Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:25-02-2024
Menu
Kalender
Februar 2024
MaTiOnToFr
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: Thoke Wistoft
Dato: 15-05-2008 08:40:03
Emne: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Mads Hussing kunne ikke finde tid til at sende de nye regler til Thomas, men han kunne åbenbart godt finde tid til at sende mail til Thomas om at nedlægge fiskecuppen.dk

Desuden har Hussing brugt mange timer på at skrive undskyldninger for hvorfor fiskecuppen.dk ikke blev opdateret og desuden at svine folk til. Tænk hvis disse timer var brugt på noget konstruktivt.

Nu er det så valgt at nedlægge fiskecuppen.dk, fordi Hussing ikke kunne sende de nye regler til thomas - meget svær opgave - Gad vide om det er en dårlig undskyldning for at nedlægge cuppen?

Hvis fiskcuppen.dk bliver nedlagt foreslår jeg at alle der ligger nr. 1 i en art eller afdeling sørger for at indkassere deres præmie.

Der står i reglerne på fiskecuppen.dk at cuppen kører i hele 2008. Jeg har screendump af både regler og stilling, hvis det skulle forsvinde fra cuppen, kan i kontakte mig og få en kopi.Afsender: Mads Hussing
Dato: 15-05-2008 09:46:36
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@Thoke,

Du udtaler dig om en masse du ikke aner en skid om. Hvad kender du til en mail-korrespondance mellem to personer?Afsender: Thoke Wistoft
Dato: 15-05-2008 11:01:41
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Det kan jo ikke undre nogen at du nu går til angreb igen.
Du har sendt en mail til Thomas igår med at nedlægge cuppen, men har ikke kunne skrive de regler til ham, som Ole skriver til dig i nedenstående link:
www.fiskemagasinet.dk/forum.htm?mode=uniqforum&forumid=2&id=10296Afsender: Lars Larsen
Dato: 15-05-2008 12:07:32
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Ikke for at jeg vil blande mig i denne debat (eller hvad det nu kan kaldes), da jeg ikke er nok inde i detaljerne omkring hvad der er sendt til hvem, hvornår og i hvilken form.

Men hvad med lige at slå koldt vand i blodet og ikke komme med beskyldninger der ikke kan dokumenteres!

Er der nogen på forum der kan bevise at der ikke allerede er sendt oplysninger til Thomas om ændringen af regler mv.

Kommunikationen omkring ændringerne i cuppen behøver jo ikke nødvandigvis at være sket på forum, men kan være taget bag linierne. I forbindelse med at man også aftalte hvordan kategorierne skulle være delt op.Afsender: Thoke Wistoft
Dato: 15-05-2008 13:04:18
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Det er jo egentlig underordnet om det er Mads eller Thomas, der er ansvarlig for den manglende opdatering, men uanset hvad er det uaceptabelt at to voksne mænd ikke kan få opdateret 2 A4 sider med regler og præmier på 5 måneder.

Der kan sagtens være sendt mail frem og tilbage som ikke kan dokumenteres, men hvis der er sendt mails har de i hvert fald ikke haft nogen effekt. Så kunne man jo have snakket i telefon sammen.

Hvordan kan man på nogen måde forsvare over for så mange brugere, ikke at få opdateret 2 A4 sider på 5 måneder?

Og kan man forvente andet end kritik for dette?

Kritikken er naturligvis blevet hårdere i takt med at tiden gik. Her kan man vel heller ikke forvente andet?Afsender: Mads Hussing
Dato: 15-05-2008 13:28:50
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@Thoke,

Jeg er glad for at du trækker i land igen, og ser en smule mere nuanceret på hvad der kan være gået galt.Afsender: Raymond Holm
Dato: 15-05-2008 13:31:12
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Hvad med de andre deltagere i cuppen?
Læser de ikke forum eller har de ingen mening om det?

Kan ikke forstå hvor opbakningen til Thoke bliver af.

Afsender: Mads Hussing
Dato: 15-05-2008 13:35:02
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@Raymond,

Det kunne jo være de havde forståelse for beslutningen om at jeg ikke gider bruge så meget tid på brok, brok og atter brok.Afsender: Thoke Wistoft
Dato: 15-05-2008 13:38:25
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@Mads

Svar lige på spørgsmålene om kritik ovenfor.
Ingen gider kritik, men kan du på nogen måde forvente andet end kritik, når i har været 5 måneder om at opdatere 2 A4 sider?
Og nu ingen undskyldninger om at det er thomas eller andres skyld.

Kan du forvente andet end en masse kritik?Afsender: morten schultz
Dato: 15-05-2008 13:40:12
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Jeg har jo ikke nået og deltage i cuppen i år, men syntes os det er et meget pudsigt og hurtigt tiltag med og lukke cuppen, jeg tænkte på det for små to måneder siden at det ikke skulle undre mig at grunden til "ny sponsor" "nye regler" osv egentlig bare var at Mads måske er ved og løbe død i det og er træt af der skulle ordnes ting konstant, har muligvis fungeret som en hæmsko for ham, men hvis det har været tilfældet syntes jeg godt det kunne være meldt ud.

Jeg er da ihvertfald glad for jeg ikke nåede igang med og skulle fange fisk til cuppen for og opdage den dør nu, syntes det er synd og skam. men håber virkelig ikke at det "kun" er pga "brokke hoveder" som Mads kalder dem at cuppen er lukket, for det vil være synd, der er jo ingen tvivl om at der kommer til og være endnu mindre trafik herinde nu, og især endnu færre fangstrapporter.

Må lige tolføje at jeg altså syntes Thoke HAR været utrolig konstruktiv i sin kritik, måske er det bare Mads der ikke forstår Thokes skrive form.


Mvh MortenAfsender: Mads Hussing
Dato: 15-05-2008 14:26:54
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@Morten,

Jeg tror ikke vi forstår det samme ved konstruktiv.

@Thoke,

Jeg svarer på lige nøjagtig det jeg har lyst til... Men jeg er heller ikke imponeret af forløbet. Om jeg så havde forventet at nogen ville opføre sig som dig? Det havde jeg ikke...Afsender: Thoke Wistoft
Dato: 15-05-2008 14:43:57
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@Mads

Så er du, uden sammenligning, den største jubeloptimist der mig bekendt har eksisteret.Afsender: simon agerholm
Dato: 15-05-2008 14:48:03
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Mads ;

Alt andet lige er det MEGET uheldigt at nedlægge en konkurrence midt i året....

Du er i din gode ret til at gøre præcis hvad du vil med Fiskecuppen -men det giver altså ikke positiv omtale.

Når det er sagt, kan jeg sagtens forstå at du bliver dødtræt af at være skydeskive (selvom det er en del af gammet som "kendt" lystfisker)..

Jeg synes endda jeg kan læse mellem linierne, at den eneste måde du kan lukke munden på nogle af brugerne af Fiskecuppen er : At give dem præmier som om konkurrencen ikke var ophævet, men blot afsluttet dags dato!!

Personligt har jeg ikke behov for at vinde noget, for at blive bekræftet i at jeg ER verdens bedste havørredfisker ;-) ...

Meeen det kunne tyde på at der er nogle som har brug for lidt anerkendelse af deres helt unikke evner ;-) ..

Forøvrigt tillykke med de nye stør -og tag så lige at smide nogle ordentlige regnbueørreder i putsøen -sidst fik jeg sgu kun en fisk på 500-600 gram...... Det mindede mest af alt om en agnfisk -lol-Afsender: Mads Hussing
Dato: 15-05-2008 15:04:20
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@Thoke,

Jeg er glad for at du ser mig som en optimistisk og dermed forhåbentlig glad person.Afsender: Mads Hussing
Dato: 15-05-2008 15:12:02
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@Simon,

Det er meget uheldigt.

Det er rigtigt at jeg er skydeskive for nogle enkelte. Det er tit og ofte dem der ikke selv tager nogle initiativer og ved hvor svært det er at starte og køre diverse projekter.

Du er verdens bedste havørredfisker ;-)

Det var de vildeste stør, jeg havde undervurderet dem lidt. Den største vejede fandeme 25 kg....!

Vi fik tre ørreder sidste gang der var helt vildt små, og de er desværre smuttet ud af nettet. For jeg ville gerne have brugt dem til geddefiskeri...!
Afsender: Thoke Wistoft
Dato: 15-05-2008 15:35:47
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@Mads

Ja det må da være urimeligt svært at opdatere 2 A4 sider indenfor 5 måneder, men du vil jo ikke svare på hvorfor. Kun skyde skylden på andre!

Og lad nu være med at tude over hvor flotte initiativer du har taget. Som skrevet før, er fiskecuppen.dk reklame, og ikke nogen røde kors uddeling.

Fiskecuppen.dk resulterer i en masse fangstrapporter, som skaber aktivitet på fiskemagasinet.dk og dermed større reklameindtægter. + grejsiden.dk får en masse reklame og en masse der går ind og kigger på sortimentet.

Andre kan godt finde ud af det. Tag f.eks. Nash cuppen som fiskeavisen kører.
Ren reklame og her er det også gratis at deltage, men de klarer den til UG, og her er der intet brok.

Gad vide om hovedproblemet ikke er, hvordan arrangøren agerer?
Afsender: Mads Hussing
Dato: 15-05-2008 15:57:33
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@Thoke,

Jeg skyder ikke skylden på nogen, det prøver jeg at gå let og elegant udenom. For jeg er sgu ligeglad hvis skyld det er, jeg synes bare det er ærgerligt det er endt på denne måde.

Jeg tuder ikke, men kan se at du føler dig ramt. Det er jo lettere ikke at tage initiativer, og så brokke sig over andres.

Mon ikke det er nemmere at komme til orde her end i Fiskeavisen? Der skal jo lidt mere til at skrive et brev til dem og håbe på at de optager det, og så er der måske en der skriver i næste måned igen. Så du ved godt at du sammenligner to helt forskellige ting, det er et billigt trick, men det er du ikke for fin til.
Afsender: Thoke Wistoft
Dato: 15-05-2008 19:11:02
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@Mads

Jeg føler mig sgu ikke ramt på nogen måde. Jeg har adskellige gange opfordret til at i fik rette reglerne.

Skyder du ikke skylden på nogen? Du skyder da skylden alle dem der, forståeligt nok har brokket sig.

Det er udelukkende jeres egen skyld at det er endt i denne mængde kritik.

Der er skrevet rigtig mange indlæg i en "god tone" med spørgsmål til de nye regler og præmier og ikke mindst hvornår det blev opdateret, men når der ikke sker noget i 5 måneder, så er det klart at tonen på et tidspunkt må tage en negativ drejning.
- Og det tuder du over! Hvorfor? I kunne jo bare have ordnet de 2 A4 sider, så havde der ikke været noget kritik!Afsender: Frank Hoigaard
Dato: 15-05-2008 21:05:02
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@Mads
Jeg kan altså heller ikke se hvor det er du svarer på spørgsmål ang. nye regler. Du bliver meget let mobset over at vi er nogle, der gerne vil vide hvad regler og evt. præmier der er. For mig er det ligemeget om man kan vinde noget andet en titel.
At kalder folk der spørger om noget for forkælede brokkehoveder, middelmådige folk eller hjernedøde idioter der aldrig har fået et nej fra deres forældre og derfor tror at verden drejer rundt om dem, synes jeg er direkte barnligt, og viser mere hvem det er der skriger op hvis ikke de får deres vilje.
Jeg skal da gerne stoppe med at skrive herinde for at få en afklaring på de ting vi hjernedøde mener der er, men jeg kan stadig ikke se at det er måden at reagere på hvis man selv mener at man ikke hører til ovenstående kategori.
Mvh
Frank

Afsender: paw meinertsen
Dato: 15-05-2008 21:42:05
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
hej mads vil bare sige det er meget skuffende at læse at en konkurrencen, nogle har brugt meget tid og kræfter på bliver lukket og slukket lige når det begynder at blive spændende det er skidt gået hvad end årsagen måtte være....mvh paw....Afsender: Mads Hussing
Dato: 15-05-2008 21:53:37
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@Paw,

Det er rigtigt at det er ærgerligt at konkurrencen bliver afbrudt i denne omgang, for som du skriver så er vi nogen der har brugt rigtig meget tid på denne konkurrence.

@Frank,

Jeg brugte nogle udtryk jeg normalt ikke bruger, men jeg står egentlig ved dem. Jeg synes også det er ærgerligt at det er endt på denne måde, men jeg så ingen anden udvej. Jeg kan også sige at det ikke er en beslutning der er taget i et øjebliks vrede, det er noget jeg har gået med et stykke tid. Og det kan der jo være masser af grunde til som jeg ikke gider at uddybe herinde :-)
Afsender: paw meinertsen
Dato: 15-05-2008 23:26:46
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
mads det er vel også døden for cuppen for altid for hvis den starter forefra næste år er der vel ik mange der regner m at det er en seriøs konkurrece hvordan slutter konkurrencen så i år? mvh pawAfsender: MARTIN LANGTOFT ESBERG
Dato: 15-05-2008 23:44:33
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Er ret sikker på at 1 erne ikke kan opkræve noget som helst, så længe konkurrencen ikke er købsbetinget tror jeg ikke der er noget at hente,,Afsender: paw meinertsen
Dato: 16-05-2008 00:07:03
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
martin er så fint nok bare man ved hvor man stå og så var det til mads....Afsender: MARTIN LANGTOFT ESBERG
Dato: 16-05-2008 07:38:01
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Det er ok Paw, så bare man pfordrede til at kræve det:-)Afsender: paw meinertsen
Dato: 16-05-2008 07:44:00
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
martin: vil ik kræve noget det er hovedsaligt ik præmier jeg går efter men det er fint de er der så klart...præmier må jo være op til mads"s samvittighed.....Afsender: MARTIN LANGTOFT ESBERG
Dato: 16-05-2008 10:32:45
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
ok

Syntes bare det er forkert at prøve at få deltagere til at rotte sig sammen og kræve præmierne..
Hvis du spørger mig er det ikke særlig konstruktivt.

Hvorfor ikke bare erkende at Fiskecuppen er slut og muligvis vender tilbage i 2009 i ny og forbedret udgave,man kunne jo allerede nu være med til at forbedre regelsættet til næste gang, og derved deltage i en cup man selv har været med til at forbedre, ville det ikke være mere konstruktivt?

Det er for let at sidde bag skærmen og støbe kugler for derefter at kaste dem i nakken på arrangørerne, hjælp dem i stedet til at blive bedre..

Jeg er sikker på cuppen vender tilbage, men ikke før der er 100% styr på alle detaljer, om folk vil være med er jo op til dem selv, er ret sikker på at der er mange der vil, der er jo ikke rigtig nogle andre alternativer.

Om Mads har samvittighed til ikke at efterleve eventuelle krav om præmier må være op til ham, det blander jeg mig ikke i..

Martin.Afsender: Thoke Wistoft
Dato: 16-05-2008 11:28:32
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Det skal da ikke være nogen hemmelighed, at den eneste årsag til at både Ulrik og jeg ligger rapporter ind på fiskecuppen.dk er for præmiernes skyld.

Jeg har bestemt ikke noget behov for at vise mine fangster frem. Glæden over en god fisk, kan jeg nøjes med at dele med vennerne.

Derfor vil jeg naturligvis kræve de præmier jeg ligger til, hvis fiskecuppen.dk bliver lukket. Det er muligt, at konkurrencen ikke er købsbetinget, men fiskecuppen.dk og fiskemagasinet.dk får rapporterne gratis foræret, og kan bruge dem, hvor de finder det mest hensigtsmæssig. Dette får de i bytte for præmier, og når man er stillet præmier i udsigt skal man naturligvis også have dem. Ellers er det da at tage røven på folk.Afsender: Frank Hoigaard
Dato: 16-05-2008 16:10:31
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@Martin

Jeg tror at du har misforstået noget i debatten.
Der er ingen der er utilfredse med de regler der er for Cuppen, og derfor er der heller ikke nogen der sidder og støber nogle kugler.
Det der er problemet er at der bliver ændret i præmier og i kategorier 4-5 måneder inde i Cuppen.
Hvis reglerne for 2008 havde været på plads til begyndelsen, havde du aldrig hørt et pip fra nogle af " Brokkehovederne"
Men at man ændre kategorier midt i en Cup er ikke smart, og det er slet ikke smart at det ikke er ændret for længe siden, idet at debatten startede som er godt 3 måneder siden nu. Jeg er selv ligeglad med om jeg kan vinde noget, men det er jo ikke sikkert at alle er det. For nogle er måske måden de kan få lidt nyt grej på, da der er flere på 12-16 år der har indsendt rapporter.

Mvh
FrankAfsender: Mads Hussing
Dato: 16-05-2008 21:32:55
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@Martin,

Du har ret i at det er let at sidde bag skærmen og støbe kuglerne. Du får til gengæld ikke nogen af de mest højtråbende til at hjælpe med at rette reglerne, de vil helst brokke sig. Du kan se at Thoke skriver at han før har opfordret os til at få rettet reglerne. Men altså ikke hjulpet, bare hørt hvornår det sker.

@Alle,

Nu er afslutningen på cuppen kommet og der er præmier til alle der lå til præmier. Det er altså ikke fordi vi ikke kan sponsorere tingene vi ikke fortsætter. Der er mange grunde, men mest er at vi forhåbentlig slipper for en masse brok. Når en dreng stolt viser sin fangst frem så starter en kæmpe debat om han nu har målt den rigtigt eller lignende, og det undgår vi forhåbentlig fremover. Jeg er godt klar over at fangstrapporter fra guldgravere der går efter præmier ikke kommer her mere, men til gengæld håber jeg at flere andre vil sende fangstrapporter nu, når der forhåbentlig er større chance for ikke at blive overfaldet på tekniske fejl.Afsender: MARTIN LANGTOFT ESBERG
Dato: 16-05-2008 21:36:55
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Det lyder super, håber at i får det til at køre igen, god vind herfra..
Afsender: paw meinertsen
Dato: 17-05-2008 00:34:53
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
mads lyder godt man må stole lidt på hinanden tror i det store hele det er meget få der snyder....håber det bliver ligeså spændende næste gang hvis der bliver en næste gang...god vind herfra med.....mvh paw....Afsender: morten schultz
Dato: 17-05-2008 05:41:08
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
EJjj en storm når en dreng viser en fisk frem? måske man bare ikke selv skal tage stilling til alt der foregår? måske det skal være op til de dommere man har fundet?

Jeg syntes det er utroligt billigt og udstille Thoke på den her måde!!!!!!!!!!!


Thoke har i lang tid bedt om et regl set, skal det så forstås sådan at fordi han efter spørge det når i ændre ting midt i konkurencen så er han bare en uartig dreng der fortjener smæk i måsen?? det er utroligt uprofessionelt, og så meget medvirkende til at det hele går skævt hvorfor ikke bare sige, jeg har lavet bæ her, jeg fjerner det, og det hele ligger sådan her nu!!!Det er i sidste ende medvirkende til at man simpelthen ikke kan tage forretningen bag seriøst, og bla i Kenneth andersens tilfælde feks melde sig ud af konsoritet, osv, der er en del ting, omkring det hele der måske tyder på at du Mads har alt for meget omkring dig pt, som du naturligvis ikke kan holde styr på, det er sgu menneskeligt, men jeg syntes sgu det er billigt hele tiden og smide alt skyld og alt ansvar væk.


Når men selvom der er flere der håber at fiske cuppen køre til næste år, så regenr jeg ikke med et, for du er jo kørt død i det, så medmindre en anden overtager, så siger jeg tak for denne gang ;)


ved godt du har gjort dit bedste, men du har ganske enkelt for meget om ørene tror jeg.

Mvh MortenAfsender: Mads Hussing
Dato: 17-05-2008 12:42:49
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@Morten,

Hold da op der er meget du har misforstået, men med alt det jeg har om ørerne er der ikke tid til at få rettet alle dine misforståelser :-)
Afsender: morten schultz
Dato: 17-05-2008 15:29:01
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Det helt ok Mads, jeg har heller ikke tid til og forstå det ;)


Når men god weekend.Afsender: Rasmus Ingemann
Dato: 17-05-2008 16:57:42
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Uden at blive personlig, er den noget stigende slingerkurs/useriøsitet på fiskecuppen, en af grundende til at mine fangster ikke fortjener at blive vist på denne side.
Rasmus Ingemann (EWT)Afsender: Mads Hussing
Dato: 17-05-2008 18:21:03
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@Rasmus,

Du kom lige ned til os andre :-)

Der er ikke meget slingrekurs nu, Fiskecuppen er lukket og slukket for denne gang. Præmierne er offentliggjort og så er den ikke længere. Det kan vist ikke være meget mere konkret....
Afsender: Mario Popovic
Dato: 17-05-2008 20:00:15
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Hej Mads..

Nu hvor jeg har indberret 10 FISK har jeg så alligevel ikke ret til de 250 kr til Grejsiden.dk ?

Det er lidt synd at hjemmesiden nedlægges...

ØV ØV..

SVAR HURTIGST MULIGT.

Afsender: Mads Hussing
Dato: 17-05-2008 20:04:10
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Hej Mario,

Du har fået svar herinde og på mail før. Når dine rapporter ikke lever op til kravene på Fiskecuppen og dermed ikke bliver tilmeldt Fiskecuppen, så er der selvfølgelig ikke nogen gavekort for dine tilmeldinger.Afsender: Mario Popovic
Dato: 17-05-2008 20:13:24
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Dem som i har fjernet gælder jo ikke og har også afmeldt dem.. Men har 10 Fisk som jeg har indberretet og ikke står noget om..

Du kan se dem under mine rapporter..
Så ved ikke om du vil godtage dem:-)

Håber siden kommer op og køre igen..Afsender: Mads Hussing
Dato: 17-05-2008 20:27:02
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Hvis der er ti rapporter fra dig der ikke er fjernet, så har du 250 til køb på Grejsiden.dk eller til fiskeri i Hove.Afsender: Mario Popovic
Dato: 17-05-2008 20:29:37
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Ok Mads..
Har nemlig 10 fisk men kan jeg godt få det bekræftet på en eller anden måde? Så der ikke opstår problemer eller tvivl?

Jeg går bare ind og bestiller og indsætter links til fiskene.

Afsender: Mads Hussing
Dato: 17-05-2008 20:51:17
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Hvis bare du sender links til dine rapporter så er der ingen problemer.Afsender: Mario Popovic
Dato: 17-05-2008 20:58:06
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Helt iorden Mads..

Jeg bestiller her iaften og sender links sammen med bestillingen så burde der ikke være nogle problemer.

Tak for informationerne..

Mvh.
Mario.Afsender: Mario Popovic
Dato: 17-05-2008 21:33:21
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Skal jeg sende links efter jeg har bestilt varene?

F.eks.
Jeg bestiller hermed ovenstående og bekræfter, at jeg har læst og accepterer forretningsbetingelserne

Så får jeg en Mail hvor jeg indsætter links?
Kan ellers ikke se hvor jeg skal sende links til de 10 fisk.

Håber ikke jeg er til besvær.Afsender: peter jensen
Dato: 18-05-2008 01:24:07
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
syntes det er synd at fiskecuppen lukker...... men tak for kampen til alle, det var sjovt så længe det vare...
tak til mads håber i kommer igang igen......

god sommer til alle
Afsender: Rasmus Ingemann
Dato: 18-05-2008 06:37:33
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@Mads
Klap hesten, det var jo ikke i går jeg slettede mine fangster, og er som sagt ikke ude efter at der skal rulle hoveder. God vind fremover;o)Afsender: morten schultz
Dato: 18-05-2008 07:59:45
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
ejj men så lige så alle forstod det.Amatør agtigt. der har altid været problemer, men når man ikke gør noget ved de små ting brder de sig som ringe i vandet, det er ganske naturligt.!!


Ligegyldigt hvem der står for det undtagen Chuk norris, for
han .Hvis du har fem dollars og Chuck Norris har fem dollars, Chuck Norris har flere penge end dig.Der er ingen 'Ctrl'-knappen på Chuck Norris computer. Chuck Norris er altid i kontrol.


Apple betaler Chuck Norris 99 cent, hver gang han lytter til en sang.


Chuck Norris kan nyse med øjnene åbne.Chuck Norris kan spise bare en Lay's kartoffel-chip.


Chuck Norris er suing Myspace for at tage navnet på det, han kalder alt omkring dig.


Chuck Norris ødelagt den periodiske tabel, fordi han kun anerkender element af overraskelse.Chuck Norris kan slå to sten med en fugl.Når Boogeyman går til at sove hver aften, han kontroller hans closet for Chuck Norris.

Chuck Norris ikke læse bøger.
Han stire dem ned, indtil han får de oplysninger, han ønsker.

There is no theory of evolution.. Just a list of creatures Chuck Norris has allowed to live.

Outer space exists because it's afraid to be on the same planet with Chuck Norris
.

Chuck Norris does not sleep.


Chuck Norris counted to infinity - twice.


There is no chin behind Chuck Norris? There is only another fist.

When Chuck Norris does a pushup, he isn?t lifting himself up, he?s pushing the Earth down.


Chuck Norris is so fast, he can run around the world and punch himself in the back of the head. Chuck Norris er så hurtig, han kan køre rundt om i verden og punch sig selv i den bageste del af hovedet.

Chuck Norris? hand is the only hand that can beat a Royal Flush. Chuck Norris' side er den eneste side.


Chuck Norris can lead a horse to water AND make it drink. Chuck Norris kan føre en hest til vand og gøre det drikke.

Chuck Norris doesn?t wear a watch, HE decides what time it is. Chuck Norris ikke bære en vagt, han beslutter hvad tid det er.

Chuck Norris can slam a revolving door. Chuck Norris kan smæld en svingdør.

Chuck Norris does not get frostbite. Chuck Norris ikke får forfrysning. Chuck Norris bites frost Chuck Norris bider frosten

Remember the Soviet Union? Husk Sovjetunionen? They decided to quit after watching a DeltaForce marathon on Satellite TV. De besluttede at holde op efter at se en DeltaForce maraton på Satellite TV.

Contrary to popular belief, America is not a democracy, it is a Chucktatorship. .


Afsender: Mads Hussing
Dato: 18-05-2008 10:27:31
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@Mario,

Du sender bare en mail efterfølgende med dine links, så er der ingen problemer. Du er ikke til besvær!
Afsender: Mario Popovic
Dato: 18-05-2008 17:16:32
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Ok Mads..

Men hvor lang tid har jeg til at bruge de 250kr? til året ud?

og kan jeg istedet komme forbi på et tidspunkt og bruge gavekortet i din butik?

Hvis jeg kommer forbi din butik skal jeg så printe links ud på papir så bevis?

Mvh.
Mario.Afsender: Mads Hussing
Dato: 18-05-2008 18:49:07
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Hej Mario,

Et gavekort kan vist ikke udløbe - ihvertfald skal det gælde i minimum 5 år.

Send en mail med links med det samme, så er det klaret en gang for alle. Du er velkommen i butikken, så kan du bare få grejet der.Afsender: Mario Popovic
Dato: 18-05-2008 19:10:10
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Hej Mads,

Så er mailen sendt til mads@hussing.dk

Mvh.
Mario.Afsender: Claus Nygaard
Dato: 18-05-2008 20:24:59
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Jeg er helt enig med at dem der ligger til at få præmie skal ha det. Det kan jo ikke være rigtigt når der står at at konkurencen går til slutningen af 2008 og så man bare kan lukke det. Det vil jeg ikke finde mig i!!Afsender: Lars Larsen
Dato: 18-05-2008 20:31:54
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@ Claus

Læs dette link en gang, der står at der uddeles præmier til dem der lå til det da beslutningen om at lukke ned blev taget.

http://www.fiskemagasinet.dk/nyheder.htm?show=uniq&newsid=2587

Der står også hvad de enkelte vindere hver især har vundet for.


Afsender: kenneth andersen
Dato: 18-05-2008 20:45:41
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@ Morten

Dit sidste indlæg er jo en ren GAVE, fik total grine flip over det!!!! uha uha..... (:

Afsender: Lasse R. K. Petersen.
Dato: 18-05-2008 20:50:16
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Claus N.@ Det er da fint du ikke vil finde dig i det, men det er jo dig selv der har meldt dig til en gratis og uforpligtende konkurrence hvor man ingen steder fra er påkrævet at melde sine fangster ind, derfor kan du ikke gøre noget ved det andet end at se måbende til. Sket er sket og jeg tror jeg havde gjort det samme hvis jeg var Mads, folk ved ikke hvilke mail Thoams og Mads måske har skrevet indbyrdes, om det er Mads og Thomas der ikke har kunne skrive sammen eller om en af dem har sløset er jo ligegyldigt nu, konkurrencen er slut =)
Afsender: kenneth andersen
Dato: 18-05-2008 21:01:02
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Mads og thomas folk skal ikke have en SKID!!!!!!! Magen til gave grådige personer har jeg da aldrig set! Hvad med at fiske fordi det er hyggeligt og fedt og IKKE KUN FOR AT FANGE STORE FISK TIL CUPPEN! Virker nogen gange som om at det ikke er oget I vil men kun gør for at få gaver og titel!

mvh Kenneth Andersen!Afsender: Mads Hussing
Dato: 18-05-2008 22:37:29
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@Claus Nygaard,

Godt at du nu har fået læst nyheden om at alle får præmier, men også godt for dig at du fik lidt luft. Fantastisk at du ikke vil finde dig i det, det kan jeg jo så sidde og grine lidt af. Og naturligvis ærgerligt for dig at du ikke vandt noget.

@Kenneth,

Vi er fuldstændig enige, men jeg vil gerne slutte det pænt af. Det er jo fantastisk at der er så meget brokkerier her og ikke et eneste positivt indlæg i nyheden om at alle der lå til præmie får præmie. Det siger temmelig meget om at mange gerne vil brokke sig, men ikke har overskuddet til at sige nogle pæne ting også. Jeg er ikke overrasket, men bestemt ikke imponeret.
Afsender: morten schultz
Dato: 19-05-2008 08:28:17
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Jeg syntes så tilgengæld det er ret flot at i giver præmierne ud på trods af konkurencen er lukket, godt iniativ.

Mvh MortenAfsender: Mario Popovic
Dato: 19-05-2008 16:56:36
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Hej Mads,

Har du modtaget min Mail?

Mvh.
Mario.Afsender: simon agerholm
Dato: 19-05-2008 17:04:49
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Hehe,,,så lykkedes det mig endelig at vinde en lystfiskerkonkurrence ;-)

Efter at være blevet hånet af Dommer Ole i 2 år, er det jo meget rart :-)

Det er dog med nogen bekymring jeg i samme åndedrag bliver opmærksom på, at Dommer Ole i sagens natur ikke kan være dommer mere.. Det bliver hårdt for hans kone, at han fremover vil have den ekstra tid til rådighed..

Det kan ydermere betyde at bestanden af råvildt i Korsørs omegn bliver nedbragt -eller endnu værre : At han genoptager fiskeriet i Tude Å ;-)Afsender: Mads Hussing
Dato: 19-05-2008 17:08:35
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@Mario,

Den er modtaget og links er fine.

@Simon,

Vi ved begge to hvor lidt Ole bestemmer derhjemme, og nu gav jeg ham en mulighed for at bestemme lidt herinde. Vi må lave en pseudo-konkurrence (han aner ikke uråd) så han tror han har lidt magt....Afsender: Ole Aaslo
Dato: 19-05-2008 23:02:55
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@Simon
Er lige hjemvendt fra jagt - tror nosserne frøs fast til inderlåret på et tidspunkt, men igen held i sprøjten i aften.
Har da ellers fået lidt kød til fryseren....

@Mads
Tror det er på tide at vi tager en 1:1 igen... Så gider jeg bare ikke ha du tuder igen :-(Afsender: simon agerholm
Dato: 20-05-2008 08:06:49
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Ole ;

Pas nu på med at rende for meget rundt ude i naturen, det ender jo med at din kampvægt falder ;-)

Mads ; Jeg var ude ved P&T søen her den anden aften, nede i det hjørne hvor i ikke har gjort noget ved brinken, er der et par ørreder der har fået "tøjret" sig selv med bobleflåd og hele baduljen.. Det er der hvor der er noget krat der hænger ud over søen..

Måske i skulle tage en tur i jollen, og få hevet de fisk op?

Hvis i giver mig et praj om hvornår i ror derned -så kommer jeg forbi med vandskiene -lol-..Afsender: peter jensen
Dato: 20-05-2008 18:27:56
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
hej mads hvordan bruger man givensten som jeg har været heldig at vind????
syntes det er en god måde at slutte fiskecuppen på når det ikke kan være anderledes....
Afsender: Mads Hussing
Dato: 21-05-2008 11:16:14
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Du køber bare på Grejsiden.dk og vælger bankoverførsel. Selvom den kan give en fejlmeddelelse så har jeg registreret ordren, og den er i systemet.Afsender: Ole Aaslo
Dato: 21-05-2008 11:52:20
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
og du får den i løbet af 2010 efter 6 mdr på ovnen inden, hvis du skriver offenligt at Mads er en sur kælling.... Eller er det kun mig ??Afsender: Lars Larsen
Dato: 21-05-2008 13:05:33
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@ Ole
Det er kun dig der får den fine service tror jegAfsender: Ole Aaslo
Dato: 21-05-2008 14:50:30
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
@Lars...
Hvad jeg jeg gøre ??
Lyve og sige at Mads ikke er en sur kælling ?????Afsender: peter jensen
Dato: 21-05-2008 20:00:33
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
gider du skrive når du har modtaget bestillingen...???

@ole

det kan da ikke passe han er en sur kælling....
men kender ham jo ikke :-)Afsender: Kasper Bang
Dato: 19-07-2008 02:12:28
Emne: RE: Nedlæggelse af fiskecuppen.dk
Men helt ærlig?. hvis der er familie og andre ting der skal ordnes og han evigt og altid skal bruge tid på andres fangster ved computeren. hvornår skal han så selv fiske ??Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk