Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:25-02-2024
Menu
Kalender
Februar 2024
MaTiOnToFr
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: Søren Grothe Petersen
Dato: 27-11-2009 15:55:54
Emne: Nyheder
De nyheder, som jeg lægger på Fiskemagasinet, er udvalgt efter - bredt og dybt - at orientere om vandmiljø (og hvad der påvirker dette), store og/eller spektakulære fisk eller fangster samt lystfiskeri i al almindelighed såvel nationalt som internationalt.
En "nyhed" optræder ofte flere gange i forskellige medier og somme tider med forskellig vinkling - også over tid. Sådanne nyheder fortjener ikke samme eksponering som en ny nyhed. De bliver derfor placeret under kommentarer til den oprindelige/første nyhed, såleder at alle oplysninger om samme sag væsentligst er samlet èt sted.
I kommentar-spalten på forsiden af Fiskemagasinet er samlet kommentarer fra såvel nyheder og fangster i én spalte. Hvorvidt dette er heldigt eller ej, skal jeg ikke kommentere, da det jo dybest set er et spørgsmål af teknisk karakter for webmaster om enten at udelukke den en eller anden type kommentarer eller oprette en ny kommentarspalte, så de to kommentartyper kan skilles ad.
Internationale nyheder er jo sjældent på dansk. Jeg har valgt at lade dem fremstå på origionalsproget, da jeg ikke mener mig i stand at videreformidle en oversættelse, som opfylder de krav, som en hjemmeside af Fiskemagasinets karakter berettiger.
Fremover vil jeg dog oversætte overskriften. Indstallerer man Google Toolbar kan man på nyhedens oprindelige hjemmeside (linket under hver nyhed) få en oversættelse, som er rimeligt brugbar.

Mvh...............SørenAfsender: Mads Hussing
Dato: 27-11-2009 16:14:40
Emne: RE: Nyheder
Det er fremragende Søren - du ved at du har stor opbakning fra mig...!

I begyndelsen prøvede jeg at oversætte tingene og samtidig lagde jeg et staffagebillede på. Så kom kommunalvalgkampen, som vi følger temmelig tæt på avisen, men nu bør der snart være overskud til at jeg kan gøre det igen. Det vil sige at selve nyheden prøver jeg på at oversætte, og jeg prøver også at vælge et billede der passer til nyheden.

Afsender: Mads Hussing
Dato: 05-12-2009 19:22:15
Emne: RE: Nyheder
@Thomas Vestergård,

Som du kan forstå, så har Søren opbakning fra redaktøren af siden, og derfor så fortsætter han naturligvis. Vi har gjort det sådan, så der er flere forumindlæg og kommentarer på forsiden af Fiskemagasinet, og derfor glæder jeg mig til at du bidrager positivt til siden. Jeg synes ihvertfald at dine kommentarer til mange af Sørens nyheder ikke har været i orden, og derfor har jeg slettet dem igen.

Mads
Afsender: Bjarne Rasmussen
Dato: 05-12-2009 22:20:27
Emne: RE: Nyheder
Som Thomas skriver:
Oversæt de artikler, ellers lad dem være på de sider du laver kopi af............

Det virker da smart at lave en dansk oversættelse af headlinen på en udenlandsk artikel, men dem det klikker ind på den bliver sku´ skuffet når de skal læse indholdet, fordi den er på et helt andet sprog som man måske ikke forstår.

Og hvad kan man så bruge det til, - ikke en ski´ -.
Artiklen er ikke nyhedsværdien værd.
Det dutter bare ikke.

Bjarne (-:Afsender: Søren Grothe Petersen
Dato: 06-12-2009 02:41:57
Emne: RE: Nyheder
Der sker faktisk mange spændende uden for landets grænser. De fanger mange og store spændende fisk. Det er derfor, vi rejser der ud en gang i mellem og selv får gode oplevelser. Der sker også mange ting, som påvirker vores dagligdag og vores vandmiljø bl.a. den grænseoverskridende forurening, som sker hvad enten vi kan eller vil forstå oprindelseslandets sprog. Men det er jo rart at vide, hvad der sker omkring en, så man er lidt forberedt på fremtiden.
Skal alle andre undvære internationale nyheder fordi Thomas og Bjarne tilsyneladende ikke forstår engelsk ellet tysk, - eller ikke kan eller vil bruge Googel Toolbars oversættelsesfunktion?
Nej vel. Det ville svare til, at denne hjemmeside ikke skulle eksistere, fordi ikke alle lystfiskere har en pc, - eller jeg ikke skulle spise mig mæt hver dag, fordi der er en sultkatastrofe i Dafur i Sudan!
Så kære Bjarne og Thomas: Spring de udlandske nyheder over og overlad dem til de øvrige brugere af Fiskemagasinets nyheder. Smil, og verden smiler til jer!Afsender: Mads Hussing
Dato: 06-12-2009 10:20:17
Emne: RE: Nyheder
@Thomas,

Jeg synes at vi skal diskutere på et fornuftigt niveau, og derfor synes jeg at vi skal bruge argumenter og ikke tilsvining. Jeg håber at du kan forstå en hentydning, og da mange af dine seneste indlæg er slettet, burde du have fundet ud af at jeg ikke gider de personlige grove kommentarer.

Du har ret i at jeg synes det er dejligt med nyheder fra Søren, for jeg har temmelig travlt til hverdag, og ikke selv mulighed for at lave 10 nyheder hver eneste dag. Og jeg skal nok blive bedre til at oversætte nogle af tingene og til at sætte billeder på, så det ser lidt mere appetitligt ud.

Jeg ved ikke hvorfor Hove skal bringes ind i diskussionen, jeg har ikke været på stedet siden juli 2008, da jeg sagde op måneden før, for at arbejde som journalist.Afsender: Søren Grothe Petersen
Dato: 14-12-2009 18:07:34
Emne: RE: Nyheder
Det er dejligt, at andre nu er begyndt at bidrage med nyheder til hjemmesiden.
Vi får måske brug for mere plads, Mads.Afsender: Bjarne Rasmussen
Dato: 18-12-2009 22:48:02
Emne: RE: Nyheder
Hjælp mig Søren!!!

Jeg er i tvivl med mig selv.

Skal jeg slette alle mine bookmarks hvorfra jeg får de aller seneste nye og friske fiskenyheder, når jeg nu alligevel kan læse en del af dem her på siden alligevel.

Tvivlen er der og det er netop det der nager mig, for det er jo ikke alt der kopieres herind på siden desværre.

Jeg kan se at jeg vil komme til at misse en hel del nyheder og det vil nok komme til at ærgre mig senere hen måske, hvis jeg sletter mine bookmarks.

Hva´ gør jeg ???
Skal jeg beholde mine booksmarks.
Eller droppe nyhederne på Fiskemagasinet.

Håber at du har et godt svar på det.

Mvh. Bjarne
Afsender: Søren Grothe Petersen
Dato: 19-12-2009 00:02:02
Emne: RE: Nyheder
Slet du bare dine bogmærker.
Det er ligesom i Fakta, du behøver kun komme et sted, nemlig på Fiskemagasinet.dk.
Så behøver du ikke spilde din tid på hjemmesider uden friske nyheder.Afsender: Bjarne Rasmussen
Dato: 19-12-2009 00:11:52
Emne: RE: Nyheder
Jamen, hvis jeg sletter mine bookmarks, hvad så hvis der er nyheder du ikke får kopieret ind på Fiskemagasinet og som jeg så går glip af, hva´ gør jeg så ???

Øh BjarneAfsender: Bjarne Rasmussen
Dato: 19-12-2009 00:18:35
Emne: RE: Nyheder
Og ØØØØhhh................
Ang Fakta som du skriver....
Har du kun nyheder til 5 minutter !!!

Jeg bruger betydeligt mere tid på de nyheder jeg normalt læser under mine bookmarks...

;-)Afsender: Søren Grothe Petersen
Dato: 19-12-2009 00:28:42
Emne: RE: Nyheder
Spørgsmålet er måske så, hvor relevante de pågældende nyheder er, som du går glip af.
F.eks. tror jeg næppe, at det er særligt relevant at nævne gedder fanget i DK på under 7-8 kg. medmindre, der er særlige omstændigheder. Der ud over vil jeg ikke spilde læsernes tid med at fremhæve en tilfældig lokalredaktørs fangst af en havørred på 1,5 kg. Eller en udenlandsk karpe på under 20 kg, dem bliver der dog hevet nogle stykker på land af, - ligeledes udenlandske gedder under 15 kg., medmindre det er en dansk lystfisker, der fanger den.
Mht. nyheder om vandmiljø og andet er det jo mere komplekst, hvad der er relevant.

Men savner du stadig nyhederne fra en eller anden specialside, så behold dog det bogmærke,og få det store brede overblik her på siden.
Og endelig kan du da bare frit vælge, om du vil læse nyheder her eller fortsætte der, hvor du plejer at få dine nyheder. Du bestemmer også selv om du vil gå i Fakta eller Føtex.Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk