Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:25-02-2024
Menu
Kalender
Februar 2024
MaTiOnToFr
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: simon agerholm
Dato: 13-03-2009 08:28:50
Emne: Helt ærligt Mads....
Hvorfor sender du et nyhedsbrev ud om Fiskemagasinet via mail, hvor der står ; "der er indsendt masser af fangstrapporter samt nyheder om lystfiskeri" ?

Her er jo ingen aktuelle fangstrapporter, men bare genudsendelser af sidste års fangster.. Nyhederne er blot sakset fra andre.. Kom nu ind i kampen, det er jo ikke svært at se, at trafikken herinde er gået stejlt ned ad bakke siden Fiskecuppen ophørte!

Du må sgu revurdere det her koncept, ellers afgår den her side nok ved døden ret snart.

Mange venlige hilsner
SimonAfsender: Mads Hussing
Dato: 13-03-2009 09:37:33
Emne: RE: Helt ærligt Mads....
Hej Simon,

Det virker ikke så venligt ment - og ikke så konstruktivt når man tænker på hvad du selv byder ind med herinde... Hvis nu du lagde dine fangster på eller skrev en stribe nyheder herinde, så kunne jeg forstå at du brokkede dig over at en gratis side ikke lever op til de forventninger du har....

Nyhedsbrevet er en skabelon, og der står faktisk det samme om der er kommet 100 eller 2 fangstrapporter :-) Og de fangstrapporter der var med i nyhedsbrevet var faktisk nye.

Jeg prøver at samle nyheder ind, og nogle gange kommer de fra en svensk side, nogle gange er det mine egne og nogle gange er det fra et helt andet sted. Men du kan læse dem på Fiskemagasinet, istedet for at flakke rundt på en masse sider. Det er jo ikke engang sat i system som andre steder, hvor der bare kommer tre linier ind af en nyhed, hvorefter man kan læse resten på en ekstern side.

Hvis du mener dit indlæg konstruktivt, så ser jeg frem til din store deltagelse i debatter, indsendelse af fangstrapporter og skriverier af en masse nyheder...!

Det er jo forrygende at dit indlæg kommer efter en uge med masser af nyheder på siden, og efter åbningen af FiskeTV, og i den forbindelse er der sket en masse. Det er sjovt at det ikke kom i de uger hvor der ikke skete noget - men du er måske lige vågnet af dit vinterhi?Afsender: simon agerholm
Dato: 13-03-2009 10:34:31
Emne: RE: Helt ærligt Mads....
Hej Mads,

Jamen det ER venligt ment, jeg har på ingen måde grund til andet :-)

Du som ejer af Fiskemagasinet, og jeg som bruger, må da forholde os til virkeligheden - og helt ærligt Mads, du mener da vel forhåbenlig ikke at det niveau som siden har kørt på det sidste 1/2 år er tilfredstillende ??

At jeg ikke kommenterer diverse tråde eller "nyheder" vedr. specimen er kun naturligt, jeg har ganske enkelt ikke en skid forstand på det..

Jeg er klar over at du har fået nyt job, og ikke udelukkende beskæftiger dig med lystfiskeri længere. Men du bør altså tage at kigge nøje på Fiskemagasinets koncept og beretigelse...

Det er muligt du kan henvise til et eller andet antal HITS siden har om dagen, som påstand for at niveauet ikke er faldet, men hvor mange sekunder tilbringer brugerne herinde - før de har registreret, at der (igen i dag) ikke er sket nogetsomhelst..

Vedr. mine fangstrapporter, jamen så har jeg dels lært af bitre erfaringer at man ikke skal fortælle alt for meget, alt for tit.. Dels faktisk ikke fanget noget som er værd at nævne.

Indsendelse af fangstrapport af 4,2,7,9 putfisk som nogle lystfiskere gør på andre lystfiskersider, er i mine øjne spild af tid... Ja, nogle gange lugter det sgu lidt af, at de der MEGET aktive putfiskere får lidt rabat af putsø ejerne for at skrive om deres fangster.. Det har jeg i sagens natur intet belæg for, det ligner bare lidt ;-)

Fangstrapporter med lidt "bid" i ville pynte ikke bare her, men også på andre netfora om lystfiskeri..Afsender: Mads Hussing
Dato: 13-03-2009 12:06:25
Emne: RE: Helt ærligt Mads....
Alle må forholde sig til virkeligheden, men nogle gange må man også kigge indad for at se hvad man selv gør for at dreje virkeligheden i den retning man ønsker.

For lige at forstå dig helt korrekt - så vil du helst ikke selv vil vise dine fangster - men du forventer at det gør andre?

Jeg kigger meget nøje på Fiskemagasinet, og derfor har jeg lagt flere nyheder på hver dag i denne uge. Når jeg ikke selv er ude at fiske, og dermed ikke lægger fangstrapporter på, så er det kun nyhedsstrømmen jeg kan kontrollere. Og lige nøjagtigt i denne uge har jeg tænkt at nu skal det være, nu skal der høvles nyheder på. Bearbejdede nyheder, og ikke bare de her to-tre liniers sager, og man så kan læse resten eksternt.

Så det er meningen at man nu skal komme herind hver eneste dag og se at der er sket noget i toppen af siden - det er også derfor jeg har udvidet antallet af nyheder på forsiden - og antallet af nyheder over mest læste i den seneste uge. Simpelthen fordi der gerne skulle ske mere.

Afsender: simon agerholm
Dato: 16-03-2009 09:15:02
Emne: RE: Helt ærligt Mads....
Altså Mads,

Når jeg skriver, at jeg ikke har fanget noget, som er værd at nævne - ja så mener jeg det faktisk :-)

Der er jo ingen grund til at belemre de andre brugere af Fiskemagasinet med fotos af diverse nedgængere i varierende længde ;-)

Desuden har jeg ikke personligt behov for at fremvise generelle fangster, det medfører kun misundelse..

Hvis jeg viser en fisk frem, så skal den sgu være noget særligt - og dem er der lidt langt imellem :-)

Naturligvis bidrager jeg med indlæg + fangstrapporter, når jeg har noget på hjerte.. Men fremvisning af ældgamle fangstrapporter og den type 2,3 & 4 hånds nyheder der pt. er standarden herinde, kan altså ikke sætte mit blodtryk i vejret (ihvertfald ikke på en positiv måde)..Afsender: Mads Hussing
Dato: 16-03-2009 10:35:46
Emne: RE: Helt ærligt Mads....
Simon,

Det eneste jeg ikke forstår ved dine angreb er at du bidrager ikke med noget, men forventer at alle andre gør det. Du kommer som trold af en æske, og skriver at det hele er noget lort, uden selv at komme med en løsning på det. Eller uden selv at ville bidrage med noget. Det synes jeg nok bare er for tyndt... Men det er paradoksalt at du kommer med angrebene nu, når der sker mere end der her gjort rigtig længe.Afsender: simon agerholm
Dato: 16-03-2009 12:10:02
Emne: RE: Helt ærligt Mads....
Mads,

Hvis du læser fra starten af, og med nogenlunde objektive øjne ser hvad jeg har skrevet - ja så forstår jeg faktisk ikke hvorfor du kalder mit indlæg for et "angreb"..

Jeg konstaterer blot hvad alle andre brugere også kan se, og gør opmærksom på, at nyhedsbrevet ikke rigtig har så meget at gøre med sandheden om Fiskemagasinets nuværende niveau.

Efterfølgende skriver jeg, at jeg deltager, når jeg har noget med relevans - og det er i min optik IKKE tussegamle fangstrapporter.

De såkaldte nyheder der er her på siden for tiden, mener du vel forhåbentlig ikke lever op til det niveau der var da der var en gruppe meget aktive brugere, som SELV skabte nyhederne ??

Som sagt i starten ; Helt ærligt Mads... Jeg har stor respekt for det arbejde du har lagt i udsendelserne på DK4, og tidligere var denne side også interessant (selv for en ørredspiser som mig).. Men prøv liiige at få en af dine nye kollegaer til at vurdere Fiskemagasinet, set som nyhedsmedie i sin nuværende form/tilstand.

Der er sgu godt nok en lille smule plads til forbedring ;-)

Bare dét, at vores meningsudveksling ikke engang er i stand til at trække ét eneste indlæg ud af de andre brugere - det taler jo for sig selv..Afsender: Mads Hussing
Dato: 16-03-2009 12:44:40
Emne: RE: Helt ærligt Mads....
Simon,

Du stiller en flsk præmis op - der har aldrig været en stribe aktive folk der lagde masser af nyheder på. Det har stort set altid været mig der lagde nyheder på, og de har i mange år kommet fra de samme steder.

Det eneste du har haft med relevans er altså det her angreb? Det er det eneste du har bidraget med i år (såvidt jeg husker)....

Jeg mener faktisk at de nyheder der er kommet på siden den seneste uge har været helt i orden, og 95 % er fra bunden mine egne nyheder. Det er omtaler af produkter (tekst jeg selv har skrevet) og nyheder fra FiskeTV. Så har der været enkelte som jeg har sakset fra en anden side. Men det er da rart at have en så kompetent mand der kan lære mig en masse om journalistiske principper (ironi kan være anvendt:-)).

Der er altid plads til forbedringer, det er der overhovedet ingen tvivl om. Jeg prøver senere at starte en debat om hvilke forbedringer der kan gøres på Fiskemagasinet, og du er meget velkommen til at komme med konstruktive indspark og ikke bare udsagn som "at det må du gøre bedre", men måske også fortælle hvad man kan gøre i stedet for....Afsender: Mads Hussing
Dato: 16-03-2009 12:45:55
Emne: RE: Helt ærligt Mads....
flsk = falskAfsender: simon agerholm
Dato: 16-03-2009 13:22:10
Emne: RE: Helt ærligt Mads....
Mads,

Det er i mine øjne lidt ærgeligt, at jeg skriver et indlæg om noget åbenlyst og helt generelt om Fiskemagasinet - nemlig at niveauet er faldet gevaldigt, og at den udsendte nyhedsmail er misvisende - og du vælger at blive fornærmet, og bliver personlig.

Din stærkt personlige kommentar om mine kompetencer og de journalistiske principper, finder jeg en anelse stødende - men det bunder vel i din egen bachelor i "noget kommunikation", at du mener dig egnet til at se på (mine) evner, istedet for at rette blikket indad ;-)

Slutteligt kan jeg så bare (med de virkelig dybdeborende journalistiske kommunikationsbriller på), konstatere at kritik ikke er velkomment - men at du åbenbart foretrækker rygklappere, istedet for debat og udvikling.

JEG troede ellers at kommunikation bestod i at lytte & formidle - men det var tilsyneladende ikke en del af pensum på din læreanstalt ;-)

God fornøjelse med Fiskemagasinet, alt er jo åbenbart i sin skønneste orden - der er ingen tvivl om at annoncørerne står i kø!! (ja, her er der en rimelig sandsynlighed for, at ironi er anvendt)Afsender: Mads Hussing
Dato: 16-03-2009 13:33:51
Emne: RE: Helt ærligt Mads....
Simon,

Nu er det godt nok dig der ikke læser indad... Jeg skriver netop at alt kan blive bedre, og at jeg vil starte en debat om det. Hvad mere vil du have? Du kommer jo ikke med indspark til hvad der kan gøres bedre, men konstaterer blot at det hele er noget lort...

Kritik er meget velkomment - men helst noget kritik der kan bruges til noget - og ikke "pege-fingre"-kritik, hvor man bare råber at det "er for dårligt at bla bla bla". Jeg kunne da godt tænke mig at du skrev hvordan tingene kunne køre fremover, men det har jeg ikke kunne læse en eneste gang.

Jeg er ked af hvis du er blevet så fornærmet over min udtalelse, men man skal høre på mange ting når man som jeg stikker næsen lidt frem, og nogle gange bliver det for meget og der kommer lidt tilbage. Jeg skal jo helst ikke være sart, men må ikke give igen i samme tone....

Hvordan kan du skrive at jeg ikke foretrækker debat og udvikling, når jeg netop skriver at jeg vil komme med et oplæg til debat om hvordan Fiskemagasinet skal udvikle sig? Det virker som et angreb til at starte med, og når du så samtidig overhovedet ikke læser hvad jeg skriver, men bare angriber videre, så bliver det ikke mindre et angreb i mine øjne.

Så er alt det konstruktive væk, og det er bare for at råbe idiot fra den ene ende af skolegården til den anden ende. Vi må da kunne læse hvad hinanden skriver, og derefter reflektere over det.... Derfor vil jeg meget gerne lytte til konstruktiv kritik - men ikke ukonstruktive angreb som det her jo helt tydeligt er.
Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk