Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:22-04-2024
Menu
Kalender
Januar 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: allan pedersen
Dato: 04-12-2007 20:37:30
Emne: Annulering af fiskecuppen!!!!
Hvis ret skal være ret,så burde man følge reglerne og under reglerne står der at man skal skrive om vejr og vind samt fiskemetoder.

Hvis man kan kassere en fisk på manglende målebåndsfoto,kan man vel også kassere fisk når alle kriterier i rapporten ikke er opfyldt.

Har man sagt A må man også sige B

Og at dommerne fisker med deltagere der har indflydelse på det endelige resultat,det er ikke særlig betryggende for deltagere der har ambitioner om at vinde.

Slet dette års cup og start på en frisk hvis der skal være retfærdighed til.

I flueknepperiets navn
Allan Pedersen

Afsender: Ole Aaslo
Dato: 04-12-2007 20:45:42
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
@Allan

Har aldrig fisket med familien Hansen eller Klagenberg, men kender da begge og da også mødt dem flere gange... Har da også talt i telefon med dem alle sammen.. derfor bliver der IKKE langt noget imellem der..

Tror mere du skulle ta og tilmelde nogle fisk i stedet for at skrive om hvad der burde ske og ikke ske i cuppen ?!?

Mvh
OleAfsender: Raymond Holm
Dato: 04-12-2007 20:50:17
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
http://www.fiskemagasinet.dk/forum.htm?mode=uniqforum&forumid=3&id=9639

Tror du brokker dig kun for at larme.
Du var helt tavs her hvor du kunne komme med gode idéer rettelser osv.

vh Raymond
Afsender: allan pedersen
Dato: 04-12-2007 21:15:56
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
Jeg kunne godt melde 3 fisk til for at folk kunne få et billede af en fisk,men når man kun har mulighed for at vinde en kasket,når man er sløv og ikke kommer ud noget mere så vil man godt se og beundre andres fangster.

Er du ikke ved at arrangere en tur næste år,med en af deltagerne eller er det bare smalltalk????

Men at være vidne til sådan en gang ævl,det er ikke en konkurrence værdig,men jeg håber tina klager over de mangler i diverse rapporter,så må vi se hvad der sker?

Og til Raymon du har ret, men når nu konkurrencen kørte ok,lægger man ikke mærke til de små detaljer.
Reglerne skal følges,man kan ikke udelukke en,når næste person i køen indsender en mangelfuld rapport.

Jeg kunne forstå hvis man sendte en fisk ind på 12 cm der vejede 4 kg,så vil jeg også forlange et kontrolfoto,men hvordan man måler en fisk kan svinge meget helt op til 2 cm,så denne sag er godt nok under lavmålet.Afsender: Lars Larsen
Dato: 05-12-2007 08:50:21
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
Dommerne er vel også kun mennesker (Ole undtaget.....), så at han måske er ved at arrangere en tur med Klagenberg eller Tina er vel sagen uvedkommende? Sålænge at han ikke fremstår som vidne til fangsten eller blander sig ved en evt. klage på en rapport?
Måske også derfor der er flere dommere i en konkurrencen, så de har lidt frierere hænder til at tage på fisketur?

Det kunne jo hænde at de tilfældigt var på samme tur, f.eks. på en turbåd eller ved bare ved vandet samtidig - hvad gør man i det tilfælde? De er jo ikke afsted sammen, men samtidig.

Man behøver ikke at have chance for at vinde cuppen for at sende rapporter ind, alene glæden ved at dele ens fangster med andre er nogle gange nok. Jeg har fisk på et par af listerne, og har da ikke tilmeldt dem for at vinde konkurrencen.

Så lad os se nogle rapporter fra dig Allan, du behøver iøvrigt ikke at melde fiskene til cuppen for at vise dem frem herinde.

Afsender: Christian Klagenberg
Dato: 05-12-2007 17:08:41
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
@ Allan, er du blevet slået/mobbet meget da du var barn???Afsender: Lasse
Dato: 05-12-2007 17:33:47
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
Griner Christian det er satme humor =)Afsender: allan pedersen
Dato: 05-12-2007 19:43:52
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
@Lars når man er dommer i en konkurrence,og man lige har været med til at få fisk udelukket,er det ikke smart at arrangere en tur med en der drager fordel af udelukkelsen,og som heller ikke selv opfylder kriterierne for fangstrapporter, det er logik for burhøns!!!!!

@christian det er folk som dig der er skyld i denne miser,så mon ikke du skulle komme med noget konstruktivt istedet.

Iøvrigt et interessant forfang du fisker med,det er 25 år siden jeg så det sidst,det var under rygfiskeri efter hornfisk,hvor folk også monterede en trekrog øverst på pirken/blinket.
Har du originalbilledet af den? for det kunne godt ligne et mærke efter en fejlkroger,ved bageste underfinne på viste fisk.
http://www.fiskecuppen.dk/fangster.htm?show=uniq&id=2531

I flueknepperiets navn
Allan PedersenAfsender: Lars Larsen
Dato: 05-12-2007 20:02:18
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
Rart at vide at jeg ikke er en burhøne, kan ikke se den nævnte logik.Afsender: Bergman West
Dato: 05-12-2007 20:19:14
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
Fiskecuppen kan vist efterhånden ikke kaldes en succes ?

Hvorfor skal der stilles spørgsmåltegn vel alt?

Det er bare lystfiskeri - ikke andet... for de fleste af os en fritidsinteresse - for andre en livsstil....

Ses ude ved vandet....Afsender: Mads Hussing
Dato: 05-12-2007 21:51:38
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
Jeg synes at Fiskecuppen er en succes! Jeg synes det er fedt at have en konkurrence hvor folk går så meget op i det. Der er garanteret lige så meget knas med de trykte mediers konkurrencer, men der kan almindelige folk ikke komme til orde. Det kan de herinde, og det synes jeg er alletiders!

Nogle folk SÆTTER spørgsmålstegn ved mange ting - sådan er de. Nogle gør det for deres egen eller venners skyld. Jeg har ikke tal på hvor mange fisk der er tilmeldt - men det er vel 10 fisk der er diskuteret. Det er formentlig omkring 1 procent af alle fisk. Ved godt at de debatter fylder meget, men hvis man kigger overordnet på det, så går det vist temmelig fredeligt for sig.

Vi er enige om at det "bare" er lystfiskeri - en hobby der fylder meget i de fleste af det liv vi har.

Mvh
Mads
Afsender: morten schultz
Dato: 05-12-2007 23:11:04
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
Syntes du er skæg Allan pedersen...


haha

mobbet og slået meget i skolen...

ja det nok ikke gået helt over endnu haha

det mærke på torsken du snakker om ligner et skarv bid.


hvorfor kan man ikke fiske med dommere af en turnering ? hvis man er deltager ? du er da helltttttt væk søde lille allan... så skulle ole stenn og hvem de andrer dommere nu er ikke kunne fiske med særlig mange i dk da en hel del fisker denne konkurence..

det lyder sgu som om du har det lidt ømt i dit hoved lille mand...Afsender: Jonas_P x
Dato: 06-12-2007 02:19:02
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
@Morten(og Peter)

"Jeg tror sørme du har ret i at det mærkepå torsken kommer fra en skarv. Som gammel mester-ornitolog er jeg velvidende om at skarvens typiske fødesøgningsadfærd er at dykke ned på 30-40-50 meters dybde og bide alle 10kg's fisk de kan komme i nærheden af i halen. En på alle måder typisk strategi for fiskespisende svømmefugle med kampvægt på 2-2.5kg. "

@Hussing og resten af støvsuger-banden
Tag dog hvad Allan skriver til efterretning istedet for bare at affærdige ham som et brokhoved. Man lærer ikke meget af stædigt at forholde sig til sin egen "virksomhed" som værende en succes og slentre videre gennem tilværelsen med skyklapper for klukkerne.

Jeg spenderer ikke meget tid herinde derfor har jeg heller ikke omfattende konstruktive forslag til forbedringer,- et enkelt virker dog meget umiddelbart ovenpå ørred/havørred debatten. Hvis jeres konkurrence vedblir med at eksistere burde i for både deltagere og dommeres skyld undlade at skelne mellem p&t-regnbue og p&t-steelhead. En skelnen mellem disse to 'typer af fisk' er per definition kritisk så at begynde at skelne mellem dem udfra billeder er decideret grotesk!

At en så flittig, dygtig og innovativ fisker som Christian 'guldske' Klagenberg står til at vinde jeres konkurrence tjener den godt.Jeg er dog ret overbevist om at han hellere vil vinde ved f.eks. at fange flotte slethvarre end gennem et bureaukratiak slagsmål om målebåndsfoto og 'beskrivelser af fangsteknikker'.

O n' O
Jonas


Afsender: morten schultz
Dato: 06-12-2007 03:13:41
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
jonas din kloge starut.. tror du måske der var ironi indblandet i mit indlæg ??

fantastisk du er så klog....jonas.. hmm jonas...ja ja du fik det bare understreget.


det jeg mente for alle jer mindrer begavede mennesker som ikke fatter en skid er at man ikke kan vudere hvorfor er er lidt blod på hallen af en fangen fisk.. har set billeder af ALT

så ville ikke undrer mig hvis der var en kvinde som til en julefroksot fik sig en lile brandert på, og på vej hjem til sit hus i albertslund fik sig en lille tur i busken med en fyr.


derefter beslutter de sig for og beholde barnet og holde en god sommerferie i prag hvor de er ude og spise på flod både og se på slotte osv og er til en fodbold kamp.

årene går og en dag er den lille knægt ude og spille en gang fodbold med sine venner da han pludselig slår sit knæ på en sten og må gå hjem, på vej hjem går han forbi en mose hvor der er nogen knægte der er igang med og fiske. "hmm det ser da spændene ud tænker han" og begynder så småt på dette.

det går der et par år med hvor han får fanget sig et par skaller ål og aborre og mindsanten os en gedde.

da han så pludselig en dag i 9 klasse skal på hytte tur med sin klasse og en anden klasse på en gård i nordsjælland får han lov og tage fiske stangen med , så mens de andrer hygger sig med nogen øl i skoven sidder den ikke så lille knægt mere på havnen og kigger sig omkring da han pludselig opdager, jette fra nabo klassen. uhh hun er smuk tænker han , hende gad jeg godt kysse .

hun kommer forbi ham og siger hej allan og fniser og går videre allan tænker. jeg må vise hende hvordan man fisker. så han får indhentet hende ned af molen da han noget klumset vælter hen af molen men jette er der hurtigt og siger nu skal jeg hjælpe, dig med og komme tilbage for han har slået sit knæ noget så gruomnt og der os kommet en plet blod ud igennem lærreds buksen.

vel ankommet tilbage til jejren opdager allan at han jo helt har glemt sit splinter nye jagt kniv på molen men den henter jette for ham
så er han glad igen de sidder rundt om bålet og laver sno brød med de andrer da nabo klassens onde onde bølle ser at allan sidder lidt for tæt på jette og så går det stærkt. pludselig bliver han først drillet og til sidst kaster bøllen lars os en sten på allan så han får noget så ondt i maven. men det betyder ikke noget for allan har noget sit livs højde punkt føles det som omk ihvertfald.

lige indtil han 3 år senere på en cykel tur op til den nærmeste købmand ser at der er billige påske liljer idag så han hopper på cykeln og ræser hjem efter grejet for man kan ikke holde påske uden en god fisk til og så er det ned i havnen hvor allan går igang med sit forsøg igen idag må det da lykkedes tænker han men ak.. da allan så vil til og pakke sammen ser han der står et åle jern på kajen og det vil han da lige prøve. efter utallige mislykkedes forsøg sker der sgu noget allan får fat i en solid fisk nede i tangen..


det viser sig og være en torsk på ca 9 kilo men som han ikke nænner og slå ihjel så fisken blev genudsat da den var noget så smuk , men allan var glad den dag for han vidste at denne torsk ville svømme til kobebrværket og leve resten af sit liv. så han cyklede glad hjem med påskeliljerne igen og spiste en gang dåse tun.tror det er sådan den torsk har fået blodet på halen.

mvh mortenAfsender: Lars Larsen
Dato: 06-12-2007 06:17:55
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
@ Jonas
Godt forslag du kommer med der, ikke at skelne mellem p & t steelhead og regnbue.
Og jeg kan ikke være mere enig i din udtalelse om dem derm ligger i toppen af cuppen, de er nok alle mere interesseret i specielle fisk end i bureaukratiake slagsmål.

Tror bestemt også meget af det Allan skriver vil blive taget til efterretning på en eller anden måde, men ligefrem sige at dommerne ikke må fiske sammen med deltagerne er lidt langt ude efter min mening. Jeg kunne godt forestille mig at der bliver formuleret mere klare regler næste år, men helt undgå brok kan man nok ikke. Som Mads siger er der nogen der bare skal stille spørgsmål til alt.

@ Bergman
Forstår heller ikke at der skal stilles spørgsmål ved alt, som du selv siger så er fiskeri "bare" en hobby.

Afsender: Lars Larsen
Dato: 06-12-2007 06:26:13
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
@ Allan
Jeg kan forresten ikke se hvorfor Christians rapport på slethvarren ikke overholder reglerne.
Der er en kort historie, og under agn står der da at den er fanget på tobis, har jeg også skrevet i en anden tråd?

Og som jeg har kommenteret i en anden tråd, så kan jeg heller ikke se at Tina's flade skulle være opdrætsfisk som du er inde på under fangstraporten.

Enlighten me please......
Afsender: allan pedersen
Dato: 06-12-2007 07:15:08
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
@ Lars
Det kunne ligeså godt have været din fangstrapport(hvis du har nogen?) men du har ikke interesse i at få udelukket nogen fisk,så jeg påpeger bare at man skal feje for egen dør ,før man begynder at klage over andres fisk,for nu at nævne slethvarren:

Som der står i reglerne skal der skrives vejr og vind samt fangstmetode!Hva er fangstmetoden? En pind med en muresnor for enden af et kosteskaft?

Skriv lidt om fangsten:Hvad er lidt? Nævnte rapport er mindre en lidt!!!

Hvis vi lavede en brugerafstemning,som nok er det mest retfærdige,når nu ingen af rapporterne overholder kriterierne, så tror jeg nu nok jeg ved hvem jeg vil stemme på som vinder, og det er set objektivt.

Min pointe angående dommernes omgang med deltagerne:De kunne bo sammen uden det rørte mig,men det der falder lidt i øjnene, er som jeg påpeger at de udelukker en for en fodfejl, men udelukker ikke klageren,når vedkommendes rapporter heller ikke overholder reglerne.
Så håber jeg at jeg formulerede mig ok?
PS Jeg har aldrig hørt om opdrætsisinger, så det var nok lidt provokation:-)

@Mads
Det kan da heller ikke være i din interesse,at en der bidrager, til lidt læsestof på siden, skal udelukkes på et så tåbeligt grundlag,prøv at tænke dig at alle folk skrev 4 ord om deres fangster,så kunne man jo ligeså godt smide dem i et fotogalleri, for mere værdiløse rapporter skal man da lede længe efter.
Så kan du kalde det en succes eller ej.
Der bliver smidt en ordentlig stak præmier i konkurrencen,så det mindste man kan gøre er da at vise lidt respekt for initiativtagerne/sponsorer,og bruge 3-4 minutter på lidt info.

@jonas
Du har fat i den lange ende mht steelhead en steelhead er en anadrom fisk,ikke en der bliver kylet ned i et vandhul,efter at have tilbragt sit liv i et bur i saltvand.
Det er og bliver en regnbue

En ål der tilbringer sin opvækst i ferskvand,bliver ikke til en havål,fordi den bliver fanget i saltvand.

Allan PedersenAfsender: morten schultz
Dato: 06-12-2007 07:25:01
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
@ allan

bruger afstemning?

du jo helt væk.. snak om og piske en storm op.Afsender: Ole Aaslo
Dato: 06-12-2007 07:35:54
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
@Allan...

Kan ikke tage dig seriøs - Jeg har kendt både Klagenberg og Fam. Hansen før end jeg startede som dommer her inde og selv om jeg flere gange har "talt" om fælles fisketur er det ikke blevet til noget.... Jeg synes ikke at gøre forskel på hverken venner eller fjender, men hvis du er af en anden mening, så sig til...

Tror vi har hørt din mening nu - det er din mening... jeg gider bare ikke bruge tid på dig. Kom men noget seriøst, så kigger vi på det...!

OleAfsender: Lars Larsen
Dato: 06-12-2007 12:03:53
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
@ Allan
Du har ret, det kunne godt være en af mine rapporter der blev klaget over. Men de få jeg har med skulle være i orden, ellers skal jeg gerne selv slette dem.
Hvis du gennemgår karpelisterne så kunne jeg da godt komme i tænke om ca 5 fisk som jeg kunne have interesse i at få udelukket, så kunne jeg stå som kategorivinder. Men jeg gider ikke klage, og går som sådan ikke op i konkurrencen og hvem der vinder. Mine fisk er tilmeldt cuppen da jeg alligevel lavede en fangstrapport til siden her.
For god orden skyld må jeg hellere nævne at jeg ikke klager over de nævnte fisk, og heller ikke vil gøre det da jeg ikke har grund til at tvivle på fiskene.

Hvem skal bestemme hvor meget "lidt om fangsten er" ? Årsagen til at man ikke udelukker klageren er formentlig at der ikke er klager over dennes fisk?
Afsender: Jonas_P x
Dato: 06-12-2007 12:06:24
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
@Morten

For det første. Når du selv er efter folk så må du også selv kunne tage noget røg.

For det andet Hvordan hulan skal jeg kunne se ud af dit indlæg det var ironi? Intet i dit indlæg indikerer det er ironi. Ironi på skriftform er svært at formidle derfor skal den oftest karikeres lidt kraftigere.

Jeg kunne måske ha sagt mig selv at ingen ved deres fulde fem kunne tro at det mærke kom fra en skarv. Men på den anden side.......forleden dag spurgte du om P&T fisk var fredede....:-)

Knæk og Bræk og en rigtig god dag til dig.
JonasAfsender: Mads Hussing
Dato: 06-12-2007 15:44:46
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
@Jonas,

Jeg har slet ikke kommenteret Allans indlæg og kan derfor heller ikke have affærdiget det. Jeg blev provokeret af Brian der skrev herinde for første gang i over et år og nu ikke mener at Fiskecuppen er en succes. Efter at hans egen konkurrence på hans egen side blev vundet af ham selv og af hans makker :-) De var også to ud af tre deltagere... På den baggrund synes jeg nok at fiskecuppen er en succes.


Afsender: Mads Hussing
Dato: 06-12-2007 15:45:55
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
Og lige en ting mere - vi er helt enige om det med steelhead og regnbueørred. Det bliver også lavet om til næste år!
Afsender: allan pedersen
Dato: 06-12-2007 17:32:10
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
@ Ole
Nu skal jeg skære det ud i pap.

Du skriver du kender både Tina og Christian,det har vi på plads.

Men lad os antage du ikke kendte Tina og hendes fisk var taget ud,pga mangler i rapporten etc.Hun førte cuppen og røg dermed ned som runner up.

Hun kiggede på den der nu ligger nummer et og falder over mangler i de indsendte rapporter.

Så kan hun også klage,men så får hun øje på,i en anden tråd,at protestindgiveren og en af dommeren er pot og pande!!!!

Hvis du ikke kan se det KAN give en indikation af inhabilitet og lugte langt væk af nepotisme,så giver jeg op!

Lige en detalje hvis nu Tina kiggede på stillingen og regnede lidt på det,og trak nogen fisk ud her og der,så er det man siger tillykke til Thomas med førstepræmien i saltvand:-)

I retfærdighedens navn
Allan Pedersen

Afsender: Jonas_P x
Dato: 06-12-2007 17:43:06
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
Hej Mads

"Jeg har slet ikke kommenteret Allans indlæg og kan derfor heller ikke have affærdiget det. Jeg blev provokeret af Brian der skrev herinde for første gang i over et år og nu ikke mener at Fiskecuppen er en succes. Efter at hans egen konkurrence på hans egen side blev vundet af ham selv og af hans makker :-) De var også to ud af tre deltagere... På den baggrund synes jeg nok at fiskecuppen er en succes."

Kan godt forstå du blir provokeret af den slags. Men det er vel heller ikke sagligt for jer at sammenligne jer med en nepotistisk 3-mandskonkurrence :-)?

"Og lige en ting mere - vi er helt enige om det med steelhead og regnbueørred. Det bliver også lavet om til næste år!"

Det synes jeg selvsagt er en rigtig god ide.


Alt muligt held og lykke med at få optimeret fiskecuppen
til næste år det vil j være i alles interesse.

Hav en rigtig god aften.
Jonas


Afsender: Lars Larsen
Dato: 06-12-2007 17:59:50
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
@ Allan
Hvad skulle Tina få ud af at trække et par fisk her og der?

Tror du har misforstået den med familien Hansen. Jeg er ret sikker på at det ikke er Thomas der hentydes til i den forbindelse. Der henvises vist til Henrik Hansen de sidste års vinder af den samlede cup.Afsender: Christian Klagenberg
Dato: 06-12-2007 18:09:06
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
@ Allan. Hva f... er der nu galt med mit forfang???? en ganske almindlig ophænger sprutte monteret på en 1,0 nylon line med en lige så almindlig 400gr pirk under og nej der er ik krog i toppen at pirken. hvis du ik har set sådan et rig er det vist ik meget sommer torske fiskeri du har dyrket, Det mærke du hentyder til på torsken stammer ik fra en skarv;) men der i mod fra en gaf krog, pågældene dag havde vi en lidt urutineret gæst med som sku stå for gafningen. Har jeg foresten gjort dig noget? det virker lidt som du vil gøre alt for jeg ik vinder noget...Afsender: morten schultz
Dato: 06-12-2007 18:12:24
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
@christian.. sikker på det med gaffen?

var ellers sikker på min historie var rigtigt nok har selv hørt det nede i mosede havn .. haha


tror bare du skal ignorere allan han virker lidt indebrændt over der ikke er stillet risengrød frem til ham endnu :) :)Afsender: Christian Klagenberg
Dato: 06-12-2007 18:28:39
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
Mosede havn sir du hmm er det der man kan skaffe info om alt :0 .. ville da lige høre om han havde noget fornuftigt at sige :)Afsender: morten schultz
Dato: 06-12-2007 18:32:50
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
ja j abare spørg efter fisker kim.. han ved hvor de store ål er.. hmm eller os er det mig.. kan jeg ikke huske heltAfsender: Christian Klagenberg
Dato: 06-12-2007 18:35:27
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
ok stewart ;) husk fernet branca det gasAfsender: morten schultz
Dato: 06-12-2007 19:02:41
Emne: RE: Annulering af fiskecuppen!!!!
gasolin.. eller hav gas. ho ho ho

men derudover. der er mange pighvar i havnen :O)Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk