadig jeres 300 medlemmer i ryggen, hvis i brænder så meget for at sætte fisk ud,kan i vel samarbejde med en anden forening, og 2 uafhængige foreninger arbejder vel bredere en 1."

Det er jo netop det denne forening går ud på, at arbejde sammen med andre foreninger også DKK hvis det bliver aktuelt, slå nu koldt vand i blodet, i kigger på denne forening som om den var et alternativ til DKK, det er absolut ikke meningen, der er en mening med galskaben, det er ikke en forening der er blevet lavet i en brandert, det er derimod meget overvejet det vi laver, vi arbejder på højtryk i øjeblikket for at få det sidste på plads og så kan vi kalde det Foreningen for Danske Karpeudsætninger, men giv os lige det sidste tid.
Så syntes jeg det er utrolig mangel på erfaring js2002 viser,du opfører dig som en der ikke har været særlig længe i gamet, det er jo ikke en børnehave det her, vi ved faktisk godt hvad vi laver!!!!!!.

MVH

Martin Nielsen..











Afsender: js2002
Dato: 09-12-2002 17:19:08
Emne: RE: Karpesnak
Jeg syntes at i er sjove at i tror at i har opfundetbegræbet "udsætning" og at i tror at DKK er vildere med at sætte fisk ud nu end de nogensinde har været før!

Desuden er alle Mads's Martin's spørgsmål besvaret flere gange...

Desuden bagtaler og diskutere jeg dem det passer mig med hvem det passer mig og hvor det passer mig!
*LOL*

Jeg er fløjtende ligeglad med jeres talentløse snak og ideer!
*LOL*




Afsender: martin
Dato: 09-12-2002 18:38:32
Emne: RE: Karpesnak
"Vi" har skam ikke opfundet begrebet "udsætning" , jeg syntes derimod der er hylende morsomt i nu er så vilde med ideen.

Jeg ser ingen steder på denne side du her besvaret mine spørgsmål, det kan jo være du har valgt at besvare dem på DKK igen, det kan jeg jo ikke se.

at du skriver:
"Desuden bagtaler og diskutere jeg dem det passer mig med hvem det passer mig og hvor det passer mig!
*LOL* "
Beviser bare over for mig at du er total grøn i dette fag, bliv nu ikke for dygtig lille ven, du har kun 1/10 af den erfaring vi andre render rundt med...

Så fortsætter du med en amatøragtig sætning som:
"Jeg er fløjtende ligeglad med jeres talentløse snak og ideer!
*LOL*
Det var her filmen knækkede, kære JESPER STRØMSTØD webmaster på Danske karpefiskere´s hjemmeside du har netop skudt dig selv i foden.
Mener du vores ideer er talentløse, hvorfor fisker du så karper??
Hvorfor tager du så godt imod den samme ide fra DKK og ikke mig???
Hvis du er så fløjtende ligeglad ,hvorfor berører du så emnet på denne side???
Er du bange for DKK´s position er truet, siden du tager sådan på vej, har jeg trådt på hellig jord??
Du ved du har dummet dig, derfor bliver dine indlæg så barnlige.

MVH

Martin Nielsen.




Afsender: js2002
Dato: 09-12-2002 19:55:45
Emne: RE: Karpesnak
Med mine indlæg prøver jeg bare at nå dit stadie Martin og det er lykkedes mig kan jeg se - for diskutionen fortsætter åbenbart.

Mht erfaring og fag fatter jeg ikke hvad du snakker om, er det karpefiskeri har du sikkert meget mere erfaring end jeg men vi fisker jo ikke karper martin, vi diskutere. - husk lige det!

Jeg kan da sagtens fiske karper uden at have tillid til dig som formand i et projekt som dette, jeg mener i har endnu intet præsteret og jeg og mange andre har fisket karper i mange år!

Jeg har langt større tillid til DKK end ti dig Martin.

Jeg berøre emnet på denne side fordi jeg er bange for at i ikke har kompetencerne til det i har gang i og derfor ikke vil have i ødelækker muligherne for andre fremover!

Jeg er ikke bange for at DKK's position er truet, men vores alles for vi kommer ikke langt i små grupper som render rundt og kommer med forskellige argumenter og ustalelser, det bliver diverse indstandser hurtigt trætte af.

Jeg dummer i øvrigt alt det som jeg nu finder morsomt!

Det som hele tiden pisser mig er at i ikke kan finde ud af at det er mig i snakker med og ikke DKK!



Afsender: martin
Dato: 09-12-2002 20:35:25
Emne: RE: Karpesnak
Jeg forstår stadig ikke du er så mistroisk, bare rolig vi er kompetente og vil gøre alt for ikke at rende div. instandser på dørene med dårlige argumenter.
Nej vi har ikke præsteret noget endnu, men foreningen har ikke engang holdt den stiftende generalforsamling endnu, men med 15 interesserede på de første 2 dage skal det nok blive godt.
Det er ok du har større tillid til DKK end til mig, ellers havde du vel budt mig bedre velkommen.
At du dummer dig så meget du finder det morsomt, er fint med mig ,så længe det ikke er mig der bliver til grin.
Jeg nævnte Dkk i sidste indlæg 3 gange ,ikke fordi jeg snakkede med dem,
Jesper Strømstød er vel ikke synonym med DKK?
Du når aldrig mit stadie , jeg hyler ikke med ulvene...

Martin Nielsen



Afsender: js2002
Dato: 09-12-2002 21:09:34
Emne: RE: Karpesnak
Om Jesper Strømsted er psoudenym med DKK er netop det jeg er bange for mange tror når man læser "jeres" indlæg!

Håber du nu også er mand nok til at bevise at du taler sandt når nu du hævder dig med dit stadie, jeg venter spændt!

*LOL*

/ses derude



Afsender: Heinrich Hermansen
Dato: 10-12-2002 22:39:49
Emne: RE: Karpesnak
Spænende debat i her har gang i!!!!.

For at starte med det første, store søer= store fisk,,, store agn= store fisk.

Dette er en holdning jeg har haft i mange år, og ofte har det virket rigtig godt, men selvfølgelig ingen regler uden undtagelser, og jeg har således fanget karper på 9-10 kg. på 2 stk. 32 mm. boilies, ikke lige det der var planen, ikke fordi at 9-10 kg's karper ikke er storre, men det var alså større fisk jeg havde i tankerne, men hvem har ikke det!!!!.

For det meste er det nu sådanne at store bilies ikke direkte fanger store fisk, de fanger tilgengæld fære mindre, hvilket igen medføre at agnet får lov til at ligge længer tid i fred, hvilket giver en chancen for at kroge et monster et lille løft.

Jeg mener dog at det er endnu mere vigtig at variere sit fiskeri så meget som muligt, specielt hvis det er hårdt fiskede vande, som har set alt indenfor boilies og div. bolt rig.

Nå men det var nu ikke det jeg fandt interesant, det var mere jeres planer om lovlige udsætninger i de store søer jeg fandt vildt interesent... Idet jeg er overbevist om at det er stederne vi skal satse, på det framtidig fiskeri, dels fordi det giver mere plads til os Karpefisker, og aller mest fordi det giver mulighed for fangster af endnu større fisk!!!!!!!!!.
Det giver sig selv at de større søer indeholder en meget større mængde føde, og fofte er der en større variation i fødeudbudet, ergo kan de indehold en meget større mængde Karper!!!!.

Heldigvis er det faktisk sådanne at de fleste større Danske søer indeholder en bestand af Karper, ja selv de storre Jyske vande, indeholder en ofte total overset bestand af Karper, og det kunne vær rigtig lækkert hvis nogen havde lysten og gejsten til at forsøge at forøge disse bestande.

Personlig tror jeg selv at det bliver meget svært, da biologerne generalt er meget stivnakket her i DK, og den gængse holdning er ofte at alt hvad der har med karper er noget skidt og skal fjernes!!!!!!.

Men heldigvis er der da undtagelser, se blot på nogle søer som Viborg søerne, der er gennem de sidste 3-4 sat ikke mindre end 600-700 karper ud, alle fiskene er sat ud via den lokale fiskeforening og fuldt lovlig. ikke noget med maskerede karpefiske der i ly af mørkede forøger bestanden med et par fisk fra andre søer. FEDT ikke.

Nå men ok, jeg vil blot ønske jer held og lykke med projektet, og glæder mig til at høre hvordan det kommer til at gå!!!!!!!!



Afsender: Mads Hussing
Dato: 10-12-2002 23:11:01
Emne: RE: Karpesnak
Hej Heinrich gamle røver!

Fedt at du blander dig i debatten.

Store agn, store søer giver store fisk, det tror jeg ikke der kan være meget tvivl om. Bare se de søer karpefiskere tager ned til og fisker i, i Frankrig. De er jo kæmpestore, så hvorfor ikke herhjemme.

Det glæder mig at du synes godt om den nye udsætningsforening, og især planerne om at ville hjæpe nogle bestande i de store søer. Jeg tror der er karper i de fleste søer, og især de store, men der er ikke mange. De kunne godt trænge til lidt hjælp, og lad os håbe at den nye forening lykkes med det.

Det er nemlig rigtigt at der har været lovlige udsætninger flere steder i landet, det er der mange der overser i denne debat.

Der er tilknyttet en biolog til denne forening, samtidig med en jura-studerende, der kan finde "hullerne" i de svar myndighederne kommer med. Biologen har været med til lovlige karpeudsætninger allerede for 20 år siden i midt/sønderjylland.

Men Heinrich, det er fedt at du blander dig, vi snakkes ved

Mads Hussing




Afsender: Heinrich Hermansen
Dato: 12-12-2002 09:09:06
Emne: RE: Karpesnak
Hej Mads og i andre

Ja jeg har jo lidt svært ved ikke at blande mig, idet jeg jo virkelig brænder for alt hvad der har med Karper og gøre.

Kommer der ligefrem en foreningen, som har til formål at bane vejen for udsætning eller suplering af karperbestande i de danske søer, ja så har den min fulde opbakning.

At dette arbejde sker udenfor DKK's regi, ser jeg absolut ikke noget problem i, ikke fordi jeg ikke mener at DKK ikke kan være med, for det kunne de nu sagtens, men da viljen ikke har været der tidliger, skulle det undre mig meget hvis de pludselig ville være fyr og flamme for dette arbejde.
Vi må jo ikke glemme at vi er menge der ikke er medlem af DKK, af den ene grund eller den anden, så der er helt klart en del personer der ude der er klar til at yden en indsat for dette gode initiativ.

Jeg mener at det er meget vigtig at man i starten netop satser på de store søer, dels fordi jeg mener at det alt andet lige vil være lettest at for udsætningerne gennemført der, da det der vil være mulig at konstatere at der relarede er en bestand i søen, om end en beskeden bestand.

Personerne i den nye forening skal nemelig være helt klar over at det ikke bliver et let stykke arbejde, de går ind til, da de fleste biologer her i landet heller vil fjerne Karper fra vandene, end at sætte dem ud!!!!!!
Tag bare en kedelig eksempel som klokkeholm, som lige er blevet biomanipoleret, med det formål at fjerne Karper. græskarper og karusser.
Eller rapporten : Miljøtilstanden af mindre søer i vejle amt 2000, der bliver karperne udnævnt som værende djævlen selv, og deres løsning på alle de mindre søers problemer er: at karperne skal opfiskes, da de æder søens planter....
Hvor langt ude kan man være, når selv vores biologer ikke aner hvordan karpen lever og hvad den spiser.


Den anden grund er helt klart at jeg er overbevist om at det er i de store søer, der skal satses, dels fordi søerne kan holde store bestande, men i lige så høj grad, fordi der er plads til os alle, uden at vi lægger og fisker til de sammen pladser!!!!!!!, som tilfældet er i mange af de steder vi fisker nu om dage.

Som du selv nævner, så er der ingen der har nogle problemer med at fiske i de store søer i Frankrig, men hvis man foreslår dem at vi skal fiske i en sø som F.eks. Silkeborgsøerne, bliver de helt grønne i hovederne og siger "hvor". Lidt sjovt ikke!!!!!.

Heinrich Hermansen



Afsender: Mads Hussing
Dato: 12-12-2002 14:35:33
Emne: RE: Karpesnak
Hej Heinrich

Det glæder mig meget at du støtter dette initiativ. Det gør jeg også.

Du siger at der en del der ikke er medlem af DKK og derfor er der mange der gerne vil gøre en indsats for dette gode initiativ. Det er da håbet at også folk i Danske Karpefiskere, som jeg selv, synes at det er en rigtig god idé det her, og vælger at støtte det med et medlemsskab.

Det er nemlig de store søer der skal satses på, der er masser af plads, vi behøver ikke at ligge 20 i en lille mose mere, vi kan ligge mange hundrede i Furesøen, og dermed tager det noget af presset fra de mindre moser der bliver fisket meget i øjeblikket. Der bliver så også plads til flere karpefiskere, og det er der forhåbentlig ingen der har noget imod.

Danmarks Fiskeriundersøgelser har på deres nye hjemmeside blandt andet skrevet om karpen: "Diæten er hovedsageligt animalsk og består af dyreplankton, insekter, snegle, orme og muslinger. Af vegetabilske komponenter ædes den sprøde del af vegetationen om foråret og vandplanternes frø om efteråret. I sit første leveår er dyreplankton den væsentligste føde. I de efterfølgende vækstsæsoner æder karpen bunddyr og de største typer af dyreplanktonet."

og

"I langt de fleste åbne danske vandområder vil karpen ikke forekomme i koncentrationer, som har en negativ effekt på vandmiljøet."

samt

"I langt de fleste af vore ferske vande vil karpen dog ikke finde gunstige gydeforhold og opnå bestandstætheder, som har nogen negativ effekt på vandmiljøet.", så biologerne kan jo bare kigge derind for at se noget om karpens biologi.

Hvis ikke det taler for forsvarlige udsætninger efter grundige analyser, så ved jeg ikke hvad der gør.

Mange hilsner

Mads Hussing

Alle citater er hentet fra den helt nye hjemmeside: www.fiskepleje.dk








Afsender: martin
Dato: 12-12-2002 17:16:24
Emne: RE: Karpesnak
Det er da rart at se der er mange der støtter projektet, nu også Jylland...Hej Heinrich...
Så lige på www.carphunters.suite.dk at Kenth er bange for at vi bliver delt i to lejre igen, hvorfor skulle vi det?? jeg vil igen understrege at dette ikke er et alternativ til DKK og bliver det aldrig.
Det kommer udelukkende til at dreje sig om udsætninger..
Det er vel i alles interesse, at der en dag bliver lukket karper ud igen..

Martin Nielsen.



Afsender: martin
Dato: 12-12-2002 20:19:15
Emne: RE: Karpesnak
Hvad mener du???



Afsender: Heinrich Hermansen
Dato: 12-12-2002 22:35:04
Emne: RE: Karpesnak
Hej Mads

Misforstå mig nu endelig ikke, jeg mener helt klart at der sidder mange rigtig dygtige folk i DKK, og at de gør et stykke arbejde for karpefisker.
Jeg så da meget gerne at den nye forening, kunne få et eller andet samarbejde op at køre med DKK, for i samlet flok løfter vi nu en gang mest!!!!!!!.

Men man må ikke gleme at DKK ikke er = med det at være Karpefisker, der findes trods alt flere Karpefisker der ikke er medlem af DKK end der er medlem!!!, i hverfald her i det Jyske.
Og da DKK efter min bedste overbevisning ikke har løftet opgaven med at frem bestanden af Karper i de offentlige Danske søer, eller sagt på en anden måde De mægtede eje den mindste Karpe at putte i vandet. ( hvor fanden kom dette omskrevne sitat fra).

Så derfor hilse jeg et hvert iniviativ velkommen som vil medfør flere Lovlige udsætninger, mere end velkomme.

Det er dejlig at se at biologene nu har fået et sted at søge informationer, som vitirligt er brugbart, for jeg er bange for at lærebøgerne på Uni er meget sparsome eller meget forældet hvad Karper angår!!!.

Hyg jer, og god jul

Heinrich



Afsender: js2002
Dato: 13-12-2002 11:39:29
Emne: RE: Karpesnak
Jeg spørger om i har læst carphunters kommentar om holdning til ideen?

Havde jeg bare haft evnerne til at formulere mig i samme stil, var denne diskution mellem os måske aldrig kommet så hvidt.

For det carphunters, Kenth, udtaler er stort set hvad jeg har prøvet at sige, men det er åbenbart ikke lykkedes, uden at have skabt en del af den ballade der er opstået.

Jeg må erkende at jeg måske ikke har formået at håndtere debatten særlig heldigt.

Og en ting har det hele da ført til, og her skal i da have lidt af æren, vi har måske fået "vækket" nogle mennesker og det er da det første skridt, uanset hvordan det nu end kommer til at skride frem.

Fatter altså ikke hvorfor i ikke vil deltage i DKK...

...



Afsender: martin
Dato: 13-12-2002 15:00:56
Emne: RE: Karpesnak
Hej js2002.
Det er sq rart at høre en der erkender når han har lavet en fejl...
Det glæder mig da også at vi har fået så mange op af stolene, håber disse mennesker også vil give en hånd når det gælder!!!
Det med deltagelse i DKK ønsker jeg ikke at snakke om lige her, det kan vi snakke om en dag vi mødes ved vandene...

Martin Nielsen...



Afsender: karpen
Dato: 14-12-2002 12:22:17
Emne: RE: Karpesnak
jh



Afsender: karpen
Dato: 14-12-2002 12:23:52
Emne: RE: Karpesnak
:ph34r: det er en dårlig ide med endnu en klub det går aldrig og som kent skriver på sin hjemmeside er jeg enig



Afsender: Jakob
Dato: 15-12-2002 16:07:51
Emne: RE: Karpesnak
Det ser ud til at der er meget delte meninger om hvorvidt den nye "udsætnings forenig" er en god idé eller ej. Personligt er jeg klart for ideen, men kunne det ikke være interssant at lave en afstemning her på siden. Efterhånden har denne forening været debateret på mange karpesider, så der burde være mange der vil tilkendegive deres mening.


Jakob R. H. Nielsen



Afsender: Mads Hussing
Dato: 16-12-2002 09:57:40
Emne: RE: Karpesnak
Hej Jakob

Det står enhver frit for at starte en afstemning på denne side. Du trykker bare på "Ny Poll", og så er det lige til.

Det er rigtigt at den debat der startede 25. november her på Fiskemagasinets Forum, har rystet karpeverdenen i Danmark en smule, og stort set alle karpefiskere har en mening om det.

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: martin
Dato: 16-12-2002 19:23:03
Emne: RE: Karpesnak
Ja personligt forstår jeg ikke at folk er rystet, men det er rart at se, der er endnu en der støtter op om projektet.

Martin...



Afsender: Gæst_Peter H
Dato: 17-12-2002 09:53:59
Emne: RE: Karpesnak
Hejsa

Argumenterne fra Kenth og DKK, samt nogle private fra diverse hjemmesider, om at DKK skal have monopol på at være en forening for karpefiskere, må jo få væsentlige konsekvenser. "Vi er jo ikke så mange karpefiskere, så derfor må vi jo stå sammen om arbejdet" lyder parolen.

Derfor foreslår jeg at Kenths side, Danske Karpefiskeres side, samt hele den underskov af karpehjemmesider bliver slået sammen, for hvad kan DKK på deres egen side som de ikke kan på Kenths eller omvendt??? Hvad kan carp.dk eller stampes.dk gøre på deres side, som de ikke kan på carphunters?? Ønsker man at Danske Karpefiskere skal have monopol på foreningsarbejde, må nøjagtig det samme vel gælde hjemmesider, for selv om det er hjemmesider der bliver talt om, så er vi jo stadig lige mange karpefiskere!

Kører man tanken videre så skal der selvfølgelig kun være en butik der handler med karpegrej, for hvad kan man købe i Hunters som man ikke kan få i Sprot Dres? Der står forskellige navne på nogle af tingene, men de kommer fra samme fabrik, i denne uge laver de Nash i næste uge Gardner ugen efter Fox osv.

Jeg håber at folk kan følge min ironi, og forstår at jeg ønsker et varieret udbud, både når det gælder foreninger, hjemmesider og butikker.

Med venlig hilsen

Peter H



Afsender: Gæst_Peter H
Dato: 17-12-2002 10:02:47
Emne: RE: Karpesnak
Mads skriver:

"Det ville da være herligt at have en forening der tager sig af det mere "festlige" som DKK så glimrende tager sig af, med Fish-In og fællesindkøb, og så en mere politisk orienteret forening."

Og man kunne jo tilføje at den nye forening tænkte længere frem i tiden end det næste Fish-In eller fællesindkøb. For vi skal jo have noget at fiske efter hele livet, og det kæmper DKK bestemt ikke for i øjeblikket.

Med venlig hilsen

Peter H






Afsender: js2002
Dato: 17-12-2002 11:44:16
Emne: RE: Karpesnak
Hvad så, noget konkret nyt om foreningen i er ved at etablere?




Afsender: martin
Dato: 17-12-2002 16:10:29
Emne: RE: Karpesnak
Lige PT er der ikke noget nyt, men på den anden side af nytår vil der blive holdt stiftende generalforsamling, dato og sted vil kunne findes her på siden inden længe.

Martin Nielsen..



Afsender: DKK
Dato: 18-12-2002 10:20:09
Emne: RE: Karpesnak
Hej ALLE

Hermed Danske Karpefiskeres afsluttende bemærkninger til debatten om oprettelse af en ny karpeforening.

Lad os først slå fast, at Danske Karpefiskere ALDRIG har sagt, at vi IKKE går ind for lovlige karpeudsætninger! Skulle nogen have misforstået dette, bør det nu stå meget klart for enhver. At vi først har reageret nu, hænger sammen med at bestyrelsesmedlemmerne ikke har besøgt fiskemagasinets hjemmeside, og derfor af gode grunde ikke har kendt til debatten.

At Danske Karpefiskere først bliver beskyldt for at reagere langsomt og samtidig være gået i panik, ser vi som to fuldstændige modsætninger.
Vi er ikke gået i panik, men har på en stille og venlig måde deltaget i debatten, som man kunne forvente. Vi har ikke noget imod en ny forening, og ønsker heller ikke ”monopol”, men mener, at kræfterne ville være bedre brugt sammen. Samtidig behøver den danske karpefisker kun at være medlem af en forening med et kontigent, i stedet for to.
Er der stemning eller behov for at ændre i paragraferne kan dette også lade sig gøre. Der skal bare være enighed på generalforsamlingen. Vi er skam ikke så modvillige som nogen går og tror, vi vil meget gerne være med til at lave et stykke arbejde eller gå i forhandlinger med myndigheder omkring udsætning af karper. Men det kræver at der er nogen, der er villige til at give en hånd med. Det kommer jo ikke af sig selv.
Den ”nye forening” lægger stor vægt på et samarbejde med Danske Karpefiskere. Vi mener, at dette samarbejde vil fungere bedst, hvis den ”nye forening” i stedet blev dannet som en gruppe/udvalg under den allerede etablerede forening, Danske Karpefiskere. Hvordan et bedre samarbejde kan opnås, har vi svært ved at se.

"Det er så nemt at klage over noget frivilligt foreningsarbejde uden at røre en finger selv" var ment til de af medlemmerne, der klagede over, at der ikke blev gjort noget for udsætninger under Danske Karpefiskere, lige som medlemmerne af foreningens Vestgruppe engang klagede over, at der ikke blev gjort noget for vestmedlemmerne.
Nu er der endelig nogen der gerne vil ”røre en finger” hvorfor så ikke gøre det i den allerede eksisterende forening? Foreningen har flere gange efterlyst personer, som kunne skaffe et foreningsvand, for vandet skal komme før fiskene. Desværre foreløbig uden endeligt resultat.

I bund og grund er vi jo ikke ret langt fra hinanden, vi har de samme mål og hensigter. Vi tror det hele udmønter sig i personlige konflikter og misforståelser. Lad os få fejet dem af bordet, og komme videre i samlet flok.

Vi føler ikke, at vi kommer videre i denne debat. Danske Karpefiskere har givet udtryk for sine holdninger og meninger. Yderligere deltagelse vil blot føre til mudderkastning, splittelse mm., hvilket vi naturligvis ikke ønsker. Vi mener, at vi har vist stor vilje for at etablere et sammenhold og samarbejde, men der er tilsyneladende nogen, der vil det anderledes.

Vi mener stadig ikke, at man har fået svar på, hvad man opnår i en ”ny forening”, som IKKE kan opnås i den allerede eksisterende forening?

Vi vil derfor henvende os personligt til de implicerede. Herved håber vi, at få klarlagt eventuelle uenigheder og endnu engang invitere dem til at lave deres arbejde i samarbejde med Danske Karpefiskere, så vi kan stå sammen om vores fælles mål. Mere kan vi ikke bidrage med. Nu må det være op til den ”nye forening” om de ønsker at vi står sammen, eller stadig ønsker at gå deres egne veje. Vi betragter derfor denne debat som afsluttet for Danske Karpefiskeres vedkommende.

mvh

Danske Karpefiskere












Afsender: Gæst_Anders
Dato: 18-12-2002 10:34:36
Emne: RE: Karpesnak
Hej

At I ikke kender til debatten er meget morsomt, da der allerede den 5. december, i Danske Karpefiskeres eget forum, bliver gjort opmærksom på debatten her på Fiskemagasinet. Læser bestyrelsen ikke debatten på sin egen hjemmeside???

Et højtplaceret medlem af DKK har da den 6. december udtalt sig på DKK's eget forum, så vedkommende må da have læst de andre indlæg. Det er bare en dårlig undskyldning for først at have reageret nu.

Man kan godt gå i panik og lade være med at reagere, det er absolut ikke modsætninger.

Hvem har egentlig skrevet dette indlæg, hvem tegner foreningen?

Anders





Afsender: Brian G
Dato: 18-12-2002 11:18:18
Emne: RE: Karpesnak
Dkk har deltaget i debatten på deres egen hjemmeside siden 6 december, og har udtalt sig på andre offentlige hjemmesider tidliger, men det kan man selvfølgelig ikke vide hvis man kun følger med i debatten på denne side. så du er selvfølgelig lovlig undskyldt.



Afsender: Hans
Dato: 18-12-2002 12:10:03
Emne: RE: Karpesnak
Til Brian G

Hvis de fra den 6. december har fulgt debatten på deres eget forum, så har de også læst at der kører en diskussion på Fiskemagasinet om det emne, og så havde det selvfølgelig været på sin plads lige at kigge der. Men enten så har de ikke læst indlæggene på deres egen hjemmeside, eller også har det ikke rigtig interesseret dem, og derfor ikke er hoppet ind på den meget spændende diskussion her.

Der står endda derinde at det er fra Fiskemagasinets Forum det her starter, så alle burde vide det, hvis de har læst det.

Venlig hilsen

Hans



Afsender: Gæst_Anders
Dato: 18-12-2002 12:14:03
Emne: RE: Karpesnak
Hej Brian

Jeg ved ikke om det er mig du hentyder til der er lovlig undskyldt, men for hvad????

Jeg nævner debatten på DKK's egen hjemmeside, ergo kender jeg til den. Derfor bør det være rimeligt klart for enhver der kan læse inden ad, at jeg har fulgt debatten andre steder.

Den første offentlige (uden for deres egen hjemmeside) udtalelse fra DKK er fra den 15. december på Carphunters hjemmeside.

Jeg vil ikke engang sige at du er lovligt undskyldt, for du kunne bare have læst mit indlæg, så havde du slet ikke behøvet at skrive hvad du gjorde.

Anders



Afsender: martin
Dato: 18-12-2002 19:05:39
Emne: RE: Karpesnak
Indlægget fra DKK har forvirret mig en del, alt det med at de ikke har hørt om debatten før nu, er meget underligt, den startede her den 25 Nov og hos dem den 5 Dec. vi har idag den 18 Dec. hmm....mærkeligt.
Så kan jeg ikke finde ud af om de afviser et evt. samarbejde hvis vi ikke bliver medlem i DKK.

"Den ”nye forening” lægger stor vægt på et samarbejde med Danske Karpefiskere. Vi mener, at dette samarbejde vil fungere bedst, hvis den ”nye forening” i stedet blev dannet som en gruppe/udvalg under den allerede etablerede forening, Danske Karpefiskere. Hvordan et bedre samarbejde kan opnås, har vi svært ved at se."

Eller om de inviterer til et samarbejde

"Vi vil derfor henvende os personligt til de implicerede. Herved håber vi, at få klarlagt eventuelle uenigheder og endnu engang invitere dem til at lave deres arbejde i samarbejde med Danske Karpefiskere, så vi kan stå sammen om vores fælles mål. Mere kan vi ikke bidrage med. Nu må det være op til den ”nye forening” om de ønsker at vi står sammen, eller stadig ønsker at gå deres egne veje. Vi betragter derfor denne debat som afsluttet for Danske Karpefiskeres vedkommende"

Har det ikke hele tiden været vores intention at samarbejde med DKK?
Jeg forstår altså ikke dette indlæg, kan det virkeligt være rigtigt at dette er DKK officielle holdning?

"Vi vil derfor henvende os personligt til de implicerede. Herved håber vi, at få klarlagt eventuelle uenigheder"

Jeg er iøvrigt ikke blevet kontaktet af DKK,dette er vel ikke ment som en personlig henvendelse...

Martin Nielsen...



Afsender: Thomas Bryld
Dato: 18-12-2002 20:48:40
Emne: RE: Karpesnak
Hej Martin

Jeg har ringet til dig hele aftenen, men du har ikke været at træffe. Hverken på mobil eller derhjemme, har sågar lagt beskeder på din mobilsvar. Du må lige give mig en chance. Har snakket med Mads, og vi fik snakket tingene stille og roligt igennem.

Vi har bevidst valgt ikke at deltage i debatten her på siden, fordi man kan optræde anonymt. Det har vi haft meget dårlige erfaringer med tidligere, hvor Danske Karpefiskeres side også var offentlig tilgængelig. Det ender ofte med mudderkastninger, som ikke fører nogen vejne. Det syntes jeg dele af denne debat tydeligt viser. Danske Karpefisker tog dengang konsekvensen og lukkede siden, således den kun er for vor egne medlemmer. Det har givet en meget bedere stemning. Det kan man jo ikke sige er tilfældet her, hvorfor dette bliver mit sidste indlæg. Føler ikke jeg får svar på spørgsmål, men blot angrebet med nye spørgsmål.

Det vil sige at vi reagerede dagen efter at debatten blev kendt og præcenteret på vor egen side. Efterfølgende blev den kommenteret på Carphunters.

Vi afviser ikke nogen, og vil gerne samarbejde med hvem som helst. Men mener stadig det er nemmere under samme tag.

Der har været mange sammenligninger med fødevareindustrien, hvor moralen har været – Konkurrence er godt og kommer forbrugerne til gode” Her syntes jeg man bør skelne mellem forretning og forening.
Jeg har sjældent hørt om konkurrenter der samarbejder. Vi vil gerne samarbejde, og det har vi vidst givet udtryk for op til flere gange nu.

Dette var en sidste kommentar til siden her, da jeg mener en yderligere debat ikke fører videre, men blot mere mudderkastning, splitelse mm. som er det sidste nogen af os ønsker.
jeg fortsætter med at kontakte dig på telefonen, Martin.

At folk kun vælger at optræde med fornavn, virker for mig også anonymt

mvh Thomas Bryld



Afsender: Gæst_Heinrich Hermansen
Dato: 19-12-2002 00:48:54
Emne: RE: Karpesnak
Hej alle sammen

Indrømmet, denne debat er ved at gå over gevind.

Ikke fordi jeg mener, at der ikke er plads til mere end en forening i DK. for det mener jeg rent faktisk der er!!!!.

Idet de eventuelt skulle have modstridende interesser, mener jeg personligt at vi godt kan overveje at danne to foreninger, men skulle det visee sig at at disse interresser overlapper hinanden, så støtter jeg helt klart et samarbejde.

Det er jo ikke for sjovt at jeg var med til at danne DKK's Vestgrupper!!!. Idet jeg mener at det var det bedste initiativ der havde været i DKK i mange år( og jeg savne jer meget!!!!)

Grunden til at jeg personlig valgte at forlade foreningen, var netop de anonyme indlæg som kun havde til formål, at svine folk til, hvilket heldigvis er slut nu!!!!!!!!.

I denne forbindelse vil jeg gerne gøre klart at min mening er min personlige holdning!!! og ikke Carphunters.

carphunters er drevet af Kenth Esbensen, som er en mand jeg personlig ser meget op til.
Han har en enorm viden om Karpefiskeri, og derfor har han en ofte en dybere forståelse af tingene end vi andre! "almindelige dødlige har".

Men min holdning er stadig, at jeg til en hver tid støtter den nye forening, idet de giver mig nogett som karpefisker. som jeg ikke føler at DKK endnu har givet mig!!!!

Det er måsske min egen skyld, idet jeg valgt at at gå ud af DKK's Vestgrupper, og der igennem sagde nej tak til indflydelse i DKK.

Mvh

Heinrich Hermansen.



Afsender: martin
Dato: 19-12-2002 21:14:59
Emne: RE: Karpesnak
Jeg skal selvfølgelig lige tilføje at jeg igår blev kontaktet af Thomas fra DKK,det var selvfølgelig en af de dage hvor jeg havde lagt mobilen derhjemme...sorry Thomas...
Vi fik snakket en masse ting igennem, og fik stillet en masse spørgsmål til hinanden, så vi fik begge de svar vi har ledt så længe efter.
Jeg fik forklaret at der kommer til at ske mange ting på generalforsamlingen, og der skulle komme en masse nye tiltag, det kunne være man skulle melde sig ind igen, og dermed støtte begge foreninger.
Jeg syntes ligesom mange andre, debatten er ved at tage overhånd, det er de samme ting vi snakker om, bare med en anderledes formulering, vi træder i vande..
Martin Nielsen...



Afsender: Mads Hussing
Dato: 21-12-2002 13:33:20
Emne: RE: Karpesnak
Første mål er nået!

Efter en diskussion på Fiskemagasinets Forum tog Martin Nielsen fra Farum tråden op og tog initiativet til en forening der havde det formål at udsætte karper hvor det er forsvarligt. Vi var flere der fik af vide at det skulle Danske Karpefiskere ikke tage sig af, derfor måtte noget jo gøres.

Efter en måneds diskussion, frem og tilbage, viste det sig at der ikke var overensstemmelse mellem dem der påstod at DKK ikke havde til formål at skulle sætte karper ud, og de faktuelle kendsgerninger.

Efter en god samtale mellem Thomas Bryld og undertegnede, samt Thomas Bryld og Martin Nielsen er Martin Nielsen nået frem til at melde sig ind i Danske Karpefiskere igen. Da der er flere der trækker sig frivilligt fra DKKs bestyrelse, vil Martin Nielsen stille op til bestyrelsen i håb om at samle et udsætningsudvalg.

Om undertegnede også stiller op til en plads i betyrelsen har jeg ikke afklaret med mig selv, men det kunne være sjovt og spændende og med over 10 års organisationserfaring fra diverse lystfiskerforeninger, håber jeg også eventuelt at kunne bidrage med noget.

Derfor er overskriften ”første mål er nået!”, da DKK igen har sat fokus på udsætningsspørgsmålet og efter generalforsamlingen vil det forhåbentlig blive forstærket.

Mange hilsner

Mads Hussing




Afsender: martin
Dato: 26-01-2003 19:58:37
Emne: RE: Karpesnak
Hvor lavt kan man synke, der er åbenbart folk der vælger at bruge et offenligt forum til trusler ikke lige det smarteste vel...
Husk nu at webmaster kan se dit IP nummer og dermed slå op hvem computeren tilhører!!!
Det er ikke smart Bin karpen, det kan faktisk føre til en politianmeldelse.
Jeg håber da også at Mads vælger at tage truslen alvorligt, for hvem gider at få tæsk på en fisketur. Det er folk som dig der får de seriøse fiskere sat i et dårligt lys.
Håber du har en meget dårlig smag i munden nu, jeg vil håbe dit rigtige navn bliver offenliggjort, så man ved hvem man skal holde sig fra, og så skal du nok ikke ønske dig at møde mig eller andre seriøse fiskere...

MARTIN NIELSEN
FISKERI@FRITID.TELE.DK

Der skal ikke være tvivl om hvem jeg er...



Afsender: osama bin karpe
Dato: 26-01-2003 20:44:42
Emne: RE: Karpesnak
det er sku ikke mads hussing jeg antyder bare så du ved det martin




Afsender: osama bin karpe
Dato: 26-01-2003 20:51:21
Emne: RE: Karpesnak
jeg er da ked af hvis han har følt sig truet



Afsender: Mads
Dato: 26-01-2003 21:17:48
Emne: RE: Karpesnak
Du skrev "Mads Hussing" i dit første indlæg, som jeg har slettet igen, og jeg kan jo se hvilken computer du skriver fra. Derfor er det jo undertegnede du mener, og så må jeg jo tage de forholdsregler der skal til.

Du kan dog stadig nå at skrive en mail til mig, og forklare hvorfor du skriver som du gør, inden jeg går videre med sagen.

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: osama bin karpe
Dato: 26-01-2003 21:24:05
Emne: RE: Karpesnak
jeg synes det du har gang i på dkk er for plat derfor skrev jeg som jeg gjorde det er sku for plat



Afsender: elgen4000
Dato: 26-01-2003 21:30:16
Emne: RE: Karpesnak
og det er min com bin karpen har skrevet fra og det er ikke mig der har skrevet det for jeg har ikke noget imod dig mads som du går og tror hvorfor i alverden sku jeg være sur på dig jeg har skrevet til din mobil og skrevet en mail til dig men du har ikke svaret på nogen af delene så det må være omvendt det må være dig der er sur på mig og ikke mig på dig

hvorfor tror du jeg er sur på dig mads ja jeg spørg bare

jeg håber sku du svare på det her

mange hilsner brian



Afsender: Mads
Dato: 26-01-2003 22:42:04
Emne: RE: Karpesnak
Hej Brian

Jeg har intet imod dig personligt, sådan er det bare. Men du må jo have noget imod mig, siden du skriver som du gør.

Det virker mærkeligt at du først skriver at det er dig der har skrevet det (kl. 21.54, og derefter skriver at det ikke er dig, kl.22.00) Det er fra samme computer alle de indlæg er skrevet, så der er jo ikke så meget at rafle om.

Mange hilsner

Mads Hussing



Afsender: elgen4000
Dato: 26-01-2003 23:43:39
Emne: RE: Karpesnak
hej mads


jeg har prøvet at skrive til dig på dkk men du svare ikke jeg kan kun sige til dig jeg er sku ked af at han har skrevet sådan om dig og jeg har sagt til ham ham skal ikke kommer her mere for jeg vil sku ikke ha skyld for noget jeg ikke har gjort jeg håber sku du vil tro på det jeg skriver til dig for jeg har ikke noget imod dig mads og jeg er sku ked af at jeg blev smidt ud af eurobaits jeg var jo nk lidt af en kloven at skrive til tyskland men man skal jo kvaje sig en gang i livet og det gjorde jeg ved at skrive til dem når men jeg håber da vi kan se en ende på det her tæskeri mod hinanden jeg troede at vi var voksne mennesker og ikke små patte børn jeg håber du svare igen mads

mange hilsner brian



Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk